Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola0000

zakochalam sie w facecie z turcji :(

Polecane posty

Gość jola0000

poznalam faceta z turcji- jest mega przystojny- czarne wlosy ciemna skora, oczy czarujace strasznie fajnie spedza mi sie z nim czas ja mam 22 on 24 ( studiujemy razem za granica) wczoraj bylismy na kolejnej imprezie i sama widzialam jak caly czas gapi sie na inne baby!! niby pisze do mnie caly czas i wydaje mi sie ze sie stara, ale boje mu sie uwierzyc. czy to tylko dlatego ze po prostu mamy zdanie o turkach jako o stalych pordywaczach? prosze piszcie co myslicie :( boje sie ze mu chodzi tylko o lozko i kiedy mnie dostanie to to bedzie koniec

Gość jola0000
zapomniałam dodać że te czarne włosy zobaczyłam jak lizałam mu odbyt, ma tez wielkiego pytona który na mój widok wydobywa sie z jego środkowej kieszeni :O

Gość jola0000
jesli nie masz ochoty uczestniczyc w tej rozmowie to po co Ku**rwa tu wchodzisz i jeszcze moim pseudonimem sie podpisujesz spadaj

W jakim TY świecie zyjesz. Poczytaj sobie jak oni traktują kobiety. Ignorancja jest błogosławieństwem, MYŚL to nie boli.

Gość Joela
Jest to gdzieś wątek o Turkach -poczytaj ku przestrodze

Gość sprawdź czy chodzi mu
tylko o to łóżko i tyla :)

Gość jola0000
dzieki poszukam, ja na prawde staram sie myslec a;e wiecie jak to kurde czasem jest:( probuje o nim nie myslec ale sie nie da- ale przeciez od kazdej reguly sa wyjatki nie kazdy musi byc taki

Gość masz_za_swoje
potwierdzam: jak Cie dostanie to bedzie koniec ale Ty i tak sie puscisz, nie ma juz dla Ciebie odwrotu trudno...

Gość jola0000
ale jak to sprawdzic?

Gość sallyneedshelpp
mialam romas z turkiem wyjechalam, a on za tydzien miał inną nie wdawaj sie w to...turcy sa cudowni, czarujacy...potrafia zauroczyc i rozkochac ale sa tez niewierni...przedmiotowo traktuja kobiety :( przykro mi

Gość jola0000
CZyli widze ze jednak kazdy ma takie zdanie, nie puszcze sie nie wiem skad tyle agresji w tobie i krytyki zarazem bo tak odebralam twoj post, jesli sie myle to sorry. Oni po prostu chyba tacy sa...

Gość jola0000
właśnie wysłał mi smsa, że wybiera sie do mnie z niespodzianką :) powiedział tylko, że nazywa sie Abdul i ma wielkiego pytona nie wiem co o tym myśleć ?

Gość jola0000
oni maja cos w tych oczach co powala na kolana... :(

Gość sallyneedshelpp
tak sa chyba wychowani ...niestety mimo wszystko sa uroczy :p ale coz, tylko na chwile

Gość sallyneedshelpp
oj tak! oczy....

Gość jola0000
o tak uwielbiam jego kakaowe oczko :)

Gość masz_za_swoje
nie agresji - pewnosci bo patrzysz a nie widzisz widzisz a nie wyciagasz wnioskow ale na pewno jest inny, sprobuj a potem nam opisz, jak cierpisz no, chyba ze do tego czasu sie znieczulisz :) ps. tak, to ostatnie to cynizm

Gość jola0000
Sorry nie ma sensu dyskutowac bo jakis idiota podpisuje sie moim pseudonimem, kazdy szuka tu pomocy wiec i ja pomyslalam ze ja znajde ale widze nie da rady. przemysle to jeszcze ale szczere wypowiedzi dziekuje , gdyby ktos jeszcze pisal pod moim pseudonimem to nie ja.

Gość jola0000
cały czas myśle o jego wielkim penisie i Abdulu nie moge sie powstrzymać jest taki uroczy, przyznam sie szczerze zrobiło mi sie wilgotno na jego myśl, chyba ide sie szykować...

Gość jola0000
pozwole mu sie załadować w kakało

Gość jola0000
mój czarny turek mieć wielki ogórek ja go do buzi wkładać i rodzyny mu wyjadać

Gość jola0000
lubie pod oko jego czarnym badylem, wtey nie musze uzywać cieni do powiek

Gość nastepna glupia
Ze tez wam facetkom trzeba wciaz od nowa tlumaczyc te same rzeczy.szcegolnie Polkom.Dziewczyny z innych europejskich krajow nigdy sie nie zaangazuja w taki romans-bo dobrze wiedza czym to pachnie.Polki leza jak te glupie.Daja sie wykorzystywac np.dla papieru.Bo ten koles moze np.chciec sie tylko dostac do UE.Ponadto roznica kultur jest jak przepasc.Bylas ty kiedys w Turcji?ja dziekuje Bogu ze ich nie przyjeli do UE bo to byl by koniec europy.Popatrz sobie jak to wyglada w niemczech.Poczytaj sobie artykuly o kobietach-glownie Polkach zameznych z takimi"przystojniakami".dowiesz sie czym to sie konczy.

Gość nastepna glupia
Wbijcie sobie POLKI do SWOICH pal wreszcie to ZE AZJACI,MURZYNI jacys filipinczycy itd,itp- to nie sa partie dla europejek !!! Czy to tak trudno zrozumiec?

Gość szok!!!
Mają kafeterie usunąc :( !! sami sprawdzcie co tu piszee ! :c tragedia .. był wypadek przez kafe .. znalazłam to tu : www.lepsze.notlong.com O.o

Gość Katrella1988
rozumiem Cie doskonale, niestety pod wzgledem urody Polacy sie nie mogą równać z Turkami:( ale musisz wiedziec jedną rzecz: u nich kłamstwo jest czyms powszechnie akceptowalnym-to taki sposób prowadzenia rozmowy. zaoobserwowalam ze Turcy kłamą jak gadają z kolegami i to w sprawach zupelnie nieznaczących...oni juz tak mają. tez wierze ze w kazdym kraju są różni ludzie ale jesli ten koles jest z Tobą na imprezie a patrzy na inne to bym Ci go odradzila bez wzgledu na narodowosc. wiem, jak trudno wyjsc z takiego zauroczenia bo mam podobny problem, tyle ze moja historyjka jest bardziej skomplikowana;)

Gość taka sobie girl
nastepna glupia---> w jakim Ty swiecie żyjesz? na wsi ??? Tylko Polki się angażują w takie romanse??? nie rozśmieszaj mnie. Polki to pikuś przy Szwedkach, Niemkach i Angielkach posikanych w majtki za Turaskami. Po co Turkowi wyjeżdzac do Polski???? u nas niz nie zyskają. Kraj gdzie ludzie nie mowia po angielsku, gdzie nie ma pracy. Szwecja, Anglia, Niemcy gdzie jest mnówstwo cudzoziemców i nie ma problemu z jezykiem i innymi narodowościami to jest dla nich opcja a nie jakaś Polska. A do autorki---> jest 99% szans, że jak Ciebie zdobędzie to Ciebie rzuci. Taka prawda. Z drugiej strony jak Turek kocha to kocha na zabój - czasam dosłownie. Wszystko zależy od człowieka, ale nie rób sobie wielkich nadziei. Mozna zapytac skad z Turcji jest?