Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelajdka

Do mam o dobrym seduszku.Prośba o pomoc.

Polecane posty

Gość za dlugi nie zabiera
ale za nieporadnosc zyciowa juz tak :D Wystraczy odpowiednio sprawe naglosnic i zglosic. A freydis wiele danych o sobie podala. Ja nie zapomne jak kombinowala jak odebrac dziecko matce aby alimentow nie placic. Broncie jej,broncie. Jak staniecie w zyciu wam taka menda na drodze i zagrozi odebraniem dziecka to wtedy sobie przypomnijcie swoja laskawosc dla kretaczki :P

Gość ooo!w klmacie zwierzeń
no rzeczywiscie swieta z ciebie wychodzi.czytalam dokladnie ten topic.chciala tylko zeby mala byla z ojcem a nie z mamam chora psychicznie ktora jej nie dopilnowala i dziewczyna nazarla sie lekow.czytaj ze zrozumieniem! z tego co widzialam dziecko freydis jest zadbane i nikt nie ma sie d czego przyczepic zeby jej je odebrac. najlatwiej szczekac na kogos na kafe. moze pojdz tam skoro podala dane i zobacz jak jest naprawde a nie pyszczysz tylko. zobacz, przekonaj sie i wtedy wydaj opinie.ja zdecydowalams ie pomoc i nie zaluje.

Gość taa niedobra pupa
jezu jak mozna komus radzic zeby walnal sie w leb.a jak wlanie sie za mocnio?z tego co wiem to ma dziecko.a opieka dzieci za dlug nie zabiera wiec sie nie podniecajcie. wiiecei ci, wy niektore jestecie tak tepe, ze az strach cokolwiek pisac... Nie, nie radzilam jej zeby sie walnela, tylko symulowala. powidzialaby, ze spadla z roweru czy cos i ma takie i takie dolegliwosci... Kurwa...

Gość mama 2 córeczek :)
pupa - namawianie do oszustwa jest karalne :o ja do freydis nic nie mam. moja baaaardzo stara ciotka mieszka w lublinie i wiem,ze szuka kogoś do pomocy przy sprzątaniu- freydis odezwij się tu, jeżeli jesteś jeszcze zainteresowana taką formą pomocy. pozdrawiam

Gość freydis sie nie odezwie
bo jej wcale na pracy nie zalezy :D Po co? Rente ma, na forum uzbiera, prace napisze. A ty myslisz, ze ona sprzatac pojdzie?? Hahahaha :D:D:D:D:D

Gość moze napisz do niej na meila
albo zostaw swoje namiary bedzie chciala to sie odezwie

Gość Przegralam swoje zycie:(
Mama 2 coreczek, podaj prosze meila bede niezmiernie wdzieczna za mozliwosc sprzatania, pozdrawiam cieplo

Gość Hieny jak zwykle ujadają
freydis też zajrzałam na bloga Twojego, ciekawie pisałaś, masz polot :) A hienom polecam zająć się własnym życiem. Nikt tu nie jest obrany z rozumu, żeby potrzebował jakichś węszących adwokatek, ścigających rzekome oszustwa :O Niech każdy sam decyduje, czy chce pomóc. Nic z wpisów tej dziewczyny wklejonych tutaj, nie dowodzi żadnego oszustwa. Widać, że życie jej się obecnie widocznie trochę posypało, tak bywa czasem. Teksty "idź do pracy" to jest podłość wyjątkowa i trzeba być naprawdę wrednym, żeby takie rzeczy pisać w tym kraju. Na szczęście oliwa czasem bywa sprawiedliwa i szczekaczki za miesiąc też mogą zostać bez roboty, nie wiedząc jak dotrwać do pierwszego :) Poza tym wasza "ofiara", choć sama nie ma wiele, zaoferowała się, żeby cokolwiek wysłać autorce tematu, która jest osobą absolutnie niegodną zaufania, bo interesowały ją jedynie pieniądze. A freydis rzeczywiście straszliwie zyska na swoim rzekomym oszustwie - parę znoszonych, starych ciuchów dziecięcych i paczkę mąki, wielkie mi obłowienie, buahaha :O Śmieszne jesteście 🖐️

Gość ja jej nie znam
ja freydis nie znam , ale wiem ze dosyc czesto pomagaja osoby , które na milonach nie spią Ot zwykli ludzie , którzy moze sami nie wiele maja ,ale chcą się podzielic I nieufnosc jest tu całkiem uzasadniona , bo jezeli ktos ma wysłac te " stare , zuzyte ubranka "komus , kto je pózniej wystawi na sprzedaz nie jest fair :-0 Bo mógł te ubranka podarowac komus z rodziny , kolezance czy innej biednej osobie Ktos wysyła , chce pomóc , a pózniej okazuje sie ze został oszukany Taki przypadków było tu wiele I przypuszczam nie jest fajnie wysłać komus cos , a potem znalezc to na allegro I w ten sposób czesto pomoc nie trafia do osób naprawde potrzebujacych , bo byc moze znalazła by sie tu mama ,dla której te ubranka były by wielkim darem i naprawde by się przydały Nie pisze to akurat odnosnie "freydis " bo ona jakos chciała się odwdzięczyć , ale ogólnie o sytuacji na kafe Fakt kobiety przesadzają z tym oskarzeniami i wyzwiskami :-0 ale nie tylko je mozna nazywac hienami , bo takze tych oszustów , którzy nieuczciwie wyudzaja :-0

Gość ludzie myslacy.............
Hieny jak zwykle ujadają A przeczytalas caly topik czy tylko ujadasz? :D W pierwszym poscie autorka poprosila o pieniadze. Dosc niefortunnie, zgadzam sie. Ale pozniej napisala co byloby jej potrzebne. Zostala jednak zlekcewazona przez wejscie freydis. Jak freydis jest taka biedna to niech zalozy swoj topik a nie wpierdala sie na cudzy 😠 i wyskakuje ze swoimi prosbami. Mnie autorki zal. Freydis mieszka w duzym miescie i nie oszukujmy sie, ze w Lublinie nie mozna znalezc zadnej dodatkowej pracy.Ale ona znana jest z tego jak pisala jak mozna oszukiwac podatnikow i ciagnac lewe zasilki. A teraz placz. Freydis nie jest godna zaufania bo od dawna bylo wiadomo, ze jest leniem i kanciara. Autorko, jak tu zagladasz to daj znak. Ja ci wysle co potrzebujesz. Ustalimy co i jak i dostaniesz paczke ode mnie.

Gość jenyyyyyyyyyy
przeciez autorka chce kase a nie rzeczy!!! napisala z laski na ucieche co niby by jej sie przydalo ale to tylko dlatego ze dziewczyny wciaz o tym pisaly i naciskaly!! ja bardziej skłonna byłaby pomóc freydys czy jak tam,przynajmniej cos o niej wiem,kazdy popelnia bledy..natomiast autorka topiku za duzo nic nie napisala o sobie tylko ciagle o kase zabiegala mysle ze kto chcial pomoc jednej drugiej czy komus innemu to to zrobil a "szczekaczki: byly sa i beda..jak zawsze i w jakimkolwiek temacie!

Gość to pomoz freydis
kto ci broni. A ona sie cieszy, ze naciaga na zasilki i jeszcze dodatkowo powyciaga na forum rozne rzeczy. Zostanie jej kasa na tabletki antykoncepcyjne i znow bedzie mogla sie gzic bez opamietania z kim popadnie. Ja tez wole pomoc zutorce niz takiej leniwej babie co nawet z cyckami na wierzchu w domu przy dziecku lata byleby chlopa miec. A chlop i tak kopnal ja w dupe :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość chyba zatrujecie...
tu sie moje drogie nie da pisac pod roznymi nickami bo ktos tu sypie po IP ;) sama nie raz i nie dwa bylam podejrzewana ze ukrywam sie pod pomarancza, choc pisze naprawde z roznych IP z pracy, od rodzicw, tesciow, z wakacji.. dziwne to i smierdzi.

Gość chyba zatrujecie...
wiec jakbyscie chcialy naprawde kogos namierzyc to tylko po IP, chyba ze by poszedl do kafejki interentowej 2 ulice dalej, to bedzie ciezko.

Gość to jest normalne ze pisze
sie z roznych komputerow.

Gość haha smieszne
tak dajcie autorce kase nikt tego nie broni,pomagam lub nie to moja sprawa i nie musze tego pisac na forum ale tak po prawdzie: skad wiesz ze ona ich nie wyda na anty????? moze tez lata z gołymi cycami po domu?!??!? dobre jestescie!!!! szkoda ze autorka maila nie dala,moze tez by sie okazało ze ja znacie :D:D ubawilam sie setnie!!!!

Gość igventemigsentelleraldrig
Freydis, jeśli to czytasz, odpowiedz tutaj, proszę.

Gość natręty/przekręty
KOLEJNA NACIĄGACZKA- ONA CHCE TROSZKĘ PIENIĄŻKÓW- HAHA DOBRE DOBRE....LICZY, ŻE SIĘ KTOŚ NABIERZE NA JEJ CWANIACTWO....GDYBY BIEDNA BYŁA TO BY DO MOPSU POSZŁA I BŁAGAŁA O JEDZENIE, A NIE O PIENIĄŻKI( zabiłabym za to zdrobnienie)

Gość gość
zresztą juz nastepny temat załozyla blagam o pomoc przed swietami czy jakos tak prosze o pomoc i jej dane i wszystkie fakty czyli to ona i na pomocne mamy tez żebrze.

Gość gość
Żeby przez tyle lat nic nie zmienić w swoim życiu,smutne