Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawski policjanttt

straciłem nadzieję ze czeka mnie coś dobrego w zyciu

Polecane posty

dla mnie już się nie ułoży. byłem ostatnio na cmentarzu i pomyśłałem o tych wszystkich ludizach którzy już nie zyją

Nie wiem czy to ten sam. To nic dobrego w życiu to o co konkretnie powinno cię spotkać?

policjancie skorzystaj z porady psychologa! polecam! sam byłę i mi trochę pomógł! psychiatra dał mi antydepresant i jakoś to ciągne chociaż nie jest łatwo ale jest lżej :-) głowa do góry! dasz rade bo innej opcji nie ma!

napisałeś że nie jestes przystojny: kuwa co masz nie tak? za gruby jesteś czy jak? przecież jak jestes policjant to musiałeś spełniac jakieś tam wymogi i jak bys był chudzielec (tak jak ja) albo grubas to byś psem nie był...

chciałbym żeby dzisiaj gdy będę wracał do domu ktoś sie ma mnie zaczaił i mnie zasztyletował albo zabił w jakikolwiek inny sposób

daj spokuj! ja chciałem się w sobotę powiesic i jakos kuwa się przemogłem.... a juz miałem sznurek na szyji i tylko wystarczyło taboret przewrócić...

Gość choć do mnie
ja sie nie mam z kim ostatnio poruchac. co ty na to?

warszawski policjanttt Jeszcze raz zadam ci pytanie, co chciałbyś żeby cie spotkało byś się tak nie czuł?

qwidzisz policjant nawet ci się ruchanie trafia! skorzystaj! ;-) kończe kuwa i ide zapalic-ć -to moja jedyna rozrywka w zyciu! powodzenia! i nie łam się!

Gość choć do mnie
choć sie poruchamy. spelnisz dobry uczynek przed smierca. mieszkam w piasecznie pod warszawa.

Gość Lutek Gutek Felek
zgubileś pałkę? że tak smutasz?

chciałbym umrzeć

Gość Samotny listek
Z przykrością muszę stwierdzić, że większość na tym topie ma zryty beret.Caster z tymi samobójstwami.I o co????????????? Że został bez kobiety? Ty? policjant też jesteś kropnięty w mózg A najgorsze jest to, że tacy mają dostęp do broni. Poza tym, gdzie w Was faceci???????????????Tylko użalacie się nad sobą.

Hmm.. jeszcze raz spróbuję, co musiało by się wydarzyć byś nie chciał umrzeć.

Samotny listek Na pewno bardzo podbudowałaś ich wiarę w siebie tą nic nie noszącą wypowiedzią. :classic_cool:

Gość myrvinie
jemu seksu trzeba jak i tobie :classic_cool:

Gość seks to nie wszystko
i poza tym rozwiazanie chwilowe :classic_cool:

listku nie zauważyłes że może mamy depresję? umów się ze mna to zobaczysz jak wygląda człowiek z depresja... mężczyzna z brakiemperspektyw i z problememico go przerastaja... czesem trzeba sie pouzlać nad sobą troszke... każdy chce wsparcia to podświadome dążenie do powrotu do rzeczywistości... a somotnośc tylko pogłebia frustracjei depresje...

Gość Samotny listek
[zgłoś do usunięcia] Myrevin Samotny listek Na pewno bardzo podbudowałaś ich wiarę w siebie tą nic nie noszącą wypowiedzią. A myslisz, że Ty im pomożesz? Jak znam życie to faceci , którzy tylko bedą się użalać nad sobą.Nawet nie potrafi Ci powiedzieć, co by musialo się stać, żeby zmienił swoje podejśce.A nic, bedzie tak się dręczyl dla samej zasady.Tym panom potrzeba silnej ręki, kobiecej.W sumie teraz faceci są coraz mniej męscy.To zapewne dlatego.

Ktoś mnie poprosił o zassanie przeboje polskich dancingów.. :D Śmieszą mnie te utwory. :D

Gość Samotny listek
[zgłoś do usunięcia] Myrevin SEKSU mam nadmiar. No solo, solo. Odpowiedż super :D:D

Gość kozaczek
Z twojej pisowni wynika że podstawówki nie skończyłeś ,jestem pewna jesteś policjantem.

Samotny listek Nie mam wiele do ukrycia. :classic_cool: I tego solo się nie wstydzę. :classic_cool: Też kiedyś byłem w takim stanie jak policjant.. więc wiem co piszę.