Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trafiona zatopiona 30tka

łatwa jestem

Polecane posty

Gość ewe32
Autorko, przetań już tak to przeżywać. Robisz się żałosna.

Gość ewe32
Narodziło się tu towarzystwo wzajemnej adoracji, czyli kobiety po przejściach z facetami. :D

Autorko - ja to bym na Twoim miejscu odpuściła sobie nawet myślenie o tym mężczyźnie.

Oferma, a gdzie jest ujęta ta norma, ze miesiąc spotykania to za mało, żeby pójść z kimś do łóżka? Dla jednych to mało, dla innych dużo czasu, a dla jeszcze innych w sam raz.

Jasne, przez miesiąc kontaktował się codziennie, a po seksie nie raczył odpisać na smsa, czy odebrać telefonu i to jest wg Ciebie najnormalniejsza na świecie reakcja. Tylko kto w to uwierzy? :-)

"frisbee- czyli swojego obecnego partnera poznałaś i od razu na pierwszym spotkaniu postanowiliście być razem do końca życia, co CI pozwoliło "rozłożyć przed nim nogi" będąc pewną, że puszczalską nie jesteś." hmmm, a co ma mój partner do tego? przecież mnie nikt nie zaliczył i nie zamilkł :D a puszczam się ciągle z tym samym :P poza tym nie jest tak bardzo istotne kiedy się z kimś idzie do łóżka (pomijam bzykanie się z kolesiem po raz pierwszy ujrzanym na imprezie), tylko Z KIM się idzie i DLACZEGO. generalnie najpierw powinno wystąpić coś takiego jak obustronne 'chcę z tobą być', a potem lądowanie w łóżku. odwrotna kolejność zawsze jest powodem rozczarowań. a gwarancją dobrego wyboru partnera musi być niestety WŁASNY ROZUM. towar deficytowy :P

"dodam offermo, moj drogi, ze mezczyzna dojrzaly nie wykorzysta kobiety" jeśli podczas stosunku babka ma 2 orgazmy, a facet 1 - to kto jest wtedy wykorzystany? albo jeśli ona robiła mu loda przez 10 minut, a on jej minetę przez 20 - to kto jest wykorzystany? :classic_cool:

Mężczyznę poznaję się nie po tym jak zaczyna ale po tym jak kończy. A zdaje się, że facet Autorki miał pomysł na zakończenie - nie będę się odzywał. Upawiać seks można też dla przyjemności. Bez ciągu dalszego. Chociaż zawsze jest pokusa, żeby dowiedzieć się dlaczego po pierwszym nie ma następnego.

Gość Wielebny Zbigniew
Ogólnie to babom się w dupach poprzewracało. Powinno być tak jak w krajach islamskich, tam są one trzymane krótko.

offerma- jesteś śmieszny i czytasz wybiórczo:D niby jak miałam się przekonać o uczciwości jego zamiarów? spytać? myślisz, że powiedziałby mi "mała, ja mam zamiar Cię tylko przelecieć, a potem zniknę" :D:D:D pociągał mnie i poszłam z nim do łóżka nie roszcząc sobie praw do niczego. poszłam z nim do łóżka licząc się z tym, że coś może nie wyjść. i co? i nico. nie wyszło, a facet zachował się jak szuja, bo nie potrafi się przyznać, że mu się nie spodobało. nie histeryzuję baranie!

"wykorzystana jest ta strona, ktora jest tylko zabawka na ta noc i moze kilka nastepnych. ta ktora kocha." a co ma wspólnego przypadek autorki z miłością? spotkali się na seks, oboje mieli orgazm, więc każde skorzystało.

offermo- widzisz poszłam z nim do łóżka bo była przekonana o uczciwości jego zamiarów. nie dał mi wcześniej żadnego znaku, co do tego, że to ma być jednorazowe. nikt nie ma na czole napisane, czy postępuje uczciwie, czy to jedna wielka ściema. nie liczyłam na deklaracje. ale liczyłam na to, że normalny człowiek, jak kończy spotkania, to umie o tym napisać, a nie znika. się przeliczyłam. Widać, że to norma :D

"nie wyszło, a facet zachował się jak szuja, bo nie potrafi się przyznać, że mu się nie spodobało" no tak, gdyby napisał sms: "sorry, ale nie wiedziałem że masz takie obwisłe cycki i cellulit, nic z tego nie będzie" to nie byłby chamem i szują bez honoru, tylko prawdziwym, odważnym mężczyzną :D:D:D

no tak, powinien to ująć bardziej dyplomatycznie, np.: "najmilsza, stan twojego biustu oraz pupy nieco odstaje od moich pierwotnych wyobrażeń. wybacz, muszę odejść" :D

Gość heh...tacy to ofaceci manipula
prawdziwy mezczyzna, a nie jakas ciapowata, nieszczera pokraka udaja tylko marna kopie mezczyzny, nie oszukuje dziewczyny co do swoich intencji po to zeby zaciagnac ja do lozka. prawdziwy mezczyzna nie konczy jak tchorzliwy gowniarz.

Gość heh...tacy to ofaceci manipula
*udajaca

Gość tq23
Facet sobie poruchał i jest OK.

30 --> jak go spotkasz na ulicy to mu kup krótkie gacie, łoptkę z wiaderkiem i zabierz go na spacer do piaskownicy :D 30 🌻