Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jeść w pracy

Jakie obiady jeść w pracy? Doradźcie

Polecane posty

Gość majkofska2
A co to za parowar dziewczyny? Gdzie go można zobaczyć?

Gość szalka32
A tak właśnie, idą święta i każdy może pomóc :) Trafiłam na akcję Philipiaka 'Dobre Słowa Na Święta'. Dzięki niej można pomóc klinice Budzik w zakupie sprzętu. Wystarczy nagrać filmik z życzeniami świątecznymi, umieścić go potem na proflu na fb z hashtagiem: '#DobreSlowaNaSwieta' i klinika dostanie 1zł. W poście można oznaczyć kilka osób, tak żeby akcja nabrała rozgłos. Ja już wzięłam udział i zachęcam też Was moje drogie.

Gość Kowal Kaśka
Majkofska2 garnki philipiaka możesz zobaczyć na prezentacjach i w sklepach stacjonarnych firmy. Szalka32 też wzięłam udział w tej akcji philipiaka. Wierzę, że moje 1zł przyda się klinice Budzik.

Gość tor_a
O jakiej akcji pfilipiaka mówicie na rzecz kliniki Budzik?

Gość szalka32
tor_a wyżej masz szczegóły w moim poście :) Jeżeli chcesz to możesz pomóc w zakupie sprzętu.

Gość Marta Kowalewska
majkofska, Naczynia Philipiak obejrzeć można online, w jednym z naszych salonów stacjonarnych oraz na specjalnie organizowanych pokazach na terenie całej Polski. Udział w pokazie jest całkowicie bezpłatny i do niczego nie zobowiązuje. Zachęcam do zadawania pytań w przypadku wątpliwości. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Ja jeśli wybieram się do pracy a zapomne obiadu to wybieram restaurację Krakowskie Metro, którzy proponują obiady dla firm albo też po prostu wychodze w porze lunchu (http://krakowskiemetro.pl/index.php?p=strona-glowna). Mają świetne dania mięsne, rybne, przekąski oraz zupy. Natomiast jeśli zabieram coś z domu to jest to zazwyczaj sałatka z kurczakiem, albo a'la spaghetti z rzeczy które akurat mam w lodówce.

Gość gość
czy któraś z was zamawiała może stąd obiady www.teleobiad.pl ? tak sie zastanawiam nad kupnem lunchu czasami w pracy:)

Gość gość
Ciekawą miejscówką jest Ganesh. Jestem tam kilka razy w miesiącu na obiedzie. Zawsze świeżo, zawsze smacznie. Ogólnie to pasuje mi indyjska kuchnia, zwłaszcza te potrawy w wersji wege. Za te pieniądze to w innych lokalach nawet bym się w połowie nie najadła, a tutaj zawsze wychodzę pełna optymalnie !