Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trafiona zatopiona 30tka

łatwa jestem

Polecane posty

Gość piękność wieczorem
piękna powiedz w czym jest lepsze/gorsze twoje pragnienie związku od mojego pragnienia poruchania bez związku ? przeciez odpowiedziałam w powyzszym poscie! w niczym! napisałam jasno: zarówno ty jak i ja mamy prawo realizowac swoje zachcianki. sek w tym, zeby nie krzywidzic drugiej osoby, wiedzac ze ma inne oczekiwania. tez zdarzał mi sie seks pozazwiazkowy, ale nigdy nie zrobiłam tego z moim adoratorem (choc byłoby to najłatwiejsze), ktory chciałby potem czegos wiecej - nie miałabym serca mu tego robic 🖐️ to ten facet łaził z autorka na randki - czyli oszukiwał. gdyby powiedział ze chce bez zobowiazan, a autorka sciemniała ze ona tez, a potem miała pretensje - ona byłaby winna 🖐️

Gość piękność wieczorem
ja tez nie zawsze wiem czy chce z kims byc. czasami najpierw jest seks. ale wtedy wypada choc wysłac smsa: "sorry ziom, nie bedzie z tego nic" 🖐️ elementarna kultura tego wymaga - nawet przy jednokrotnym zaruchaniu 🖐️

Gość piękność wieczorem
autorka chyba tez sama nie do konca wiedziała czego chce. czy seksu czy zwiazku - nie wazne - skoro zrezygnował, to mogłby zrobic to z klasa, bo tych 'randek" troche było 🖐️

Gość Yaneg
Przecież milczenie jest wystarczająco wymowne.

Gość atari zwei
nie wiemy czy chciał bez zobowiązań. może miał dobre intencje ale podczas seksu coś go odepchnęło - brak depilacji czy swastyka na pośladku. po to też są randki aby sprawdzić partnera hm. dogłębnie. uważam że nawet wtedy dwa słowa na pożegnianie autorce się należały. to poza dyskusją.

Gość heh...tacy to ofaceci manipula
sytuacja Autorki: znaja sie od 3 lat, spotkania-podryw-randki przez miesiac, na koncu seks i zaraz po zero kontaktu. facet chcial Ja zaliczyc, tylko nie mial odwagi powiedziec tego wprost, bo wie ze wtedy na bank z seksu nici. nieuczciwy oszust wykorzystal zaufanie Autorki, do tego gowniarz i tchorz bo nawet nie byl w stanie powiedziec Autorce, ze to koniec tylko milczy.

cytat z autorki z początku topiku: "Nie nastawiałam się na niezobowiązujące spotkania, raczej na coś poważniejszego, ale bez przesady!" chyba jednak baba coś ściemnia :D tu pisze wyraźnie, że chciała czegoś poważniejszego :classic_cool:

Gość atari zwei
daj spokój oferma. oczywiście że jeśli chciał zerwać kontakt mógł to uczynić z klasą. tyle ze to czasem bardzo trudne. jak powiedzieć pannie że chodzi o braki w depilacji etc ? niewielu jest dyplomatów , co go nie usprawiedliwia bo chodzi o savoir vivre tutaj a nie o stosunki damsko męskie.

Gość Yaneg
"Umyj cycki!". Borewicz wie jak to się robi. ;)

powazniejsze = czyli nie seks bez zobwiazan jakby chciala faceta na seks, to nie musialaby z nim randkowac i pewnie by tego nie robila tylko uczciwie by powiedziala czego oczekuje lub poszla na disko, napalencow wszedzie pelno

"jak powiedzieć pannie że chodzi o braki w depilacji etc ?" powinien od razu z widocznym obrzydzeniem na twarzy pobiec do łazienki symulując wymioty :classic_cool:

Gość atari zwei
prawda, dwa dni to za krótko żeby wyciągać głębokie wnioski.

Gość atari zwei
frisbee jeśli tak nie zrobił znaczy oszukiwał. czyli jednak chuj ?

jakby byl uczciwy to by Jej nie wykorzystal

"frisbee jeśli tak nie zrobił znaczy oszukiwał. czyli jednak ch*j ?" chuj to nieodłączny element faceta :P

Gość Yaneg
Przecież jej nie wykorzystał!

"jakby byl uczciwy to by Jej nie wykorzystal" ale ona przecież na tym skorzystała! czemu to niby facet wykorzystuje?

" 01:41 piękność wieczorem Drodzy panowie. Reasumujac: ja mam 25 lat, i uwazam ze wszystko jest do zrobienia, bo sa różni ludzie i różne potrzeby. Nie bede skreslac faceta o niespozytej chuci - ma prawo robic co chce. Tak samo inny ma prawo chciec stałego zwiazku i brzydzic sie przygodnym seksem, badz czuc sie w sytuacji autorki oszukanym. Ja preferuje zwiazki, dlatego angazujac sie w cos i spotykajac sie z kims po raz 10 na randce, oczekuje od niego poszanowania moich oczekiwan: jesli ma inne niech spie**ala i nie oszukuje. Jezeli akurat nie jestem w zwiazku, to jestem w stanie pojsc na układ: seks ludzka rzecz. Ale wtedy mowie wprost czego oczekuje. Tak ciezko to pojac? Zas wy tworzycie jakis chory swiat, w którym trzeba byc bucem i oszustem " czytajcie tak dlugo az zalapiecie 🖐️

Gość o so chozii?????
Ja tam nic nie musze czytac facet chcial zaruchac bez zobowiacan a laska zrobila sobie nadzieje 🖐️ A ze to trwalo az MIESIAC coz moze robil dobra mine do zlej gry :D

Gość luskauska
qwa a offerma jeszcze nie spi tylko ciagle tu siedzi i pieprzy

Gość atari zwei
eh miło się z wami gada, ale chyba księżycówka pita księżycu :) bierze nade mną górę. pozdrawiam i dobranoc

Gość atari zwei
*przy księżycu

Gość jak by zerwał z
"klasą" to też by było źle. Tylko problem w temacie nie był by "on zniknął po seksie" tylko "po seksie on powiedział, że nie będziemy się więcej spotykać/zotańmy przyjaciółmi. Co zrobiłam źle? mam za małe piersi? Czemu?". Tak czy inaczej problem by się znalazł i on by był temu winny. Zarzucałybyście mu, że nie powinien jej tego mowić albo jeszcze coś innego :O

Gość dhushiunfioeuwf
trafiona zatopiona 30tka chcesz uczciwego to przykro mi ale tylko niesmiali faceci tacy sa w pozostalych przypadkach zazwyczaj chodzi tylko o jedno (poza wyjatkami) decyzja na przyszlosc nalezy do Ciebie

offerma- Ty sam chyba jesteś z tych, co lobią znikać, bo nie dociera do Ciebie, że jest coś takiego jak szacunek do drugiego człowieka. Nie chce mi się po raz któryś tam pisać Ci, że nie oczekiwałam niczego wyjątkowego. Ale idotyzmem byłoby tez od razu nastawiać się na to, że bzyknie i da nogę. Normalni faceci tak nie robią! I jakich ja się deklaracji domagam chłopie? Jedynie normalnego załatwienia sprawy, a nie zostawienia mnie jak głupiej bez odpowiedzi, co się niby wydarzyło. Zresztą Tobie się chyba nie da tego wytłumaczyć. Założyłeś sobie od pierwszego postu, że potraktowałam go jako kandydata na męża chyba, a seks miał być przypieczętowaniem tego faktu. Współczuję Ci, bo jesteś strasznie ograniczony w myśleniu. heh... tacy faceci - o to mi chodzi. Stworzył pewną iluzję. gdyby od początku postawił sprawę jasno - ma być bez zobowiązań, to bym wiedziała na czym stoję i idąc z nim ew. do łóżka byłabym przygotowana na ew. zniknięcie. Frisbee - szacunek za czas z nim spędzony, za ten miesiąc, kiedy zawracał mi głowę. atari zwei - tak wyobraź sobie, że ja się do niego odezwałam. Znam go trzy lata, jako znajomego. Kogoś kogo się od czasu do czasu widuje. Yaneg - nie wydarzyło się nic, co mogłoby go zbrzydzić. Mocno się żalę? Raczej próbuję wytłumaczyć niektórym, że zwykłe dobre wychowanie nakazuje załatwić pewne rzeczy po ludzku, a nie uciekać bez wytłumaczenia. Piękność wieczorem- podpisuje się pod tym, co napisałaś. Wygląda na to, że jako 30tka nie mam prawa już niczego oczekiwać. Może ja się powinnam cieszyć, bo w końcu znalazł się ktoś, kto mnie w ogóle chciał dotknąć:O Na inne rzeczy już mi się nie chce odpowiadać. Zostałam sklasyfikowana jako puszczalska - desperatka, a on święty. Ręce opadają:O A chodziło mi tylko i wyłącznie o to, że nie stać go na głupi sms z informacją, że mu się nie chce tego dłużej ciągnąć.

zresztą, tak jak któraś z dziewczyn tu napisała. Zawracacie sobie głowę jakaś dziewczyną przez miesiąc, idziecie z nią do łóżka, wszystko wydaje się być ok, a następnego dnia ona przestaje się do Was odzywać. Bez przyczyny. Miłe i zupełnie normalne, prawda? :O

Gość nbf
Następnym razem nie dawaj dupy bez zobowiązań i po problemie.

nbf- czyli jednak mam z facetem spisywać oświadczenie przed? że będzie bez zobowiązań lub , że będzie z zobowiązaniami? Na czole nie miał napisane, że mnie później oleje:O

Gość trafiona do twojej wiadomości
oferma to stary sfrustrowany prawiczek, więc pierdoli o czym o czym nie ma pojęcia; wszyscy na kafe to wiedzą, więc ignoruj jego wpisy; naprawde daj se spokój, po co karmicie trola