Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszłamama12345

Objawy ciąży w 2 tygodiu??

Polecane posty

Gość Przyszłamama12345

CZy mogę mieć objawy ciąży w 2 tygodniu od zapłodnienia??! Jeszcze nie wiem czy jestem w ciąży, ale jestem ciekawa, bo strasznie przewraca mi się w brzuchu i mam straszną zgagę..Testu nie robiłam bo czekam na okres:D

chyba w 4 tygodniu? Ciążę liczy się od miesiączki ja na tym etapie miałam objawy jak na @ i tak jest najczęściej mdłości i inne dolegliwość około 6tc się pojawiły

zgaga mnie dopadla w 27 tyg, a to tylko dlatego ze dzidzius na tym etapie jest duzy, i uciska na zoladek plus hormony i stad zgaga... pierwsze objawy ( jak na miesiaczke) wystapily 2, 3 dni po spodziewaym okresie, mdlosci kolo 8 tyg

brak miesiączki, wrażliwe sutki, trochę więcej wydzieliny pochwowej ale to subiektywna sprawa i mogą być ciemniejsze wargi sromowe

U mnie mdłości i spory apetyt pojawiły się w 7 t.c , zgaga pojawiała się i znikała już od 9 t.c i tu raczej sprawa hormonów, teraz jestem w 26t.c i jak tylko nie weźmie mnie na coś ciężejstrawnego do jedzenia to mogłabym zapomnieć że zgaga istnieje bo jej nie miewam:)

A wrażliwe piersi już od 6 tygodnia ciąży :). Z tą wrażliwością piersi to różnie bywa i nie każdy musi to przejść już na samym początku.

No mi się spóźnia miesiączka 2 dni, staram się o dziecko od 2 cykli i tez mam straszne wzdęcia i zgagę. gdybym była w ciąży to był by 4 tydzień( jeszcze nie robiłam testu, czekam do środy)

Gość bas basssssssssss
pierwszym objawem ciazy jest brak miesiaczki, a pozniej z czasem przychodza inne objawy.Zgage kazdy moze miec nawet jak ktos niejest w ciazy.Poczekaj czy dostaniesz okres, jak ci sie bedzie spoznac np tydzien to mozesz wtedy zrobic test.

Gość frendzelek
Moje pierwsze objawy były dokładnie, jak na miesiączkę. Tylko ból piersi był trochę słabszy, a ból brzucha był dużo mocniejszy. Potem, oprócz sporadycznych mdłości, nie miałam już żadnych dolegliwości do momentu, gdy dostałam pierwszego kopniaka

Gość frendzelek
Mój test wyszedł trzy dni przed @. Krecha była gruba i wyraźna, ale nie polecam, bo wiem, że był zrobiony za wczesnie. musiałam go zrobić, bo miałam zacząć brac leki, których w ciąży nie wolno.

Mi już 6 dni po jajeczkowaniu wyszedł pozytywy test, a dzień później zaczęły się mdłości, trwają do teraz, jestem w 5 tygodniu. W pierwszej ciąży natomiast test wyszedł 9 dni po jajeczkowaniu, za to kilka dni przed okresem zaczął się ból sutków no i oczywiście mdłości też..