Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

corii

Chciałem dziecka a nie ciebie- trzymiesięczna córeczka i rozstanie

Polecane posty

Mąż jest uczciwy i nie chce żyć w zakłamaniu jak autorka obecnego postu tylko chce być z kobietą którą kocha i która kocha jego. Ten związek małżeński zestawiła autorka z mamusią więc na siłę !!!

owszem w pewien sposób jest uczciwy lepiej późno niż wcale ale gdyby był naprawdę uczciwy i w porządku to odszedł by od autorki od razu jak tylko się zakochał był wolny, bez zobowiązań i dziecka wolał kochać i rżnąc inną wiec trudno wychwalać go pod niebiosa i uznać, że facet jest w porządku

Gość Skończyć tę sprawę szybko
Sa rozwody na szczęscie- bezbolesne, szybkie. Corii kogoś pozna, może tym razem będzie wierna. Jej maż będzie z kobietą którą kocha.Współcześnie wiele osób się rozwodzi, wiele dzieci ma dwóch tatusiów (nie chodzi o gejów) wujkow itp. Nie mówię, ze to dobrze, ale czy lepiej żeby być nieszczęśliwym. U mnie w rodzinie moja kuzynka zaszła w ciążę. Rodzina dosłownie wymusiła na nije i jej chłopaku ślub. I co? Nie było żadnej innej miłości, ale po narodzinach dziecka rostali się. Sebastian się wyprowadził i tyle. Kiedy moja mama mówiła ciotce po co to było (mama była przeciwna temu ślubowi na siłę) to ciotka powiedziała, ze i tak jest lepiej niż gdyby się nie ożenił. Co za wieś w centrum Warszawy.

Gość ike po prostu mnie
rozpierdoliły twoje wpisy , poległam , wiedziałam że masz nierówno pod kopułą ale tym tematem to już udowodniłaś szczyt swojej bezbrzeżnej głupoty , bardzo mi ciebie dziewczyno żal ,nie przypuszczałam że masz aż tak wielki kisiel zamiast mózgu :O:O

Gość Skończyć tę sprawę szybko
Mówiąc wieś mam na mysli moją dalszą rodzinę nie corii.

Gość nie ma to jak matka
Teściowej zależało aby córeczka miała męża, ślubik i rodzinny poród itp. Teraz całą złość wyładują na niewinnej dziewczynie, ale mąż nawet jeśli jest cipą będzie pewnie bronić ukochanej. Matka corii jeśli kocha córkę powinna ją wspierać, pomóc przy dziecku a nie prowadzić polowanie na czarownice. Jeszcze w pracy u kogoś- to pracownicy będą mieli wesołą środę. Dwie histeryczki u bram.

Gość Miłość = ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Z waszych postów wynika, że są tu trzy- cztery strony 1.Podła Corii, porzucona z małym dzieckiem ośmiela sie walczyć o męża 2.Jej Mama, która ją wspiera, a powinna przecież wesprzec zięcia 3.Rycerz bez skazy- mąż wierny jedynej miłości 4. Księżniczka uosobienie niewinności, która mu nie dała bo...bo co? Bo zakazany owoc kusi aj kby dała byłoby po kłopocie. A ja to widzę tak 1.Corii kobieta walcząca o rodzinę 2.Kochajaća mam, która ja wspiera 3. Dupowaty, chłoptaś który chce tylko swojego dobra 4.Wyrachowana niunia z biednej rodziny pozująca na dziewicę orleańską

A ja to widzę tak 1.Corii kobieta walcząca o rodzinę na poczatku walczyla niezobowiazujaca zdrada nastepnie ciaza a na koniec slubem 2.Kochajaća mam, która ja wspiera bez komentarza 3. Dupowaty, chłoptaś który chce tylko swojego dobra w przeciwienstwie do autorki prowokacji? 4.Wyrachowana niunia z biednej rodziny pozująca na dziewicę orleańską wyrachowanie to polega na czym?

Gość żeby u mnie w pracy tak było
Ja chcę taka awanturę u siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I żeby trwała do 18-tej:)

Gość Miłość=ODPOWIEDZIALNOŚC
Wyrachowanie to polega na tym: 1.Mogła spać z nim i być zwykłą kochanką a nie odgrywać dziewicę orleańską bo wiadomo że tak zmusi go do rozowdu 2.Wysłanie kartki "będziesz cudownym ojcem, bądź szczęsliwy" 3. Nie powiedziała mu o mailach od corii i nie odpisała jej (chodzi o maile ze slubnymi zdjęciami) Tak okrutnej i bezwględnej dziewczyny nie spotkałem. Gra swoim ciałem, emocjami, no i moze wygra. NA SZCZĘSCIE jest sprawiedliwość nie na tym swiecie to na tamtym.

Gość samo życie...
"Miłość=ODPOWIEDZIALNOŚC Wyrachowanie to polega na tym:..." CO TO ZA BEŁKOT???

1.Mogła spać z nim i być zwykłą kochanką a nie odgrywać dziewicę orleańską bo wiadomo że tak zmusi go do rozowdu ke? 2.Wysłanie kartki "będziesz cudownym ojcem, bądź szczęsliwy" ke? 3. Nie powiedziała mu o mailach od corii i nie odpisała jej (chodzi o maile ze slubnymi zdjęciami ) ke?

Gość Miłość=ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Piszę czemu uważam ją za wyrachowaną. Mogła być zwykłą kochanką a ona zdaje sie chce być jego żoną. Poza tym jej rodzina moze też tu grać role- są biedni więcpewnie cwani. I mam pewność, że sprawiedliwość jest jeśli nie na ziemi to gdzie indziej i że spotka ich to na co zasługują. Może ona nie urodzi dziecka nawet jesli będą sie starać?Albo coś sie stanie? Nie wiem, Wiem tylko, że sprawiedliwość musi zadziałać.

Gość Miłość = ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tzn. coś może stać się jej nie jemu bo on ma dziecko i powinien być z żoną.

Prawo tu nie działa niestety. W Iranie ona by już nie żyła. Tam jest takie prawo. Ale sprawiedliwość jest i zadziała. Oby tylko nie na nim a na niej.

miłość odpowiedzialność corii i inne tego typu z czego się urwałyście? a bolało jak walnęłyście o ziemię? jednak to tłumaczy wasz sposób myślenia a właściwie nie myślenia.... jeżeli to nie jest podpucha to fajnie ze ten post powstał , facet przy rozwodzie będzie miał namacalny dowód na: zdradę; matactwo; niezrównoważenie swojej żony uzyska nie tylko rozwód, opiekę nad dzieckiem, zakaz widywania się ale i unieważnienie małżeństwa. i z nową kobietą będą żyli długo i szczęśliwie. trudno uwierzyć że istnieją takie panny , aż wstyd być kobietą

Sprawdzcie sobie- jest takie prawo w Iranie i może dzięki temu małżeństwa trwają razem. Corii i Jej Mama maja rację- najskuteczniej go zranią jesli uda im się jakoś skrzywdzić ją. Choc słowo krzywda tu nie pasuje, bo krzywdzi się niewinnych a nie takie dziwki.

Gość potwory
Jeśli chcecie zaszkodzić komuś to jemu a nie tej dziewczynie!!!!! co to za średniowieczne metody? To matki pomysł? Współczuję jej męzowi- ojcu corii, jeśl ijeszcze go nie zamęczyła jego zona.

Corii, Nie przejmuje się. Pomyśl kiedy będzie Ci już smutno co ona czuła w dniu waszego ślubu, kiedy on się z tobą kochał, kiedy rodziłaś jego dziecko. To musiało boleć:):))

Gość jdjsllojnbhhh
to wy nawet jesli dobrze zrozumiałam nie skonsumowaliście małżeństwa?:D złapałaś faceta na dziecko

I napewno bilało kiedy patrzyła na Wasze ślubne zdjęcia, na to jak piekną tworzycie parę. Główka do góry- ja czuję że Ty wygrasz, a ja spotka to na co zasługuje. Mąż przezresztę Waszego wspólnego zycia wynagrodzi Ci to co zrobił.

masz słownik wiesz jakich słów używasz? to przeczytaj sobie i pomyśl tym czymś rozmiarów orzeszka co rozbija się po ściankach czaszki. nie bój się myślenie nie boli... Dziewczyna ma klasę (i nie twierdze że robią dobrze) odpisywać na maile rozhisteryzowanej wariatce? zniżać się do jej poziomu ?

Gość jdjsllojnbhhh
to wy nawet jesli dobrze zrozumiałam nie skonsumowaliście małżeństwa? złapałaś faceta na dziecko zmusiłas go do ślubu nic dziwnego, że chce odejść skoro kocha kogoś innego a może jak cię prztulał to czuł obrzydzenie???? Skąd wiesz, że nie???

Gość eeeeeeeeeeeeeeggggggggggg
ty nie rozumiesz jednego, nawet jak zniszczysz ta drugą kobietę to on z toba nie zostanie, udawac mozna rok dwa, kilka , ale nie całe zycie. Ojcowie, maja mniejszą skłonnośc do poświecania się dla dzieci i zostawania z kobietami, których nie kochają. Wiesz co tak naprawdę możesz osiagnąć? to , że twoja córka nie będzie znała ojca. Znam takie przypadki, gdzie ojciec był za dziećmi i bardzo chciał je widywac po rozstaniu, ale mamuska nie pozwalała ograniczała. Zwykle walczyli kilka, ale z czasem jak nie widujesz dziecka wieź się rozluxnia .Zakładaja swoje rodziny rodza się dzieci z którymi maja cały czas kontakt i tamte mimowolnie schodza na drugi plan.To spotka twoją córkę jak zabronisz widywania się jej z ojcem.