Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedasiejednoznacznie

Kosmetyki z AVON_u i Oriflame'u nie robia na mnie wrazenie_________

Polecane posty

zastanawiam sie jakim cudem te firmy osiagneły taki sukces, biorąc pod uwage fakt, ze nie sa dystrybuowane w sklepach :O Jakosciowo nie sa lepsze niz samowe kosmetyki z drogerii

:)

Gość lemon tree
Też się nad tym zastanawiałam... Patrząc na ich ceny na Allegro to aż strach używać, bo ile jest wart kosmetyk, który opłaca się opylić za 4 zł/szt??

Gość to badziewie i wole
zwykły produkt z drogerii niz te buble

Gość arkana dobrego marketingu :)
osobisty kontakt z konsultantka, ktora zwykle jest nasza kolezanka albo kolezanka naszej znajomej, itd... Mysle ze nawet zerkniecie na katalog ktory "blaka" sie gdzies w pracy na biurku juz kusi. Za granica maja w ofercie rowniez torebki, bielizne,pizamy koszulki nocne, nie wiem jak w Polsce. Ale mysle ze nie jest to porazajaca jakosc.

Gość arkana dobrego marketingu :)
i sa tanie przede wszystkim, przynajmniej z mojego punktu widzenia. Ale ja nie kupuje, czasami zerkam na katalog. Ostatnio jestem na etapie zachwytu Dermalogica i na pewno nic innego dlugo nie kupie bo mam butle po 0.5 litra :D Ale to juz inna polka cenowa a co za tym idzie jakosc.

arkana dobrego marketingu- niby sa tanie, ale z drugiej tez strony , kosmetyki amsowe takich koncernó jak COTY czy L'oreal tez nies a drogie . Jestem facetem ale pisze prace o dystrybucji bezposredniej, przetestowałem pare emskich kosmetyków tych firm, popytałem kolezanek, mamy itp. i na wieksozsci te kosmetyki nie robia wielkiego wrazenie a jednak swietnie sie sprzedaja. zastanawiam sie w czym rzecz..