Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieniążek

Strzelec, Lew,Baran,Bliźnięta,Waga,Wodnik,Rak,Skorpion,Ryby,Panna,Koziorożec,Byk

Polecane posty

Gość kobieta ryba*
ponoc ryby alko kochaja albo nienawidza... takze przyjazn po zwiazku? nie swego czasu mialam przyjaciela lwa, super sprawa ;) ale iskrzylo miedzy nami to fakt :P gdyby byl zwiazek to pewnie ten z serii namietnych :D hehe a obecnie przyjaciel strzelec-ale nie wyobrazam sobie go w zwiakzu ze mna :D to przede wszystkim znajomosc spokojna i zapewne taki by byl zwiazek. i pomimo ze rybki potrzebuja spokoju w zyciu to mam wrazenie ze jednak iskra w zwiazku musi byc...ale delikatna generalnie uwazam tez ze ryby sa jednym z truniejszych znakow jesli chodzi o relacje miedzuludzkie

Gość kobieta ryba*
co o tym myslisz Autorko? ;) trudne te rybki czy nie do wspolzycia?

Gość ja rak on waga
razem jest nam cudownie, jestesmy ze soba rok, nie mamowy o zdradzie, traktuje mnie jak ksiezniczke, jestem tylko ja, inne prec. oddalabym za niego wszystko, wszystko bym zrobila, kocham go pod kazdym mozliwym wzgledem i on mnie rowniez, jestem dla niego najpiekniejsza i cytuje "inne nie dorastaja Ci nawet do piet, zadna!", a on jest po prostu moim idealem. w lozku jest nam wysmienicie, on lubi dominowac, ja lubie byc zdominowana. ja mam 167 cm i waze 58 kg on ma 182 cm i wazy 71 kg oczy? moje: http://img827.imageshack.us/i/1003239.jpg/ http://img188.imageshack.us/i/p4032149222.jpg/ jego: http://img594.imageshack.us/i/1002809.jpg/ http://img36.imageshack.us/i/1003224t.jpg/ Dodam, że moje oczy bardzo łatwo zmieniaja kolor w zaleznosci od natezenia światła.

Gość koziczkakoza
hmmm to może mi coś doradzisz. Ja koziorożec atrakcyjna brunetka, niewysoka, on skorpion szatyn stalowoniebieskie oczy średni wzrost, związek długoletni raczej harmonijny, umiemy się kłócić a raczej nazywam to burzliwą dyskusją:), ale uwaga! jest też drugi on! rak wyższy niż mój partner, brunet niebieskooki i za cholerę nie mogę o nim zapomnieć. Mam wychodzić za mąż, za skorpiona oczywiście... ale mam masę wątpliwości...

Gość czarna8kartka
koza - bierz skorpiona - w łozku bedziesz miala extra :)

Gość aMETYSTttttttttttttttt
ja Byk, wysoka, ciemna blondynka, szczupla...On, Skorpion, wyyyższy, szatyn ..iiii co :D ??????????????????

Gość rybka...
kobieta ryba* - owszem trudne, nawet dla siebie są trudne ... Oj lewek tyle mi emocji dostarczał, że aż się we mnie gotowało... Ale nie byłam mu dłużna... :P A przyjaźń mogłaby się toczyć, ale emocje nie wygasły z mojej strony, to tak się nie da ... uznałam...

Gość ojjjjoj
a ja jestem ryba i mam meza o znaku kożiorożca

Gość koziczkakoza
tak w łóżku jest naprawdę rewelacyjnie przyznaję, ale z rakiem też było super. Może określę to tak, ze skorpionem jest mega ale jak by to powiedzieć nie podnieca mnie sam jego widok, dotyk, nie ma zupełnie chemii między nami. No i fatalnie całuje. Za to jak akcja się rozkręci to jest naprawdę bosko. Ale z rakiem to był zupełny odlot, na sam jego widok robiłam się mokra, a napięcie między nami było takie że aż iskry leciały, no ale nie wiem co by było dalej bo kochałam się z nim tylko parę razy

Gość rybka...
Koło mnie pełno raków (jak dotąd najbardziej sprawdzony) - lwy to już 3 było - same zonki i obecnie też baran...

Gość kobieta ryba*
no tak emocje przeszkadzaja tutaj. ale mysle (przynajmniej ja tak mialam) ze przyjazn nie bedzie Cie satysfakcjonowac, polprodukt nie dla nas ;) jak to wszystko opadnie watpie ze bedziesz chciala przyjazni. koziczka-ja powiem tyle->podejmujesz jedna z waznijeszych decyzji w zyciu-nie kieruj sie dupa. (sorry za dosadnosc) a dopasowanie zodiakow-generlanie nie powinno byc argumentem ;) zycze podjecia trafnej decyzji ;) i jakby miala taki dylemat to predzej jzu bym poszla do wrozki po rade :D 🖐️

Gość Pieniążek - ona
Rybko! Masz rację z tym, że Ryby potrafią być trudne, ale nie zgodzę z tym, że są najtrudniejsze we współżyciu - wg mnie gorsi są Skorpiony, to jest najcięższy znak. Choć ryby potrafia obrażać się bez powodu, czym doprowadzaja do białej gorączki, mają zmienne humory, np. nagle wychodzą i obrażają się, co stałego Lwa może drażnić. W dodatku Lew przytłacza cichą zazwyczaj rybkę, zakłóca jej spokój, jest duży, głośny, krzyczący :) co może wystraszyć łagodną Rybkę. Dobrze, że nie spotykasz się w formie przyjaźni z Lwem - Ryby są bardzo wrażliwe, emocjonalne, ukochana osoba potrafi przesłonić im cały świat - a Lew uwielbia być jedynym aktorem na scenie i może wykorzystać Rybkę do podbudowania własnego ego. Rybki dobrze dogadują się ze znakami wodnymi, ewentualnie z ziemskimi, nie polecam znaków powietrznych i ognistych. Mimo że coś ciągnie Strzelca, Lwa do Rybki, to faktycznie raczej nie będzie z tego związku na dłuższą metę. Rybki są romantyczne ... Nie stąpają po ziemi tak bardzo, jak Lew czy Strzelec.

Gość rybka...
kobieta ryba* - możliwe... ale tej przyjaźni mi brakuje najbardziej ... On nie chciał ciszy między nami, ale rozegrać też tego dobrze nie potrafił. Powiedział, że się nie pożegna ze mną, bo nie chce ... więc ja się z nim pożegnałam...

Gość rybka...
Pieniążek - ona - hehe fakt ciągle byłam obrażona na Lewka.. zrywałam wiele razy pod wpływem emocji.. I fakt blokował mnie .. dochodziłam często do ściany i ani kroku dalej ... miotałam się ... męczyłam ... On po strefie emocjonalnej poruszał się jak słoń w składzie porcelany... Gorzej chyba nie mógł... :O

Gość *ona* PANNA *on* PANNA
JA PANNA ON PANNA... Tak mnie zawsze zastanawia czy to dobre połączenie...???

Gość a jak by to bylo z
Piebiazku ona a jak to jest w polaczeniu Baran-ona i Lew-on. Moze byc z tego namietny zwiazek?

Gość koziczkakoza
hehe nie no jasne że nie będę kierować się takimi pierdołami, źle się wyraziłam, nie chcę rady z którym być bo sama wybiorę, już zresztą wybrałam i nic tego nie zmieni, ciekawa tylko jestem jakie perspektywy przewidują gwiazdy w takich połączeniach:D więc dalej czekam na jakiś komentarz:)

Gość rybka...
a jak by to bylo z - gdzieś czytałam, że pasują do siebie .. A wokół mnie pojawił się baran, ale widzę, że to dość podobny stwór do lwa...

Gość Pieniążek - ona
Koziczka widzę, że podobają Ci się jako znakowi ziemskiemu znaki wodne (Rak, Skorpion). Osobiście sądzę, że o wiele lepszym partnerem dla Koziorożca jest Rak - ale jest to oczywiście moje subiektywne zdanie :) Wiem, że między Koziorożcem, a Skorpionem dochodzi często do kłotni, sporów, czasami nie do naprawienia, a Rak z Koziorożcem potrafią pójść na kompromis, z Koziorożcem bywa gorzej. Tak czy inaczej życzę powodzenia :)

Ja jestem wagą, mój facet jest baranem. Jestem niską brunetką i piwnych oczach, on jest ode mnie wyższy o jakieś 22 cm, blondyn, oczy niebiesko-szare. Nasz związek jest pełen emocji, starć, ale potrafimy się dogadać, jeśli tego chcemy;)

Gość kobieta ryba*
Autorko moze masz racje ;) ja to taki obesrwator jestem od 7 bolesci ;) i nie wszystkie znaki znam dobrze :P o dziwo moja przyjaciolka jest skorpionem i do czasu kiedy laczyly nas studia to mialysmy spiecia-rywalizacja troszke byla miedzy nami. ale odkad razem nie studiujemy to... zeby nei chwalic przed zachodem ;) nie wchodzimy sobei w kometencje po prostu, wspieramy sie, ale co najwazniejsze jest takie porozumienie niewerbalne miedzy nami... taka fajna lacznosc. a zatem jako przyjaciela dla rybki polecam! bo zna rybe na wylot... i potrfi ja rozszyfrowac, pomoc sie otworzyc i jest zdolna do krytki-ktora ryba o dziwo! przyjmuje :D co do obrazania to masz racje- trzeba to kontrolowac, emocjonalnosc jak najbardziej, wrazliwosc i czasem nadwrazliwosc, i jeszcze uparte-zeby je przekonac to trzeba miec na nie pomysl, krzyki nic nei pomoga :D i sa romantyczne dlatego potrzebja kogos kto bedzie je sciagla na ziemie-ale delikatnie ;) strzelec-tez wydaje mi sie material na przyjaciela ze wzgledu na cierpliwosc wobec marudzacych rybek :P generalnie sa to partnerzy do dlugich rozmow-o niczym jak i na konkretne tematy, strzelec to taki lekki duch prawda? bo wydaje mi sie ze rybka bardziej obowiazkowa i z przerostem ambicji ciagnei za soba troszke strzelca ? no i strzelce nei przejmuja sie pierdolami. w przeciwienstwie do ryb. :D

Gość koziczkakoza
ooo to znaczy że żaden nie pasuje do mnie tak super, a z jakim znakiem najlepiej układa się koziorożcom? A pisałaś coś o planetach, jaka ja jestem planeta i do kogo taka pasuje i co to znaczy?

Gość a jak by to bylo z
rybka- ja jestem taka zodiakalna baranica i powiem Ci ze jestem cholernie wredna a do tego zołzowata i uparta :P, tez czytalam ze lew z baranem moze stworzyc bardzo namietny zwiazek.

Gość rybka...
Fakt, uparte także ... jak to on lew stwierdził, jak coś sobie ubzduram, to już nic nie można zrobić... :P

Gość kobieta ryba*
rybko - brakuje przyjazni, bo o ile wiem to ryby najpierw buduja zwiazek na przyjazni- dla ryb musi byc silna duchowa wiez z partnerem. a rybki w dodatku sa dumne- i duma po pewnym czasie da o sobei znac ;) sama zobaczysz...

Gość ja jestem niestety
spod znaku blizniat i nie wyszedl mi zwiazek z rybami, bliznietami, baranem(choc z nim to bylo najlepsze co mnie spotkalo w zyciu, dzialal na mnie uspakajajaco :P), lwem(mam do niego sentyment i nie umiem sie na niego dlugo gniewac) i jeszcze raz lwem... jestem bardzo buntownicza i wymagajaca, facet nie ma ze mna latwo, ciagle wymagam od nich, no ale od siebie tez zawsze ile sie da, wiec... mezczyzni chca miec zawsze racje, nawet gdy jej nie maja:O i chyba lubia spokojne i cichutkie dziewczynki, no a ja nie naleze do takich :P

Gość rybka...
a jak by to bylo z - ten baranek także jest dość drażliwy.. poza tym zachowuje się dziwnie... Bo strasznie się pali, a za chwilę strasznie stygnie ... np. jak mnie zobaczy, to wręcz płonie, a potem cisza w eterze.. Ja myślałam już, że to koniec, a on wyskakuje gdy mnie widzi, aby krzyknąć do mnie cześć taki rozemocjonowany znowu... i po tym znowu cisza ... ni w ząb nie rozumiem ...

Gość kobieta ryba*
ubzdurac :D tak tak... i powiem Ci ze przez to jestesmy malo elastyczne, ale za to wytrwale dazymy do celu. ale czasami moglybysmy posluchac rad innych :O a jak u Ciebie z podejmowanie decyzji? :D hehehe niezdecydowanie powinno byc moim drugim imieniem! jak ja podjemuje decyzje to, az glowa paruje! ale za to planista ze mnie znakomity. wszystko musi byc zaplanowane!