Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelajdka

Do mam o dobrym seduszku.Prośba o pomoc.

Polecane posty

Gość bobranoc
Ludzie jestescie P O J E B A N I. Gdybyscie potrafili czytac ze zrozumieniem, to widzielibyscie ze Freydis najpierw zainteresowala sie Adelką jak jej pomóc a dopiero potem napomknęła ze tez ma trudną systuację. Niektóre dziewczyny chciały jej pomóc. Cały czas mówiła że może się odwdzięczyc, posprzątac itp nie za darmo!!!!! Po drugie jakies idiotki dawały linki do jej postów na forum, w których widac że Frejdis chciala ludziom pomagac!!!!! Jedna laska pisala ze chce zostac dziwką a Frejdis do niej żeby się zastanowiła i że może chce o tym pogadac, co ją do tego skłania itd. Jeden gośc pisał że cchce sie zabic a ona do niego żeby tego nie robil, ze warto zyc, bedzie lepiej itd!!!!!!! No ale tu pojawiły się dosłownie HIENY!!! Które kur*a nie potrafią nawet czytac!!!! I sraja na tym forum, wylewając włąsne frustracje!!! Jesteście ohydni, chciało mi sie żygac jak czytalam niektórych z was, jestescie prosci, płytcy, bezduszni. Życzę wam żebyście kiedyś musieli błagać innych o pomoc. Jedna z was napisała że Frejdis "skomlała" o kombinezon dla córki. POKAŻ MI GDZIE GŁUPIA C I P O!!!

Gość masz racje bobranoc!
ja tez sledze ten topik od samego poczatku i zdecydowanie popieram to co napisalas

Gość iijjjjjj
a ja jestem na kafe juz jakis czas i pamietam posty Freydis. Czytalam jak sie wysmiewala z biednych ludzi ktorzy nie potrafia ciagnac kasy z opieki spolecznej. A sama sie chwalila jaka to jest sprytna - ile kasy dostaje z mopsu i jak potrafi oszukiwac opiekunki spoleczne, zeby jej pomagaly. Oficjalnie samotna matka na rencie mieszkajaca w uragajacych warunkach, a nieoficjalnie chwalila sie ile to kasy zarabia jej facet i jak sobie zyja jak paczki w masle za nasze pieniadze itp. A ten blog ktory prowadzila to jedna wielka zenada. No cos nie zal mi jej w ogole teraz - jaksa sprawiedliwość jest na swiecie. Niech teraz poczuje jak to jest byc na dnie - a tak pogardza tymi biedniejszymi i mniej zaradnymi

Gość no bo tak wygląda kafe
3 x Z Zgnoic, zniszczyć, zeszmacić. Ludzi tutaj pokazują swoje prawdziwe ja, w realu oczywiście nigdy by się tak nie wypowiadali. Tu nikt ich nie zna (osobiście) więc mogą jebać innych ile wlezie. Polaczki. Żenada i tyle w temacie

Mój Ci Boże jakie tu baby są sukowate :o! ŻAL!!!!!! Czy to takie ważne jaki ta dziewczyna miała wcześniej nick? Wy też piszecie pod wieloma :P Zresztą interesować się czyimś życiem aż tak dogłębnie by tu stawiać jakieś linki jest CHORE! Być moze dziewczyna zbłądziła,popełniła setki błędów ale byście sie wstydziły ją oceniać DAMULKI IDEALNE! Najlepiej to byście ją na stosie spalili :o

Gość bobranoc
No to pokaż mi linki do tych postów, chcę to zobaczyć na własne oczy. Też czytałam jej bloga, dlaczego mówisz że jest żałosny? Bo go nie rozumiesz??!!!

Gość oonnnbbvv
Freydis tera masz nick bobranoc? :D

Gość no dobra , a gdzie
"Przegralam swoje zycie:( ja moge wyslac mleko w kartonie i makaron oraz ciuszki niemowlece oraz plaszcz porzadny zimowy w pepitke taka delikatna, dlugi elegancki rozmiar 38"-------------------------------------------------------------------------------------------- to bardzo ładny gest ze strony "freydis ", bo pisała, ze sama jest potrzebująca , ale przeciez wysłanie takiej paczki kosztuje Płaszcz mleko mają swoją wage , a ona pisała ze kazdy grosz się przyda , bo ma dług Jak dla mnie to w dziwny sposób znikneła ta autorka , napisała kilka postów , a potem przestała się odzywac

Gość no dobra , a gdzie
ja sie nie dziwie ,ze tyle ludzi jest nieufnych , bo tu duzo było oszustów Mysle ,ze ta nieufnosc jest własnie tym spowodowana I przykre jest ,ze przez to ludzie potrzebujący nie otrzymuja pomocy , bo osób którzy chca pomóc jest wiele

Gość bobranoc
nie dziwię się że autorka zniknęła, jak zobaczyła jacy naprawdę są ludzie...

Gość zalamala sie i trudno sie
temu dziwic

Gość zalamala sie i trudno sie
no ale jak sie pisze ze chce sie jedzzenie i da sie cos w zamian to jeszcze gorzej heheheh

Gość bobranoc
hehe dobrze powiedziane

Gość no dobra , a gdzie
ja to juz nie wiem co o tym mysleć :-0 Czytałam topik jeszcze raz i tak - autorka zakłada temat , prosi o pieniadze , nagle pojawia się " przegrałam zycie " , proponuje makaron , płaszcz, mleko , pisze ze ma problemy , długi , ale chce wysłac płasz jesienny :-0 ( który jest na pewo cięzki ), autorka odmawia , przestaje pisac , topik zaczyna dotyczyc " przegrałam zycie " , prosi o kombinezon , o zywnosc na swięta , chce się odwdzięczyc Wychodzi w oczach kafeteriuszy lepiej niz autorka , bo nie chce pieniędzy, chce się jakos odwdzieczyc Mnie zasatanawia skąd osoba oglądajaca kilka razy dwa złote zanim je wyda ma miec pieniądze na wysłanie jesiennego płaszcza ? :-0 Nie wiem moze się myle , ale jak jeszcze raz przeczytałam topik to wydaje mi sie ze te dwie osoby ( autorka i freydis ) to jedna i ta sama osoba , tylko druga dziewczyna - freydis wypada lepiej w oczach innych , bo nie dosc ze chce pomóc potrzebującej autorce to jeszcze sama nie chce nic za darmo :-0 Juz sama nie wiem co o tym sądzic :-0 Nie wiem mam wrazenie , ze to jedna i ta sama osoba :-0

Gość freydis chyba nie jest sama
skoro chce kupić yasmin w rozsądnej cenie - post na 3 str. z 8.10 :o 🖐️

Gość taa niedobra pupa
Jak tak bardzo chce pracowac to dlaczego nie szuka pracy na miejscu? Mozna znalezc sprzatanie w domach, mozna komus dziecka ppilnowac. Mozliwosci jest wiele. Ale jej sie nie chce! To leniwa baba ktora siedzi na wszelkich zasilkach z MOPS-u, rentach i jeszcze wyciaga "fanty" od innych. Sory, kolezanko, ale zupelnie nie znasz zycia ze takie glupoty piszesz. Plska dzieli sie na wiele rejonow, i miedzy nimi jest po prostu przepasc. Pewnie jestes z Warszawki... Ja pamietam jak jeszcze kilka lat temu kolezanka w moim miescie - Poznaniiu - opowiadala, ze jak dala ogloszenie ze przyjmie opiekunke do dziecka - to zglosilo sie ponad sto osob, w tym magistrzy po pedagogice. W takich biedniejszych miastach malo kto ma kase zeby placic za sprzatanie domu czy nawet opike nad dzieckiem, a jak juz to takie prace rozchodza sie tylko jak cieple bulki po znajomosci. Takze ja zupelnie rozumiem klopoty Freydis, jej sytuacja do latwwych ne nalezy. Wspolczuje jej tego faceta, ale chyba w koncu to wyjdzie jej na zdowie, jesli ja zostawil, bo co to byl za facet?? TYlko ja na jej miejscu nie pakowalabym sie od razu w kolejne zwiazki, bo to zakrawa na patologie prawie, jak sie ma dziecko to nie mozna sprowadzac do domu byle kogo. Moze lepiej poszukac kolezanek?

Gość przegrałam odezwij sie
j.w.

Gość taa niedobra pupa
Freydis - jesli tu jeszcze wchodzisz.... TAk sobie myslalam o twojej sytuacji.. Kiedys mialam b. podobnie - tez dostalam rachunek z TPSA na 2 tys. za internet- to bylo mega- zlodziejstwo z ich strony - bardzo malo wchodzilismy, tylko nabily nam jakies polaczenia z 0700, ktore same sie wlaczaly - bylo o tym kiedys sporo w tv, a niektorzy przez to podostawali nawet rachunki 8,5 tys. (!) A jestes moze gdzies ubezpieczona? !500 zl dostawalo sie i to kiedys nawet na najnizszej skladce, za wstrzasnienie mozgu... Moze jakbys troche posymulowala? Bo wstrzasnienia nie da sie rozpoznac obiektywnie zadnymm badaniem - z regyly daja te diagnoze jak uderzysz sie mocno w glowe - ale musisz choc na pare sekund stracic przytomnosc (warunek konieczny)/ Nno i potem powinnas miec bol glowy i wymioty. Jjakbys sie zglosila gdzies na izbe przyjec i dostala taki wypis to powinni ci dac z ubezpiezalni sporo kasy... mialam keidys takie wstrzasnienie na serio, bo jezdze konno,lezalam 3 dni w szpitalu na obserwacji, ale chyba to nie jest wymog konieczny. Zagladali mi przy badaniu w zrenice, i kazali chodzic po linii tip - topem - chwialam sie...

Gość róza ma kolce
Do przegrałam swoje życie jaki rozmiar bucika ma twoja córka mam kozaczki rozm 22

Gość bobranoc
pupa to prowokacja z twojej strony? troche nedzna

Gość do taa niedobra pupa
o czym ty piszesz :-0 :-0 :-0

Gość obie jak widac
potrafia kombinowac :D Dla freydis to nie nowina, caly czas podatnikow w huja robila. Z facetem mieszkala, on pracowal a on a jako "samotna" matka kase z MOPSu ciagnela.

Gość czemu w ludziach taka zawisc??
no co wam zrobila ta frejdis?? co?

Gość nic nam nie zrobila
oprocz tego ze okradla z naszych podatkow. Ja musze pracowac po to aby ona mogla w domu siedziec i z golymi cyckami latac bo jej chlop tak lubi. Glupia kombinatorka. Mam nadzieje ze ja jeszcze los porzadnie w dupe kopnie. Tak jak chciala zabrac dziecko matce tak teraz jej powinna opieka dziecko odebrac!!!! :P

Gość bobranoc
dziwi mnie ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, przeczytaj dokładnie topik o odebraniu dziecka a potem sie wypowiadaj bo sie kompromitujesz

Gość do taa niedobra pupa
buhaha, znaczy frendis ma się uderzyć porządnie cagłą w łeb, żeby odebrać ubezpieczenie, które nie ma. tak? co do tej fiendys to rzeczywiscie nie napisała wszystkiego, całej prawy i całymi dniami hodziła tylko po topikach i jęczała jaka to ona jest poszkodowana, bo ma taaaki duuuuzy dług.

Gość a dlaczego ma ten
dlug ??? kredyt wziela czy jak? Bo jaos teraz nie jestem w temacie freydis.

Gość taa niedobra pupa
Jej facet wygadal przez jakas rozmowe na komorke.... A potem zniknal zostawiajac ja z dlugiem... Wg mnie w tym kraju tak jest ze kazdy orze jak moze. I te wszystkie krytykantki tu na pewno robia to samo. Mniej hipokryzji, drogie panie.... Na pewno tez nie jestescie swiete.

Gość ooo!w klmacie zwierzeń
jesli ma rente socjalna to znaczy ze jest niepelnopsrawna a tym samym odprowadza skladke Zus wiec jest ubepieczona jezu jak mozna komus radzic zeby walnal sie w leb.a jak wlanie sie za mocnio?z tego co wiem to ma dziecko.a opieka dzieci za dlug nie zabiera wiec sie nie podniecajcie.