Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trafiona zatopiona 30tka

łatwa jestem

Polecane posty

Gość meszugene
A chociaż dobrze cie wybolcował? Lodzik i analik był? :classic_cool:

Gość hot rabbit
Może odezwie się jeśli najdzie go ochota na seks?

wychodzi na to, że po miesiącu spotykania się nie powinnam się niczego po facecie spodziewać, ale jednocześnie powinnam żądać oświadczyn i daty ślubu, bo wtedy już będzie można iść razem do łóżka. offerma i frisbee - ustalcie zeznania, bo mieszacie strasznie.

Na co jesteś najbardziej wkurzona? Na to, że Cię olał, że się na gościu nie poznałaś czy na to, że nie wiesz dlaczego się nie odzywa?

podkurwiacz- w szczegóły to nie będę wchodzić, bo mnie offerma zje żywcem :D brum - dobre pytanie:) najbardziej wkurzona jestem o sam sposób zakończenia tego wszystkiego. Nie o powody mi chodzi, nie o sam fakt, ale o sposób. uciekł bez słowa. to nie fair.

znalazł się "rycerz na białym koniu" Pudło!!! Niestety mam turban i jeżdżę na wielbłądzie jak na beduina przystało

offermo- masz kłopoty z czytaniem? poznałam go na tyle, ile się dało w tym czasie i byłam przygotowana na każdą okoliczność. tylko nie sądziłam, że się będę musiała domyślać, że to koniec. bo tak ciężko wystukać na telefonie: "to już koniec":P

Idź na zakupy, pojedź do SPA i przestań zastanawiać się co jest fair.

Zrobiłaś na co miałaś ochotę i nie patrzyłabym na to w kategoriach "łatwa"/ "trudna".

trafiona zatopiona, daj sobie spokój z tłumaczeniem, bo wychodzi, że jak się ma 30 lat to nie masz prawa niczego od faceta oczekiwać. Iść do lózka możesz jak on chce a potem pokornie milczeć i naprawdę w "złym tonie" jest myślec, że wypada żeby on się odezwał :D

A przeciez to normalne, że facet, z którym się jest w kontakcie od miesiąca po seksie przestaje sie odzywać, nie? Zwykla rzecz pod słońcem. O co tu ten szum :D:D:D

Gość IlonAśka
Maskara, że się faceci z takimi histeryczkami jak autorka umawiają. Widać, że chłopak w czasie seksu się poznał na niej. :P

Gość heh...tacy to ofaceci manipula
facet zachowal sie nie fair, jesli jest sama uczciwa to trudno zeby ja to w ogole nie zdziwilo, ludzie w jakim wy swiecie zyjecie:-D

Nie chcę Cię martwić ale jakoś będziesz musiała sobie z tym fantem poradzić. I chyba pan Ci w tym nie pomoże.

Histeryzujesz w trakcie bzykania? A to ciekawe :D Ale jak to wygląda? "o boże jak mi dobrze no ja nie wiem co mam z tym począc" - jakoś tak to robisz?

Gość IlonAśka
"brzydza mnie tacy prostacy, dymajacy panienki i majacy to gdzies" Jak suka nie da, pies nie weźmie. Dała mu choć nic jej nie obiecywał, a teraz ma pretensje o to.

Prawda jest taka, że normalny człowiek nie zakłada, że każdy ktoś nowo poznany to szuja i poparaniec. Dlatego 30stka miała prawo czegoś oczekiwać, po tej znajomości. Chociażby paru słów wyjaśnienia co jest grane. I nie mówcie, że takie zachowanie to norma.

Gość heh...tacy to ofaceci manipula
tacy manipulanci powinni byc oznakowani, zeby od razu wiadomo bylo z jakim dupkiem ma sie do czynienie:-D