Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zupapomidorowa

Nie mogę zasnąć, chętnie pogadam

Polecane posty

I najważniejsze - czy jesteś pewien, że to wartościowa dziewczyna? Ale przynajmniej sytuacja wyjściowa jest jasna - wiesz, od czego zaczynasz. Macie wiele wspólnych tematów?

Ach, czyli fakt, że ty jesteś nią nadal zainteresowany podnosi ją na duchu? "Widać nie jest tak źle, skoro jednak ktoś mnie adoruje"? :P Bywa i tak, dlatego pytałam, czy jest wartościowa.

Gość zupa. obrazilas sie na mnie?

W normalnych stosunkach międzyludzkich - tak. Ale należy brać pod uwagę, że na tym również może się skończyć. Niestety chemia działa, nawet jeśli staramy się temu zaprzeczyć.

jest dobrze. piszcie , a nie mozesz przegapic takiego momentu w ktorym nie bedzie mogla w tobie zobaczyc kogos wiecej niz przyjaciela.musisz zadzialac , bo rozmawiajac z toba znajdzie sobie faceta i bedziesz tylko przyjacielem. teraz moze mowic ,ze nie jestes w jeje typie , a dopiero sie poznajecie i jak cie pozna to moze sie okazac ze mylila sie. sam piszesz ,ze jestes malomowny w realu, dajesz sie poznac i okaze sie co z tego wyjdzie . moze z czasem okaze sie ,ze ona nie jest w twoim typie , oprocz wygladu ?

Oczywiście, że jest. Przykro mi, ale wnioskuję, że nie jest najlepiej. Zapewne jesteście jeszcze młodzi, istnieje możliwość, że dziewczyna zwyczajnie nie doceni tego, że może na ciebie liczyć.

zastanow sie jak ja poznasz czy warto cos zaczynac , piszesz ,ze jest troche nerwowa i wogole jestes do pocieszania. jesli masz jakies watpliwosci to przemysl wszystko zeby nie marnowac sobie i jej czasu , bo bedac z nia i majac watpliwosci spotkasz kogos innego i w ten sposob zmarnujesz sobie i jej czas. nie mysl glową nizej ,a ta wyzej :)

Rozumiem, że trudno zrezygnować z czegoś co nam się podoba. Temat dziewczyny wyglądającej jak modelka zostawiamy zatem w spokoju :) O czym jeszcze możemy porozmawiać? (Choć wiadomo - rozterki sercowe były świetnym tematem, tyle że obiekt się wyczerpał)

Gość kosmopolitanxd
heej wszystkim:D nk mi sie wylaczylo wiec wpadlam tu;d czemu nie spicie?

Kosmopolitan - Nie śpię, bo niedługo wstaję :) Nie wiem, czemu inni nie śpią, więc się nie wypowiadam. Topike wyszło "sercowe", ale nie upieramy się przy tym ;) O czym chcesz lub lubisz rozmawiać?

wstajesz czyli lezysz ? mi sie nie oplaca isc spac , szkoda czasu

niedlugo bede aktywny w sensie takim ,ze ludzie sie obudza potrzebni do mojej aktywnosci , a jak usne teraz to moge sie obudzic pozniej , a tak bede mial wiecej czasu w dzien na rozne sprawy jesli nie pojde spac teraz i zaczne z rana dzialania :)

Mnie również się nie opłaca, dlatego piszę tutaj :) Ale powoli zaatakowała mnie lekka senność. Opieram się jej, jak mogę, naturalnie. Dlaczego musisz wstać?

Gość zupy alter ego
a o czym tu sobie papusiacie?