Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwonaaa :(

Utopić kotka

Polecane posty

Gość A co ty taka bezwolna?
Boże, co za burak, na wsi się tak robi... Co ty robisz z takim tępakiem? A w pewnych krajach się zabija żony, w innych usuwa 8-miesięczne ciąże - to też dobrze?

to jest nowonarodzony maluch, jak to oddaliście już jego rodzeństwo? to jest chore po 1. po drugie nie stać was na więcej - teraz póki pije mleko matki i tak na niego nie łożysz, masz jeszcze kilka tygodni aż będzie go MOŻNA odstawić i do tego czasu NA PEWNO ZNAJDZIESZ KOGOŚ KTO GO WEŹMIE ALBO BĘDZIESZ MIAŁA CZAS ZEBY ZAWIEŹĆ GO DO PRZYTULISKA!!!!!!!!!! Nie udawaj że nie masz w tej sprawie nic do powiedzenia! co ten chłopak nożem ci zagrozi jak mu się sprzeciwisz?!

Gość KlapekZnogi.
Ale się uśmiałem:D Zajebisty pomysł - podłożyć kota pod drzwi i spierdolić:D:D Poza tym wy jesteście straszne kałmuki.... ten kot na zdjęciu jeszcze nie widzi... on ma góra tydzień:) nie da się go karmić i nie przeżyje bez kotki:)

nemezis, są, niestety i mają takie głupie dziewczyny :O

Gość uracylova
oddaj komus!!! teraz!! podrzuc!!!!!! chlopak chce? to twoj chyba kuvva jest kot nie?? twoj chlopak pojebany jakis...;s a jak juz naprawde nie da rady to jedz do weta zeby go uspil. zaplacisz jakies 5 zl i kotek nie bedzie sie meczyl.

Gość Wielkopolanka z Wielkopolski
Pisałam już o tym wyżej, że ten kotek jest za mały na oddanie go i że laska coś ściemnia :P:P:P

Gość bosch
dobra ok ale go nie zabijać to że ty KlapekZnogi. i jej chłopak to tępaki ze wśi to nie znaczy wcale że kot ma ciepieć

wykastrowaniu tez sie sprzeciwia, bo uwaza ze pozbawianie kota jader/macicy jest niehumanitarne i okrutne :( wiem ze nie jest to logiczne, ale on został wychowany "po gospodarsku" jestem ze śląskiego, prosze, niech ktos go wezmie, bo chłopak sie uparł ze juz teraz oddajemy albo topimy, bo zaraz kot urosnie, a duzych juz sie nie topi :o

Wielkopolanka z Wielkopolski Pisałam już o tym wyżej, że ten kotek jest za mały na oddanie go i że laska coś ściemnia one sa nadal u nas, ale maja zaklepane domy. ten nie ma.

Gość Mam pomysł
Aha, to ja się nie znam, myślałam że nie jest dopiero co po urodzeniu. Mówicie że bez matki nie przeżyje? :( No to ja nie wiem już, ja bym go zostawiła przy kotce jakiś czas, a potem podrzuciła na wycieraczkę, to lepszy pomysł niż go utopić! A widzicie że ta para jest zdesperowana!

POWIEDZ MU ŻE JEST POPIER********** JAKIE NIEHUMANITARNE, A TOPIENIE TO HUMANITARNE JEST?!?!?!?! A ODSTAWIANIE NOWORODKÓW OD MATKI JEST HUMANITARNE?!?!?!?!?!?! CO ZA PRYMITYW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No to co za problem dać ogłoszenia i czekać? Skoro i tak wszystkie koty muszą jeszcze zostać u was, aż nie podrosną? Gwarantuję, że za 2-3 dni ktoś się zgłosi po Ziutka.

Gość Mam pomysł
No chłopak jest ograniczony niewątpliwie, ale nie najeżdżajcie na dziewczynę, bo w końcu zareagowała jak jej facet chciał utopić kicie.

Gość bosch
powedz mu że to twój kot i że masz w dupie jego zdanie na ten temat

Gość KlapekZnogi.
Mi się bardzo podobał pomysł podrzucenia komuś kota na wycieraczkę. Weź go uwiąż na sznurku, żeby nie spierdolił przypadkiem. Tak samo zostawienie tyodniowego kociaka w piwnicy było zajebiste;D I Wy tępe muły nazywacie się przyjaciółmi zwierząt? Żeby lubić zwierzęta trzeba coś o nich wiedzieć. Poza tym uśpienie kota kosztuje więcej niż 5 złotych. a może dajcie kota do wypchanie i dziecko będzie miało maskotkę?

chyba się nie dziwisz że się wściekamy jak się w ogóle DOPUSZCZA taką możliwość! "daj mi godzinę" to nie to samo co "nie waż się bo nie ręczę za siebie".

No właśnime, co za tępak, zwykłą sterylizację pod narkozą nazywa okrucieństwem, ale utopi maleńkiego kotka na żywca.... Masz skurwiela, nie chłopaka, autorko. Ciążę też ci kiedyś każe usunąć, zobaczysz.

Gość najfajniejsza lodzianka
kur..wa wez utop chłopka !!!!!!!!!! a pózniej sama zapodaj sobie pawulon bo na leczenie juz pewnie za późno

Gość bosch
boe ludzie weźcie tą autorke i coś z nia zrubcie bo niewytrzymuje psychicznie

Gość KlapekZnogi.
Wiecie co ja adoptuję Ziutka:)

Gość Mam pomysł
Klapek, uważasz że mój pomysł był gorszy niż utopienie kota? Napisałam przecież że skoro mówicie że jest za malutki, to najpierw niech zostanie przy kotce, a potem zrobić taki numer. Oni są zdesperowani, przecież wiem że prościej byłoby wziąć go do weternarza i uśpić, ale musieliby zapłacić 5zł!!!!! Dla nich to aż 5zł, chłopak jej wybralby prostsze wyjście - utopiłby, bo ZA DARMO!

Gość Mam pomysł
Serio go weźmiesz Klapku? :)

Gość najfajniejsza lodzianka
Ciekawe jak urodzisz mu kiedyś dziecko tez będzie chciał utopić??? jakas ograniczona jesteś!!!! jak bym dorwała tego Twojego chłoptasia to popluskałby sie troche w wodzie

nie mogłabym później być z facetem, który byłby w stanie utopić zwierzę... ma mnie dotykać tymi rękami, którymi zabił bezbronne stworzenie? nigdy.

Gość KlapekZnogi.
Pewnie że tak. Rodzice się wkurzą, ale ja zawsze chciałem mieć kota:D

Gość Piosenka na życzenie
ja chetnie wezme kotka tylko mi go przywiezcie bo nie mam auta jestem z krk