Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listonorka na mnie krzyczy

para bzyka sie podczas meczu

Polecane posty

http://www.leenks.com/link309184.html czy tylko ja widze w tym zero milosci, zero intymnosci, zero czegokolwiek co daje seks w ukochana osoba? jeszcze zrozumialabym jakis naprawde namietny seks w miejscu publicznym ale takie podskaiwanie pelne strachu ma sie nijak do milosci :O

Za to ja widzę, że przeglądasz strony w których nie ma nic o Twoim bla, bla...miłości :O Szorujesz łechtakę pod to gówno aż huczy a później w ramach rozgrzeszenia w tak dziwny sposób próbujesz się zrewanżować. :O

nowy nawet nie widzisz chyba adresu tego filmiku i piszesz o czyms czego kompletnie nie znasz, a mogles zobaczyc caly ten portal znaim zablysnales tym debilizmem :O

Gość gfgbfvb
nie wchodzic!!!! wirus!!!

Gość wirusa masz w batach
😴

Gość rzekotek
Stary film, kto go jeszcze nie widział? Wątpie, czy to w czasie meczu. A dla mnie to jest niesamowite. Ta namiętność, której nie można opanować, która sprawia, że chcemy To zrobić tu i teraz. Piękne, bardzo mi brakuje takiej gorącej spontaniczności w moim związku. Tej "zwierzęcej" żądzy. Zwróć uwagę, że laska doszła w 15 sekund. Nie dziwię się w takiej sytuacji. Jedno tylko psuje efekt: po jakie licho założyła na koniec te majtki? Taka wstydliwa???