Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwonaaa :(

Utopić kotka

Polecane posty

Gość KlapekZnogi.
O Rety nie pomyślałem:D Przecież tutaj się roi od psychopatów i rzeczywiście ktoś wydłubie kotku oko, żebym tylko go przygarnął:D

Gość poszła piertolić sie
z chłopakiem patrząc na topiącego się kotka

Gość szok!!!
Mają kafeterie usunąc :( !! sami sprawdzcie co tu piszee ! :c tragedia .. był wypadek przez kafe .. znalazłam to tu : www.lepsze.notlong.com ;cc;(

Gość ddddddddwdasd
skad jestes wezme kota

Gość .NATALA..............
No nie kurwa nie wierzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mordowanie zwierząt jest karalne. Nikt na tym forum nie jest anonimowy.Znajdą Cię po IP ZGŁASZAM NA POLICJĘ.DO RANA NA PEWNO ZAPUKAJĄ DO TWYCH DRZWI1 MORDERCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Mirka..................
ja pier........................

Gość yjhggcgfhxchd
Chłoptaś dał Ci godzinę czasu? Jaki k*a szczodry. W takim razie przeznaczcie tę godzinę na utopienie waszych "mózgów" tępe strzały

Gość zmartwonaaa :(
Kotek był ślepy i nie wiedział co się z nim dzieje. Śmierć miał bardzo lekką. Postanowiłam namówić mojego chłopaka aby wysterylizować kotkę. Nie chcę znowu przez to przechodzić :(

Gość .brand
chore, jak można być z takim człowiekiem? i niby skąd wiesz, ze smierc miał lekko, połączyłaś się duchowo z jego cierpieniem w trakcie topienia kota?

Gość boncur
pogratulować chłopaka jak mu się znudzisz to też cie usunie - gumanitarnie ahaha

Gość policjaaaaa
Czy ktoś rzeczywiście zgłosił to na policję? Bo zastanawiam się czy nie zrobić tego, no bo po ip przecież mogą namierzyć co nie? To jest nieludzkie przestępstwo. Do autorki, jesteś głupia, gdybyś na prawdę chciała to byś na to nie pozwoliła. pewnie zaraz pójdziesz się pukać z tym mordercą. Jesteś żałosna.

Gość lekką śmierć miał gdy
woda wdzierała mu się do płuc i nie mógł oddychać? jesteś parszywą głupią kurwą :O i zapewniam cię, że ciebie i twojego chłoptasia również szlag trafi w bardzo niemiłych okolicznościach.

Gość karolsztrasburgier
ty jebana wiesniaro ZGLOSILEM SPRAWE NA POLICJE I WRAZ Z SWOIM WIESNIAKIEM W GUMOWCACH ODPOWIECIE ZA ZNECANIE SIE NA ZWIERZETAMI.. MOZE UTOP CHLOPAKA?! W KONCU TO TAKA LEKKA SMIERC.

Gość karolsztrasburgier
IJESZCZE JEDNO TY PIERDOLONA SZMATO ODDAWALISCIE KOTKI, KTORE JESZCZE NIE WIDZĄ DO NOWYCH DOMOW?!!!!!! NAPRAWDE SZOK, JESTES ZJEBANA TAK ZE MASAKRA AZ MI SIE WIERZYC NIE CHCE W TO CO TU PRZECZYTALEM. MAM NADZIEJE ZE TEN TWOJ CHLOPAK W PRZYPLYWIE EMOCJI SPUSCI CI TAKI WPIERDOL ZE POZALUJESZ ZE SIE URODZILAS SUKO ZA TO DO CZEGO DOPUSCILAS.

Gość do zmartwionej
mam nadzieje ze zdechniesz i Bog zesle na ciebie to co najgorsze...

Gość klapek a z jakiego miasta?

Napisała że tamte zostały narazie tylko są zaklepane. Tym bardziej są po***************** że zamordowali malucha zamiast go zostawić i poczekać czy go ktoś nie weźmie a jak nie to oddać do schroniska ;/ ten wsiowy (nie mam tu namyśli bynajmniej pochodzenia ale poglądów) sk*** i prymityw uważa że sterylizacja jest niehumanitarna, a topienie starszych kotków też O_o dlatego zabił malucha bo on jeszcze nie widzi. Coś mu się chyba po************ że to komórki nierozwinięte są które nie czują (nie jestem za ani przeciw aborcji, żeby ktoś się ze mną w offtopie nie zaczął kłócić)...... morderca! A ty też jesteś dziewczyno nienormalna że go nie powstrzymałaś i dalej z nim jesteś! jak jesteś taka głupia że słuchasz tego prymitywa to idź najlepiej siebie i jego wysterylizuj żebyście się debile nie rozmnażali... chociaż on by i tak utopił pewnie wasze dziecko. Tak do roku można, później już nie, jak z kotami O_o.... ;/;/;/ co za zacofanie i okrucieństwo...! :((((((((((((((

Gość sensiak132
To chyba nie był kot tylko szczur po zdjęciu patrząc...

Gość madziawww
Prowokacja czy nie to i tak nie zmienia faktu że autorka tego postu do bezduszna idiotka skoro nawet pomyślała o czymś takim. Brak mi słów na kogoś takiego.

Bezduszna, głupia c*pa! Życzę Ci,żeby facet Cię też utopił jak mu się znudzisz! Prowo, ale i tak się zdenerwowałam.