Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze sudocem a dzis

czy LINOMAG jest do ZDROWEJ pupy dziecka ?

Polecane posty

bo mi aptekarka dzis sprzedała a na ulotce jak pisze -nie stosowac dla dzieci !!!

Pewnie kupiłaś linomag 20% krem (czerwony). Jego nie można stosować u dzieci bo ma maść borną. Maśc zieoną można stosować. A Linomag typowy dla dzieci jest w takich opakowaniach z misiem.

NO WŁASNIE NOZ KURWA A MÓWIŁAM JEJ

Podpisuję się.Biało zielony linomag w tubie (polecam szczególnie, jesli skra alergiczne i nadająca się do natłuszczania) lub linomag krem w słoiczku z różową nakrętką (z białą nakrętką jest maść cynkowa Linomag).

Owszem, maść borna napewno szybko sobie poradzi z odparzeniem, ale nie można jej stosować u dzieci. Na poważne odparzenie lepiej użyć Bepantenu - działanie błyskawiczne, A na co dzień sudocrem.

no ja na odparzenia u małej to tylko czerwony linomag stosowałam ale ona to świństwo łapała co chwilę i to takie aż do krwi i lekarz tylko i wyłącznie czerwony linomag na zmianę z maścią tranową kazał dawać i po góra 3 dniach był spokój ale jak piszę u nas to już koszmar a nie odparzenia były a tak na codzień to właśnie ten zielony ale tylko po kupce do zwykłej pielęgnacji to oliwką mi ją kazał smarować i był spokój bo takiej kuracji na dłuuugi czas :)