Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannnaaay

czy mamy szanse jeszcze?ja go zdradzilam on mnie uderzyl

Polecane posty

Gość joannnaaay
Dobra mozecie sobie myslec co chcecie.Znałam na tyle swojego faceta ze wten sposob bym nim nigdy nie manipulowała.Miał taką laskę przede mną i i gardził tym.Nie lubił zaburzonych lasek.I raczej nie dałby sie wkrecić

Zamiast odstawiać tragedię o tym, jak bardzo chciałaś umrzeć, zastanów się mocno nad samą sobą. Co chcesz, co jest dla ciebie najważniejsze. Pomyśl, czemu pozwoliłaś sobie na tak dużą ilość alkoholu w towarzystwie innego faceta. I zamiast pytać tu na forum, porozmawiaj ze swoim facetem. Na spokojnie, bez histerii i emocji. Wtedy się dowiesz na czym stoisz.

No to jednak go nie znasz. I on ciebie raczej też nie, skoro drugi raz z rzędu trafiła mu się histeryczka :P

"są i tacy, którzy zdradzającą zabijają" to prawda, a czasem wystarczy usłyszane w czasie seksu nie swoje imię (niedawno opisywany przypadek w UK) wnioski: nie zdradzajcie kobiety, bo to nie przelewki!

Na opowieść o miłości i zdradzie? Tak średnio. Choć sądzę, że takie rzeczy się zdarzają nie tylko w telewizorze.

Wybaczanie to nawet chyba nie wchodzi w zakres obowiązków po zdradzie.

A propos wybaczania, Baobabku, czy wybaczyłeś już sobie, ze mi te dwa czy trzy tygodnie temu napisałeś taki rzucający się w pamięć komplemencik i przestaniesz się tak unikowo wobec mnie zachowywać? ;-)

Gość PRAWIEWSZYSTKOWYBACZAJĄCY
GŁUPOTI - NIGDY!!! "nie potrafie pozwolic mu odejść .....Przeciez wtedy ten kolega bedzie triumfował że osiagnął cel" - przecież ten kolega triumfuje, osiagnął cel!!! Co ma z tym wspólnego to czy potrafisz pozwolić?

aha to ma być w związku z lasią, która dała tyłka po pijaku, na złość koledze:)

Gość wefwerwfwe
"Miał taką laskę przede mną i i gardził tym.Nie lubił zaburzonych lasek.I raczej nie dałby sie wkrecić" Próba samobójcza to dla mnie już krańcowy efekt "zaburzenia". Nie wiem w czym ex dziewczyna była gorsza od Ciebie, ale próbując się zabić zrobiłaś z siebie gorszą wariatkę niż ona była. Poza tym - jak to się mówi - jak ktoś naprawdę chce się zabić to się zabije, więc pewnie zrobiłaś to właśnie tak, żeby cię odratowali.

Gość 345345345
Moim zdaniem nie umiałaś stawić czoła problemom, żyć z poczuciem winy, przyjąć konsekwencji. Tylko pomyślałaś "jeśli będę się próbowała zabić, to on zobaczy jak bardzo tego żałuję i jak bardzo go kocham". Dla mnie to manipulacja. I też uważam że to była raczej chęć zwrócenia uwagi na siebie niż prawdziwe pragnienie śmierci.

"Ja? Komplemencik? Musiałaś mnie z kimś pomylić. " OK, jestem elastyczna i mogę się równie dobrze trzymać tej wersji. Tylko, ze trochę szkoda, że z Tobą to teraz ani na stopie wojennej, ani przyjaznej, ale oczywiscie przezyje :-)

aha to ma być w związku z lasią, która dała tyłka po pijaku, na złość koledze Nie na złość, tylko ku uciesze. Wszystko pokreciłaś.

Gość 444444444444444444444
może weźmiecie udział w dyskusji zamiast gadać ze sobą?

Gość 444444444444444444444
przez takich jak wy wiele topików się rozpierdala bo nagle zaczynacie gadać miedzy sobą o dupie maryni

Zgłaszam chęć wzięcia udziału w dyskusji merytorycznej na wątek podany w temacie.