Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trafiona zatopiona 30tka

łatwa jestem

Polecane posty

podkurwiacz- właściwie to już mi zaczyna zwisać. mogłabym sobie jeden post napisać i go wklejać, bo cokolwiek napiszę to już zostałam zakwalifikowana do grupy łatwych desperatek:D offerma- nigdzie nie napisałam, że KAŻDY facet to szuja. napisałam, że ten konkretny okazał się szują.

Gość tq23
Też na jego miejscu przestałbym się odzywać do takiej histeryczki.

ach te baby. nijak ich zrozumieć nie idzie. faceci przynajmniej są prości jak kij: zależy mu - powie, nie zależy mu - oleje. a baby zamiast przyjmować proste komunikaty, ciągle kombinują jak koń pod górę :D

podkurwiacz- w dużym mieście:) frisbee-olanie kogoś nie jest prostym komunikatem, bo rodzi pytania oraz grozi niebezpieczeństwem z postaci kobiety, która będzie się chciała z facetem skontaktować za wszelką cenę :D sms z "żegnaj" jest prostym komunikatem i nie pozostawia wątpliwości.

"olanie kogoś nie jest prostym komunikatem, bo rodzi pytania oraz grozi niebezpieczeństwem z postaci kobiety, która będzie się chciała z facetem skontaktować za wszelką cenę" a figę. jak zauważyłam choćby po swoich absztyfikantach - jedyną skuteczną metodą jest właśnie urwanie kontaktu i całkowite olanie. po jakimś czasie takim osobom po prostu nudzi się pisanie, dzwonienie etc. wszelkie "nie", a nawet "spierdalaj" rodzą pytanie "ale dlaczeeeegooo?" :o i jakieś śmieszne domaganie się tłumaczeń, chociaż się nigdy niczego nie obiecywało.

Gość heh...tacy to ofaceci manipula
"faceci przynajmniej są prości jak kij: zależy mu - powie, nie zależy mu - oleje.a baby zamiast przyjmować proste komunikaty, ciągle kombinują jak koń pod górę " dziewczyno rozwalilas mnie:-D jakie proste komunikaty:o prosty komunikat jest werbalizacja mysli, caly watek jest o tym, ze facet nie chce sie jasno komunikowac bo chcial sobie zamoczyc i nie chcial tego zakomunikowac ! nie bron palanta, bo tylko sie osmieszasz

Gość a właśnie, że nie
mysle , że powinnaś zadzwonić i mu to wszystko powiedzieć! albo sie z nim spotkać i wtedy spokojnie mu wytłumaczyć, że srasz na niego, a on zachował się jak nastolatek, co to odznacza panienki, na koniec powiedź mu, że dziekujesz za fajny seks:D i tyle wystarczy. i że polecisz go znajomym:D

może w Twoim przypadku. Po komunikacie "spierdalaj" dałabym sobie spokój i zajęłabym się innymi sprawami. a tu komunikatu nie ma! żadnego! na dobra sprawę mogłabym się łudzić, że zajęty np. jest, albo że się pochorował, albo, że mu telefon ukradli :D

Gość a właśnie, że nie
a chuj z tym i tak zrobisz jak bedziesz chciala:D

Gość hot rabbit
Co zrobisz Autorko? On się nie odzywa, Ty zadzwoniłaś, pokazałaś, że jesteś zainteresowana a z jego strony zero reakcji?

Gość a właśnie, że nie
olej go, może się spotkacie:D na mieście przypadkiem, hehehheeheh może nawet będzie z laską:D i wtedy zawsze możesz podejść i zapytać "dlaczego po ostatnim SEKSIE sie nie odzywałeś?" wazne byś podkreslila SEKSIe bo jak nie to moze wmowic dziewczynie ze chodzilo o zwykle spotkanie, heheheheheh BOZE ZYCZE CI ZEBYS GO SPOTKALA Z LASKA JAKAS!!!

Gość a właśnie, że nie
podkurwiacz- eheh:D:D:D:D i tak może być:D:D

"może w Twoim przypadku. Po komunikacie "spie**alaj" dałabym sobie spokój i zajęłabym się innymi sprawami." piszę o moich absztyfikantach, nie o sobie, czytajże ze zrozumieniem. ja bym się nigdy nie poniżyła idąc do łóżka z kolesiem, w którym nie jestem w związku :)

Gość a właśnie, że nie
jedz do niego:D zapytaj osobiscie:D:D

Gość hot rabbit
ja bym się nigdy nie poniżyła idąc do łóżka z kolesiem, w którym nie jestem w związku Czyli seks dopiero po zapowiedziach?

Gość a właśnie, że nie
frisbee a to jest coś złego?? hehehehheeheheheheee no tak kobiety umartwiające się, jeszcze ostnieją:D

Gość a właśnie, że nie
poniżyła:D:D:D:D:D:D nooo kurwa nie ma emotki która by moje emocje pokazała:D