Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dingoodil

Czy moja narzeczona ma racje? Wizyta moich rodzicow.....

Polecane posty

Gość Piosenka na życzenie
Zawsze możesz zaproponować im PIWNICE!! :D

Tatuś przy lodówce, mamusia w wannie, ale za to jak rodzinnie!

Gość pięknisia 23 k
ja bym niechciała żeby mnie jakiś stary dziad oglądał w piżamia i stara baba ryła po mieszkaniu. Masz coś z deklem, skoro chcesz zrobić spęd bydła w mieszkaniu dziewczyny. Pomyśl może ona nie ma ochoty ich obsługiwać?

Gość Samotny listek
Może autorowi chodzi o to, by przyszła teściowa lepiej się poznała ze swoją synową.W końcu te parę dni i mogłyby dowiedzieć się o sobie dużo w takiej ciasnocie.W końcu na pewno zrobiłaby się duszna atmosfera.:D

Gość dingoodil
tak, ona zaczela juz mowic ze im za hotel zaplaci obok.... jakby moi rodzice to uslyszeli to by sie smiertelnie obrazili

chłopie! ty jakiś dziwny jesteś! nie ma nic dziwnego w jej zachowaniu - tak zareagowałaby większość dziewczyn, to raczej twoje podejście nie jest w porządku - ja bym tobie zrobiła awanturę! w końcu z kim chcesz mieszkać??? oj... nieładnie postępujesz z dziewczyną...

Gość mammmma mia
Twoja narzeczona ma racje ze nie jest zachwycona, co innego gdyby kazdy mogl spac we wlasnym pokoju a co innego 4 dorosle osoby w jednym. Poza tym nie jest jeszcze zona i na pewno czula by sie skrepowana obcymi ludzmi. Gdyby nie mieli sie gdzie zatrzymac to inna sprawa ale w tym przypadku to Ty przesadzasz.

Gość pięknisia 23 k
jak można spraszać obcych ludzi do czyjegoś mieszkania na kilka dni? Kto im bedzie gotował , kto bedzie ich gościł? Dziewczyna zmuszona by była do tego. A ty pewnie siedziałbyś zadowolony przy stole i rządził....

Gość dingoodil
Ona powiedziala ze nie wyobraza sobie zeby u nas jacys goscie nocowali. a ja mam prawie cala rodzine, znajomych z drugiego konca Polski....czy to onzcaza ze mam sie odizolowac?!

Gość co za głupota
dingoodil wyobraź sobie że to jej rodzice przyjeżdżają i śpią z wami w jednym pokoju - no nawet byś nie mógł spokojnie pierdnąć pod kołdra przez sen ;P I dam sobie rękę uciąć że twoi rodzice uznają ten pomysł za zły i delikatnie ci go wyperswadują. Tu nie chodzi o gościnność - a właściwie to Ty nie jesteś gościnny narażając swoich rodziców na taki dyskomfort i ciasnotę. Jesteś chwalipiętą, której zależy tylko na pochwaleniu się rodzicom jak żyjesz i w tyłku masz to czy im nie będzie ciasno i czy się będą czuć niekomfortowo (może Twój tato nie chce chodzić w piżamie przy twojej dziewczynie? pomyślałeś o tym?)

Gość Samotny listek
Nie musisz się izolować, ale Twoi znajomi powinni zrozumieć, że nie masz warunków na to , by ich nocować.Rodzina zresztą może u brata.

Gość pięknisia 23 k
a twoi rodzice jakby mieli trochę oleju we łbie to napewno by nie przyjechali spać na jeden pokój. Ale widać,że są wsiurami z zabidej dechami wiochy nauczeni spać w jednej izbie.........

Gość bardzobymchciala
mi rowniez przeszkadzalo by gdybym miala rodzicow goscic w 1 pokoju. Bez roznicy czy jego czy swoich. Zbyt malo miejsca i to nie Twoja kobieta ma problem Tylko Ty sam ze soba ze tak waznych rzeczy nie dostrzegasz, bo liczy sie komfort i skoro moga spac spokojnie u brata a cale dnie spedzac u Was to oczywiscie ze nie ma sensu sie gliździć na kawalerce. Bardzo niedojrzale myslisz, od razu myslisz pewnie ze dla niej Twoi rodzice są mniej wazni i ze jest to ich lekcewazenie. Kwestia komfortu!!!

Lepiej zerwij z dziewczyną - zrobisz jej tym przysługę, bo aż dziwie się jej ze wytrzymuje z takim pustakiem Oo

Gość Samotny listek
Też mam wrażenie, że bardzo cieszy Cię to mieszkanie i chcesz się nim pochwalić.Chcesz pokazać, że nie tylko brat coś ma, stąd ten dziwaczny pomysł.

Gość to wszystko zależy...
Tak, powiedziałabym wprost swojemu facetowi, że nie ma mowy i przenocowaniu u nas, gdy sami mieszkamy w kawalerce, a niedaleko brat ma 4 pokoje do dyspozycji. To nie są imprezy studencki, że śpisz tam gdzie padniesz i jeszcze wszyscy się cieszą, że mają ten kawałek podłogi do spania. Będziecie siedzieć sobie na głowie, niecierpliwie czekać na wolną toaletę rano, potykać się o własne nogi. Możesz zaprosić rodziców do siebie na cały dzień, o ile w ogóle zechcą całe dnie spędzać w mieszkaniu, a wieczorem odwieźć/odprowadzić ich do brata. Naprawdę nic im się nie stanie. Wręcz będą zadowoleni, że nie muszą spać w ciasnej kuchni na podłodze. A Twoja dziewczyna jest po prostu realistką i wie, jak to będzie wyglądało. Poza tym powinieneś się cieszyć, że nie chce, by Twoi rodzice męczyli się z Wami w jednym pokoju. Zresztą co masz na myśli mówiąc, że chcesz im pokazać jak żyjecie? To co robicie w nocy też? Bo skoro mają spać z Wami.... Naprawdę pokazać mieszkanie i atmosferę, jaką w nim stworzyliście, możecie spokojnie za dnia. Nie musicie razem spać.

Gość co za głupota
"Ona powiedziala ze nie wyobraza sobie zeby u nas jacys goscie nocowali. a ja mam prawie cala rodzine, znajomych z drugiego konca Polski....czy to onzcaza ze mam sie odizolowac?!" Nie odizolować - kupić mieszkanie gdzie będziesz miał warunki i wtedy spraszaj do woli. To jest naprawdę nieładnie narażać gości na taki dyskomfort - ja na miejscu twoich rodziców to bym się na ciebie obraziła że im proponujesz takie niewygody dla własnego widzimisię. :O

Gość bardzobymchciala
a pokazecie "jak zyjecie" jak bedziecie mieli swoje wieksze mieszkanie. Własne .

Gość pięknisia 23 k
może on chce zobaczyć jak stary pieprzy narzeczoną. Albo jakiś seks grupowy?

Gość lecim do zowa na sele
dingoodil napisał cytuje 'Ona powiedziala ze nie wyobraza sobie zeby u nas jacys goscie nocowali. a ja mam prawie cala rodzine, znajomych z drugiego konca Polski....czy to onzcaza ze mam sie odizolowac?!" To spadaj z powrotem skąd przyjechałeś i będziesz miał całą rodzine na miejscu ten toppik to jakies prowo

Gość Samotny listek
Zresztą co masz na myśli mówiąc, że chcesz im pokazać jak żyjecie? To co robicie w nocy też? Bo skoro mają spać z Wami... Może też i o to chodzi????????:D Niech rodzice zobaczą , jak jurnego mają syna :D Jak pokazać, to wszystko:D

On chce pokazać jak jego kobieta prezentuje się w koszuli nocnej, i jakie odgłosy wydaje podczas wieczornego wypróżniania się! Jak się im poszczęści to będą mogli usłyszeć nocnego BĄKA spod kołdry!! ;)

Gość Nor-bert.
dingoodil czy ty jestes normalny czy tylko udajesz?

Gość pięknisia 23 k
mi by było wstyd wprowadzić gości na tak mały metraż i zmuszać do spania po podłogach. A pomyślałeś kto zapłaci za jedzenie,ciasta,obiad, za wodę prąd,gaz podczas tego spędu? Mama jajka przywiezie ze wsi? Myślisz ,że to starczy?

Gość Janek 0000000
a może autor topiku nagadał twoim rodzicom ze kupił sobie mieszkanie i teraz chce pokazać kto tutaj jest panem i rządzi hahahahahaha.....

Gość Samotny listek
[zgłoś do usunięcia] pięknisia 23 k mi by było wstyd wprowadzić gości na tak mały metraż i zmuszać do spania po podłogach. A pomyślałeś kto zapłaci za jedzenie,ciasta,obiad, za wodę prąd,gaz podczas tego spędu? Mama jajka przywiezie ze wsi? Myślisz ,że to starczy? Z tym to przesadziłaś, zrobiłaś się za bardzo uszczypliwa.:(

Samotny listek [zgłoś do usunięcia] pięknisia 23 k mi by było wstyd wprowadzić gości na tak mały metraż i zmuszać do spania po podłogach. A pomyślałeś kto zapłaci za jedzenie,ciasta,obiad, za wodę prąd,gaz podczas tego spędu? Mama jajka przywiezie ze wsi? Myślisz ,że to starczy? Z tym to przesadziłaś, zrobiłaś się za bardzo uszczypliwa. _______________________________________________________ Ale taka jest prawda! Nie mówiąc o tym kto by mial sie tymi gośćmi zajmowac, gotowac im i ich zabawiac!

Gość Fantastyczna
Zrób tak: Powiedz swojej dziewczynie, ze jest nienormalna i niegościnna, zerwij z nią. Jak już sobie pójdzie zaproś rodziców i pokaż jak ładnie mieszkasz i jakim jesteś oanem na włościach a potem śpjcie we 3 w jednym łóżku w waszym pokoiku :)