Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dingoodil

Czy moja narzeczona ma racje? Wizyta moich rodzicow.....

Polecane posty

Gość dobra, juz nudna ta prowokacja

Gość dingoodil
najlepiej by było jakby dziewczyna poszła na ten czas spać do swoich rodziców. Wydaje mi się,że to byłby najlepszy pomysł a my w trójke napewno się pomieścimy i nie bedziemy krępować wkońcu to rodzice

Gość to zes teraz wymyslil
niech rodzice z Wami spedzaja czas, ale na noc do Brata i juz

Gość dingoodil
tylko u brata ju ż spali a ja bym chciał ich ugościć u siebie w mieszkaniu w końcu jestem ich synem

Gość Daria25
Wiesz co, Palancie? Na miejscu Twojej dziewczyny kopneła bym Cię prosto w dupę!!!! Widać, że Twoi rodzice są dla Ciebie ważniejsi niż własna dziewczyna :/ DEBIL do kwadratu!!!!!

Gość Kazimierz44
a twoi rodzice mieszkaja w kawalerce jak was goscili odp kooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrwwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaa maććććććććććććććććććććććććććććććcc

ja pitole, ale nie masz na to warunkow!! nie widzisz tego??? co za pajac

Gość piekna Helena
czym wy sie denerwujecie widac ze autor topiku wymyslił sobie durny prowokacyjny topik a wy mu odpowiadacie a on sie z was brechta dacie sobie z nim spokój

Gość dingoodil
nie my mamy duży dom. i do tego gospodarke. u nas jest dużo miejsca. Nie tak jak w tym obskurnym mieszkaniu. Może rzeczywiście wstyd pokazać się rodzicom w tej norze...

Gość siem nie znacie
gościnność nie zalerzy od warunków, ale od dobrego serca i wychowania

Gość Daria25
[najlepiej by było jakby dziewczyna poszła na ten czas spać do swoich rodziców. Wydaje mi się,że to byłby najlepszy pomysł a my w trójke napewno się pomieścimy i nie bedziemy krępować wkońcu to rodzice] No po prostu ŻAL MI CIEBIE I.D.I.O.T.O

Gość dingoodil
Może rodzicom nie bedzie się podobac to mieszkanie.... i rzeczywiście będa mieli za mało miejsca przykro mi że nie ma większego mieszkania i nie moge godnie ugościć rodziców

Gość dingoodil
my w domu mamy cztery pokoje duża kuchnie i łazienke i ubikacje osobno. miejsca jest sporo i nigdy nie było problemu ze spaniem dla gości. A moja narzeczona wstydzi się pewnie,że mieszkamy w takiej norze i dlatego nie chce ich

Gość Daria25
To kup większe jak Cię na to stać!!!! Nie dosyć, że rodzice Twojej dziewczyny Wam dali to mieszkanie, to jeszcze wybrzydzasz i nie potrafisz tego docenić!!!! Współczuję Twojej dziewczynie takiego faceta!!!

Gość dingoodil
chyba zmienie narzeczoną na taka co bedzie miała duzy przestronny dom a nie ta obskurna kawalerka wstyd chyba rodzicom pokazywać tę klitkę

Gość Daria25
Tak, tak zostaw JĄ... Poszukaj sobie takiej idiotki jak TY!!!

Gość dingoodil
bo jej rodzice dali nam takie główno ja nie jestem nauczony ży ć w takich warunkach naprawde życie w taj klicie jest do dupy ja nie jestem nauczony z domu do takich warunków

Gość Daria25
To jak jesteś taki mądry, to zapewij dziewczynie lepsze warunki, takie żeby Ci nie było wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość cudna jolanda
Ja tez bym nie była zachwycona - chociaż swoich teściów lubię. I nie ma znaczenia,czyje mieszkanie. Po prostu nie chcialabym sie gnieździc w jednym pokoju, gdzie wam samym i tak już raczej jest ciasno, z jeszcze dwiema innymi osobami.

Gość dingoodil
żeczywiście wstyd mieszkac w takiej norze może lepiej ich nie sciągać bo może im sie nie spodobać. Jeszcze pomyślą z kim się zadałem i w jakich warunkach mieszka ich syn. Mama by tego nie przeżyła

Gość ludziska.........
czym wy się podniecacie?? facet sobie jajca robi, a Wy wdajecie się w polemikę... pewno ma niezły ubaw....:D podobnie jak ja zresztą kiedy to czytam :D

Gość cudna jolanda
No - masz rację. Wyslij mamusie do Hiltona i w ogóle sam tez tam idź i juz nie wracaj

Gość Daria25
PUKNIJ SIĘ W CZOŁO, BĘDZIE CI WESOŁO!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dingoodil
ale wy durne jesteście jestem kobietom w wieku 34 lat i ta cała historia jest zmyślona. Właśnie widać jakie wy naiwne i puste jesteście zazdośnice pierdolone

a czego tu ci zazdroscic pustaku???

Gość Daria25
Kobieta w wieku 34 lat i bawi się w takie historyjki???!!!! hahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Gość dingoodil
Daria stul pysk ty wytipsowana lalo z solarium

Gość Daria25
hahahahahahahahahahaha IDŹ ZWAL SE GRUCHĘ!!!!!

Gość dingoodil
Przez ostatnie dwie strony tego tematu ktos sie podszywal pode mnie i robil ze mnie debila!