Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiacz

Podoba Wam sie ta blondyna?

Polecane posty

Gość wkurwiacz
nie jeździ autobusami cwoku

To ciemny kolor tylko dla słusznych budową jest? Cóż to za nowa filozofia? Ja jestem tez drobna (pewnie jeszcze drobniejsza niż pani na zdjęciu) i mam ciemne włosy i nie wyglądam wcale jak w peruce ani nikt nigdy mi nie powiedział, ze dla drobnych lepsze jasne :O

Gość wkurwiacz
chodzi mi o to,ze ma bardzo jasna, mleczna karnację i nie może sie opalać, więc ciemne odpadaja, pokazywała mi fotki z liceum jak miała kasztanowe i to było naprawdę niekorzystne dla niej

Gość MłodaMamusiaIKobietaWJednym
ma ładną figurę i dobrze prezentuje się w tej sukience, ma brzydką twarz.

Nie chodzi o to, żeby te brwi na czarno robić czy jakiś mocny brąz. Lekko przyciemnić. Ja jestem blondynką, naturalne brwi mam jaśniutkie, ale przyciemniam je trochę i od razu jest lepiej. Włosów też nikt nie każe jej robić ciemnych tylko przyciemnić, bo taki jasny kolor wygląda okropnie. Jeszcze jak ona ma jasną karnację i przy wysiłku robi się różowa to tylko na jej niekorzyść. A jest z urody całkiem, całkiem :) Masz może jakieś jej normalne zdjęcia?

Gość jikshuashkji
a co to ma do rzeczy? ja też jestm drobna i niziutka a mam czarna czupryne i nie wyglada ona jak peruka. kobieta nie wygląda jakby miała burze wlosow a to własnie chodzi o gęstość i grubość wlsow. jasne włosy niestety wyglądają mniej zdrowo niż te ciemniejsze. te rajstopy to niestety najwieksza katastrofa- krzywde jej zrobiono takimi radami. takiego różu NIGDY nie powinno łączyć sie z czernią. co do kobiety to niech sobie nie wbija fazy!!! mnóstwo kobiet jej pewnie zazdrości figury, i to po ciąży??! niech nie przesadza, tylko poeksperymentuje. ładne kozaczki, płaszczyk (ja ją widzę w dlugim rozkloszowanym prochowcu), śliczna chusta, delikatny makijaż i na ulicy bedzie wygladac świetnie w te ziomowe nadchodzace dni:) a chodzi na solare? bo ma brzydki odcień skory który ja postarza. niech przestanie sie opalać, farbnie sie na jakiś fajny kolorek i bedzie prawdziwa dżaga!

Gość jikshuashkji
ale na zdjęciu nie jest ani troche blada, wrecz przeciwnie ma nienaturalny pomarańczowy odcień

Gość co tak ja bronisz, moze to ty
nia jestes, ciagle mowisz jak dokladnie wyglada , czym jezdzi czym nie itd... moim zdaniem to ty

Gość wkurwiacz
nie opala sie bo nie może, a minka taka, bo nie chciała byc fotografowana- ma mega kompleksy na tym punkcie ma 29 lat

Gość wkurwiacz
no i w zwiazku z tym co, siedzimy razem przy kompie

a mi się ten kolor włosów podoba. jak się dobrze w nich czuje to niech nie zmienia. zresztą- ile osób tyle opinii.

Tylko niech się nie dołuje przez te teksty. Jak widać, ile ludzi tyle opinii. I tak jest odważna, że daje się ocenić, ja bym się bała :) Po 1. niech będzie bardziej pewna siebie i nie chowa się po kątach. Nastawienie jest najważniejsze.

Gość MłodaMamusiaIKobietaWJednym
ALE ŚMIAĆ MI SIĘ CHCE JAK zadbane kobiety pofarbowane na jasny blond porównuje się od razu do ruskich d zi w ek a niby pofarbowane na czarno czy kasztanowy to jakieś inne ???????????????

Gość wkurwiacz
ten tekst właśnie jatrochę zdołował

Gość wkurwiacz
a co powoduje,ze ma brzydką twarz- tylko nie piszcie o nosie bo to juz wie

Nie każda blondynka wygląda jak ruska dziwka, ta jest tandetnie ubrana (oczojebny róż) blondynki zdają się nie rozumieć, że różowy nie pasuje do nich ? Wyglądają jak świnki pigi, na dodatek spocone :o

Gość wkurwiacz
bumbo-poczytaj dlaczego taka kiecke kupiła a potem sie wypowiadaj

Gość wkurwiacz
no to wypierdalaj głupia suko

Gość niezalogowana furgonetka
lasdka spoko, ĄLDNE SĄ TE WŁOSY, NIe SA ZA JASNE ŚWIeCĄ SIĘ , NIE SĄ ŻŁÓŁE sukienka też spoko ale makijaż do bani, oczy za mało wyraziste, chyba lipny tusz

Gość wkurwiacz
nie rozumisz tematu i pytania w nim zadanego to sie nie wypowiadaj

Gość piczkaxxxxxxxx
niech koloru brwi nie zmienia bo jest dobry blondynki powinny miec o ton ciemniejsze brwi od włosów a brunetki o ton jasniejsze ale brwi by sie przydalo troche zapuscic macie jeszcze jakies fotki bo po jednej trudno ocenic