Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trafiona zatopiona 30tka

łatwa jestem

Polecane posty

"Mógł zwyczajnie odpisać, że "uważam iż nam nie wyjdzie" ale dziękuję za mile spędzony czas" I wtedy też byłoby szlochanie na forum, że tylko na seksie mu zależało.

Przypominam, że mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna, a po tym, jak kończy> Więc przynajmniej dał się poznać. :-)

"Darker Ty prorok jesteś, jasnowidz?" Ja tylko staram się robić użytek z tej 1,3 kg szarej masy w mojej głowie.

Gość offerma i Darker to
"eksperci" od relacji damsko-męskich :D Darker dobry kawał czasu przeżywa/ł, że go laska nie chciała ale oczywiście pierwszy do krytyki kogoś zranionych uczuć. Nie przejmuj się opiniami sfrustrowanych prawiczków ;)

"offerma i Darker to "eksperci" od relacji damsko-męskich" A żebyś wiedziała, szmato. "Darker dobry kawał czasu przeżywa/ł, że go laska nie chciała ale oczywiście pierwszy do krytyki kogoś zranionych uczuć." Tu nikt niczyich uczuć nie zranił.

"arker- to próbuj dalej, bo na razie Ci słabo idzie" Tobie tym bardziej bo aż temat musiałaś założyć.

Darker i Offerma mają chyba satysfakcję, ze skoro ich życie uczuciowe nie istnieje, to niech innym też się nie układa. Niskie to, oj niskie

"darker - śmieszny jesteś. uważasz, że to normalne kogoś tak potraktować? "bzyknij i zniknij"?" Sama się na to zgodziłaś a teraz masz pretensje.

"Darker i Offerma mają chyba satysfakcję, ze skoro ich życie uczuciowe nie istnieje, to niech innym też się nie układa. Niskie to, oj niskie" Akurat to, że innym nie wychodzi zależy od nich a nie od mojego czy Offermy widzimisię.

Gość AlinkaMiłaDziewczynka
Czego się spodziewacie po autorce, która na wstępie stwierdza: "łatwa jestem"? Dajcie spokój, te jej żale to dno i trzy metry mułu.

Gość on sam pod innym nickiem
kurwa darker byl ktos na tym zasranym forum kto szanowal oferme ?

"oni się teraz na mnie wyzywają, bo na tych kobietach , co ich nie chciały nie mogą" A skąd ten mylny wniosek?

"darker- kochany, nie zgodziłam się na takie coś. ale gościu, trudno było faceta pytać, czy ma zamiar zniknąć po bzykaniu na pewno by odpowiedział " Ale o jego zdanie jeśli chodzi o przyszłość waszego "związku" to już mogłaś.

Gość ja nie moge jacy
faceci sa niedorobieni prezspal sie z toba i biedak pomyslal, o boziu jaka ona latwa, ble nie chce jej umyl palke i poszedl szukac innej nie latwej :O i to niby sa mezczyzni...?:O ale sie wpienilam, dobrze ze moj facet ma jaja, ale to co wy tu czasami wypisujecie, to wspolczuje dziewczyny serio :(

Gość KochanekJeremiasza
Baby som do róhania. Od tego som one, do tego som poczebne!

darker- tak, tak. powinnam powiedzieć: dam się bzyknąć, jak mi kupisz pierścionek zaręczynowy :D sami sobie zaprzeczacie:D Raz słyszę, że nie powinnam czekać na deklarację, a zaraz potem, że wręcz przeciwnie, kwestia "związku" powinna zostać dokładnie omówiona. Ludzie! Halo! Tu chodzi tylko fakt, że facet nie ma odwagi na to, żeby napisać, że to koniec. Tylko i wyłącznie o to. A nie o to, czy ja łatwa jestem, czy trudna, czy on chciał z zobowiązaniami, czy bez :D Tylko i wyłącznie o to, że zniknął bez słowa.

zakładając, że uznał mnie za łatwą powinien napisać zakładając, że uznał mnie za desperatkę powinien napisać zakładając, że miał kogoś innego na boku powinien napisać zakładając, że mu się przestałam podobać powinien napisać zakładając każdy możliwy powód, dla którego nie chce mieć ze mną nic wspólnego, przy fakcie, że żyje, telefon mu działa, a rączek mu nie odjęło powinien napisać. A właściwie już teraz- odpisać.