Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelajdka

Do mam o dobrym seduszku.Prośba o pomoc.

Polecane posty

Gość idź do roboty
nie musisz siedzieć na rencie

Gość goska co ma ktoska
sa żłobki,przedszkola..a do tego kochanek na utrzymaniu to chyba moze z dzieckiem zostac:O

Gość idź do roboty
a dziecko może pilnować ten co ją teraz dobrze rznie, ale on zapewne pracuje czego nam nie napisała, bo byłoby głupio

hahaha a pierwsza grupa inwalidzka np to co? mają w papierach z zus że mają rentę ale zakaz pracy i tyle :P a ludzie w trakcie długotrwałych leczeń wykluczających prace to co??? ehhhhh dobra ja znikam spać a wy róbcie co chcecie :P

Gość a dziś chciała już jechać
do faceta z innego topiku, bo napisał, że ma 4 000 na koncie i chce popelnić samobójstwo więc ich nie potrzebuje

Gość adebilko I grupa inwalidzka
Ty wiesz na co trzeba być chorym, ze mieć I grupę? Schorowani ludzie bez kończynpo obozach koncetracyjnych jej nie mają, a nasza autorka wszystko ma ośc sprawne, więc o ile ma jakąś grupę to III.

Gość goska co ma ktoska
hahahahah:D:D niech jedzie byle szybko bo moze nie zdazyc:D:D mami ty taka głupia jestes czy az tak naiwna???? a tak na serio to najbardziej zal mi jej dziecka...co ta dziewczynka winna ze ma taka matke....

Gość Hm, ludzie dawno się poznali
na niej "dajcie juz spokoj tej oszustce zaraz zacznie cos zmyslac oczywiscie wklei usmieszki i tak sie nie dowiesz prawdy, najpierw bieda i choroba potem raptem wszystko sie odmienia "

wrrrr ta I grupa to był przykład i wcale nie jest tak że az tak trudno o nią bo osobiscie znam kilka osób z I gr :P no i jak pisałam sa leczenia przy których tez nie wolno np chemioterapia :P mój mąz przez półtorej roku nie mógł pracować bo był na silnych lekach psychotropowych i badaniach o jakiejkolwiek grupie mógł zapomnieć bo nie spełniał warunków a o pracy tez bo żadnych badań nie był w stanie przejśc pozytywnie ze względu na stan zdrowia więc nie mówcie że nie pracuje bo jej się nie chce bo nie wiecie jak jest :P

Gość Do przegrałam życie
Ludzie przestańcie ona o nic nie prosiła.

dokładnie o nic nie prosiła a tu taka nagonka :/ kto chce niech jej pomoże a kto nie chce niech zamilknie a nie oczernia bo nikt nie wie jak tam jest a co do mojej "naiwoności" to poczytajcie sobie inne " żebracze" tematy to zobaczycie jaka jestem anty a ta dziewczyna zyskała moje zaufanie może to hormony w moim przypadku (max3 tyg do porodu) ale ja jej wierzę a co do tego że samotna matka dostanie żłobek i przedszkole :D:D:D ja bym pwiedziała że ma na to szanse a nie że dostanie :P u nas w mieście na takie miejsca to się 2 lata czeka :P

Gość a na innym forum ludzie
pisali o niej dośc dużo, pewnie była chamska: " Nie musze oszczedzac....co juz wczesnij pisalam Nawet moj maz podsmiewa sie ze mnie ze wysiaduje na forum pt "jak oszczedzacie" a mnie sioe tu bardzo podoba i mozna sie wiele podpadtzec...a dla meza oczka wyjda jak nadejda wakacje i bede miala na super wycieczke na 3 osoby..i to nie z wyplaty, nie z konta na ktore odkladamy czesc naszych wyplat a wlasnie z mojej SKARBONKI oszczednisi Pozatym zamiast wydac kilka tysiecy na jedzenie - bo duzo za dyuo sie u nas marnowalo wole pojechac sobie na Litwe do Aquaparku lub na zakupy Polecam bo fajnie i tanio....i to wlasnie za ta kaske ktora wczesniej wyrzucalam bo kupowalam duzo za duzo i wiele wyrzucalismy...czyli wyrzucalismy wycieczke , lub aquapark etc etc...ja to tak sobie przekladam" "Otoz moge I jezdze sobie do Lidla...tam robie zakupy raz na tydzien a codziennie pieczywo....i takim sposobem moje a raczej nasze wydatki zmniejszyly sie RADYKALNIE...i uwierz ze jezeli przykladowo na zywnosc miesiecznie przeznaczalismy 3 - 4 tys teraz zostaje mi z tego wieksza polowa wiec nadal uwazasz ze przez pol roku odkladajac po 2 - 2 , 5 tysiaca z tej kasy na zywnosc nie uda sie odlozyc na wycieczke? za 12 tysiecy na 3 osoby masz lux wycieczke- w zeszylm roku bylam w turcji polecam" "dokladnie tak---no to tak jak myslałam.Byłas bardzo rozrzutna ,nierozwazna.Po prostu zachłysnełas sie pieniedzmi.Teraz nadeszło opamietanie.A tak w ogole jestes taka bogata a siedzisz w necie bardzo czesto.CZyzbys nei miałą przyjacioł,znajomych,nie wychodziła gdzies ?"

Gość mamineczka
MAMI82 sprawdz @

Gość to nie samotna mama
ona ma faceta! Ty mami82 jesteś w czerep pieprznięta, bo byś zaraz wszystkich oszustów broniła

mamineczka jakiego @???? ten co się przy moim nicku wyświetla to nie mój nie wiem skąd go wzięli :P :D

Gość z innego topiku
"Ja rozumiem pomoc biednym, samotnym matkom. Ale nie cwaniakom zyjacym spokojnie za cudze pieniadze. Freydis jest niby samotna matka, pobiera swiadczenia ale jej konkubent juz podobno dostal prace wiec okrada innych podatnikow. Prowadzi wspolne gospodarstwo z facetem, tak samo jak kobiety zamezne. "

do to nie samotna mama jak pisałam wcześniej poczytaj sobie moje wypowiedzi na innych "żebraczych" tematach to zdanie zmienisz to zwykle na mnie psy wieszali że jakąś o kłamstwo podejrzewam a potem jak się okazywało że oszutka to jakoś nikt nie przepraszał a tej jakoś wierzę i trudno mi powiedzieć ldaczego ale tak już jest

Gość z innego topiku
"a co do Freydis zgadzam się z większością Was - nienawidzę wyłudzaczy i naciągaczy ale dajmy jej spokój, nasze gadki nie wpłynął na zmianę jej zachowania... Szkoda zdrowia!"

Gość mamineczka
MAMI hmmm to jakim cudem Ci sie wyswietla cos czego nie napisalas.to napisz mi swojego @ prosze

do o ja pierdole dzięki za troskę :* nie spodziewałabym się tego a hormony mi na max buzują więc może masz rację ja juz z każdym sikaniem mam schiza że zaraz urodzę :D:D:D

mamineczka proszę bardzo :) mami0412@wp.pl :) na jakiejś 2-4 stronie już go pisałam :P

mamineczka a wiesz że sama się dziwię że wyskakuje ale olać ich może tak jest zawsze jak masz czarnego nicka że jak maila nie udostępniasz to ci sami tworzą ale olać ich :)

Gość mami po miesiacu
bycia ze swoim facetem zaszłaś w ciążę??

Gość mamineczka
no juz poszlo na ten prawdziwy :)

Gość Do a na innym forum
Chamska nie była,chamska co za słowo. Ale może nie taka oszczędna jak ty, może nikt jej skarbonki nie kupił. A ty zbieraj zbieraj zbieraj byłaś dziś w Lidlu.

do mami po miesiącu nie :P po 3 miesiącach :P od realnego spotkania :P wiem sprawdzałaś suwaczki :P moja córa jest wcześniakiem rodzona w 32tc :P

Gość mami po miesiacu
bycia ze swoim facetem zaszłaś w ciążę??

Gość mami po miesiacu
po 3 miesiacach to i tak niezly wynik :p