Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wykurw 27

Bo z dziewczynami nigdy nie wie, oj nie wie się

Polecane posty

Gość Wykurw 27

Dziewczyna ma przyjaciela chłopaka. Znaczy to, że on czuje do niej coś więcej i dlatego spędza z nią dużo czasu. Ona natomiast widzi w nim wyłącznie przyjaciela. Mówi mu zresztą często, że jest świetnym facetem, ale w tej roli go nie widzi. To tak, jakby facet przyszedł na rozmowę kwalifikacyjną do firmy i usłyszał: Ma pan fantastyczne referencje, odpowiednie kwalifikacje, ale nie mamy zamiaru pana przyjmować. Będziemy jednak wykorzystywać pana kwalifikacje do porównywania z innymi kandydatami. Przyjmiemy kogokolwiek, o możliwie najniższych kwalifikacjach, może nawet alkoholika. Jeśli z nim się nie uda, weźmiemy kogoś innego, ale nie pana. W rzeczy samej nigdy pana nie zatrudnimy, ale będziemy do pana od czasu do czasu dzwonić, żeby pożalić się na tych, których zatrudniliśmy. Ja tak zostałem potraktowany już kilkakrotnie i wkurwia mnie to niemiłosiernie A tekst zostańmy przyjaciółmi, po tym jak się spotykasz z panną przez miesiąc czy dwa, przywołuje na me usta tylko ciąg słów: do kurwy nędzy i chuja wafla, po kiego grzyba się spotykasz, skoro nie chcesz niczego więcej, no po chuja !!?? Dziewczyny, wytłumaczcie mi to

Przyjaźń między kobietą a mężczyzną jest niemożliwa. Przerabiałam to milion razy i zawsze było tak, że Ci moi przyjaciele byli we mnie zakochani. co prawda zdarzył się ewenement ale to tylko dlatego, że mój przyjaciel był gejem... jednak co to za przyjaźń jak odbił mi chłopaka :/ Drugim ewenementem był mój obecny mąż :) Byliśmy przyjaciółmi, coś zaiskrzyło i... ciąża :D Ale fakt- kochamy się bardzo :) ale to raz na milion lat się zdarza. Nigdy nie będzie czystej przyjaźni między facetem a kobietą. NIGDY!

Gość przyjacielami są faceci którzy
nie nadają się na partnerów:-D

Gość ja bym do niego poleciała
To jakim cudem ja mam przyjaciela-mężczyznę? Oczywiście nie mówię o codziennym plotkowaniu przez telefon, chodzeniu razem na zakupy, tylko normalne piwo od czasu do czasu i możemy zawsze na siebie liczyć w sytuacjach wymagających pomocy? Dla ciekawskich: ja mam męża, przyjaciel ma dziewczynę i to tak atrakcyjną, że daleko mi do niej.

Gość zostańmy przyjaciółmi
w ustach kobiety znaczy tyla samo co "zasługujesz na kogoś lepszego" w ustach mężczyzny :P czyli ....żegnaj kotku :D

Gość LOL faceci są dziwaczni
A nie pomyślałeś, że ona po prostu zwyczajnie szuka kumpla? Ja pierdolę, przecież nie każdy, z kim się czasem widujemy, zostaje naszym partnerem.

Gość tralalalallalalallatralalla
Jejj przecież dziewczyny nie chcą się kumplować wyłącznie z innymi dziewczynami. Czasem fajnie jest pogadać z kolegą, faceci maja inny punkt widzenia na różne sprawy i np. ja generalnie lubię mieć wielu kolegów (tylko nie wiem czy mogę ich nazwać przyjaciółmi). :P