Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

corii

Chciałem dziecka a nie ciebie- trzymiesięczna córeczka i rozstanie

Polecane posty

Ja nie widzę siebie z innym mężczyzną TYLKO Z NIM . Kocham go i chcę by został z nami. I zrobie wszystko żeby tak było. Zbieram się bo musze do tej jej pracy jakoś dojechać i oby tam była. Bo drugi raz moze mi nie starczyć siły. To upokarzające- na szczeście mam mamę ze sobą.

Ty chyba oszalałaś. Niszczysz facetowi życie. Nie powinnaś zmuszać go do ślubu. Jeśli Cie nie kocha to już nic na to nie poradzisz. Jeśli kocha inną to tym bardziej. Nie ma sensu być razem tylko dla dziecka, bo to nie da rady.

...Przecież ja nie pozwolę mu się z dzieckiem widywać. Nawet jeśli sąd tak zdecyduje to i tak mu to utrudnię-... Ło matko, ale durnota :O

Niszczysz facetowi życie sam sobie zniszczył w momencie, w którym zamoczył:P

Nie będzie tak, że on będzie zabierał malutką jak torebkę i jeszcze może beda z nią oboje spędzali czas. Nie ja tak nie pozowlę. Bęeutrudniać bo nie chcę zeby moje dziecko dotykal ktos taki jak ona i żeby ono poznawało ją jako kogo "zonę taty"????????"?

Gość Mixxxx
Oboje jesteście siebie warci. facet kocha inną a śpi z corii. Później to już poszło z górki - corii wmanewrowała go w dziecko, facet sam się wpakował w ślub i tak powstała fikcyjna rodzinka, oparta na kłamstwie od początku do końca. Macie teraz piwo do wypicia, jak zwykle niewinne dzieciątko poniesie konsekwencje :(

ale argumenty rozmówców broniących tego pana są bezcenne sa na tym samym poziomie co: takiej nalezy napluc w twarz gdyby to nie bylo prowo: 1. laska dokonuje niezobowiazujacej(???) zdrady 2. facet z jakichs sobie znanych wzgledow nie zostawia jej tylko dalej trwa 3. w koncu nie kochajac poznaje inna niunie i zakochuje sie, co jednak nie przeszkadza mu bzykac autorki 4. autorka chwyta sie najskuteczniejszej metody na scalanie rozwalonych zwiazkow i zachodzi w ciaze 5. facet pokazuje, ze jest kompletna dupa i bierze slub chociaz nie kocha 6. w koncu facet idzie po rozum do glowy i stwierdza, ze nie ma sensu udawac, ze czarne jest biale i chce rozwodu 7. autorka jak mckwacz poczytuje to za swoja osobista porazke i postanawia ukarac niewinna dziewczyne podsumowanie facet ciota a kobieta egoistyczny niebyt slowem, cale szczescie, ze to prowo

bardzo trafnie to ująłeś ZS chociaż tą cipę zerżnąłeś ode mnie:)

ike a co ty życie opierasz na jakimś topie z kafeterii? jeszcze raz jasno i wyraźnie chciał poruchać poruchał widać jego miłość do innej nie była aż tak silna Podałem tylko przykład z kafe. Z życia mam w swojej rodzinie kilka gdzie rodzice ukłądali z kim kto ma się żenić/mężać i chuj z tego wyszło, po 15-20 latach rozwody i rozbite rodziny, a dzieci zostawione same sobie jak już dokładnie wiedzą o co chodzi i mają skrzywioną psychę. Chciał poruchać ? A kobieta nie ? Opierała się ? Przecież sama powiedziała, że celowo zaszła. Klękajcie narody. Jak miłość nie była silna to małżeństwo nie ma sensu ! Chuj, że jedna strona chce czy rodzice. Małżeństwo tylko gdy dwoje ludzi się kocha i to bardzo i są siebie pewni. Nie to wolne związki !

ups źle przeczytałam ale niedaleko pada ciota od cipy więc.............

Chciał poruchać ? A kobieta nie ? Opierała się ? Przecież sama powiedziała, że celowo zaszła czego nie rozumiesz? ona poszła do łózka z tym, którego kochała on poszedł do łózka z tą, której nie kochał

Gość samo życie...
pewnie prowo, ale ja miałam podobną sytuację :) Tyle, że byłam tą trzecią, wypisz-wymaluj identyczne zachowanie, odsunęłam się od niego ale sam wrócił

ona poszła do łózka z tym, którego kochała chyba czytalismy inne watki było się nie szlajać po innych topach

corii Ja nie widzę siebie z innym mężczyzną TYLKO Z NIM . Kocham go i chcę by został z nami. I zrobie wszystko żeby tak było. Zbieram się bo musze do tej jej pracy jakoś dojechać i oby tam była. Bo drugi raz moze mi nie starczyć siły. To upokarzające- na szczeście mam mamę ze sobą. O KURWA :D :D :D jebana egoistka. Ale on się kurwa szmaciaro z Tobą nie widzi !!! Jesteś popierdolona i to zdrowo !!! Kolejna córeczka mamusi rozpieszczona. Mamę masz ze sobą ? Ile ty masz kurwa tępa babo lat ? I ty jesteś dorosła ? Jebać ci się zachciało i mieć dzieci jak mamusię musisz mieć przy sobie ? Kurwa co za pustak z dobrego domu !!! Odpierdol się od tamtej kobiety szmato pusta !!! Pogadaj z mężem SAMA bez kurwa mamusi. Mamusia niech się odpierdoli i zajmie się robieniem dobrze tatusiowi czyli swojemu mężowi. Dwie kwoki się zebrały i będą faceta zmuszały do bycia w związku bez miłości i jeszcze tamtą kobietę nachodziły !!! JESTEŚ KURWA CORI POJEBANA - jeśli to na serio a nie prowo !!! Porozmawiaj z mężem i jak cię nie kocha i nie chce z tobą być to rozwód , ustalenie podziału majątku i kwestii dziecka i dziękujemy.

nie spoko rozumiem cię dziewczyna jest egoistką na dodatek jest naiwna skoro chciała zatrzymać faceta za pomocą dziecka ale zdecydowanie robiła to z miłości ( przypominam , że nie każda miłość jest czysta dojrzała i idealna) co nie znaczy, że uważam, że zrobiła dobrze

Gość dobrze ci tak
i po co tam pojedziesz? zbłaźnisz się i poniżysz do końca.A jak dziewczyna mu powie o tej rozmowie to masz z pewnością pozamiatane- co za debilka:D

Chciał poruchać ? A kobieta nie ? Opierała się ? Przecież sama powiedziała, że celowo zaszła czego nie rozumiesz? ona poszła do łózka z tym, którego kochała on poszedł do łózka z tą, której nie kochał + niezobowiązująca zdrada z Jej strony. A podobno taka zakochana:D

Ale on się k**wa szmaciaro z Tobą nie widzi !!! K**wa co za pustak z dobrego domu !!! Odpie**ol się od tamtej kobiety szmato pusta !!! ze względu na wyjątkowy poziom zaangażowania Kristofelesa ocena powinna zdecydowanie wzrosnąć :) czuję, że trafiliśmy na moment objawienia misyjnego jednego z rozmówców gotowy autorkę zadusić za jej niewiernego małżonka:)

+ niezobowiązująca zdrada z Jej strony. A podobno taka zakochana może robili dziecko przed zdradą:P wtedy zakochanie było pełne i czyste :P:P:P

Niezobowiązująca zdrada to zapewne jakaś składowa hibernacji moralnej :D

+ niezobowiązująca zdrada z Jej strony. A podobno taka zakochana może robili dziecko przed zdradą wtedy zakochanie było pełne i czyste Ona Go zdradziła jak nie byli jeszcze małżeństwem, świadoma Jej zdaniem ciąża była poźniej.

Ona Go zdradziła jak nie byli jeszcze małżeństwem, świadoma Jej zdaniem ciąża była poźniej. a to jej wina, że ta cipa jej mąż , ze względu na walkę z gorącym uczuciem do innej kobiety, jej wybaczył?:P

Gość anuszemi
Ja też byłam w bardzo podobnej sytuacji jak corii także nie musi być to prowo. Z tym wyjątkiem, że ja pozwoliłam odejść mężowi. Dziecko miało cztery miesiący (teraz ma pięć lat). Mąż odszedł do kobiety którą kcohał dziś są razem, mają dziecko. Z tego co widzę to są sczęśliwi.Ja jestem sama, jakoś nie umiem sobie poukładać. Ale mniejsza o to. Dziecku powiedzialiśmy że tata mieszkał osobno zawsze. Ono nie pamięta kiedy mieszkał z nami. Mąż ma bardzo często kontakt z dzieckiem, ma wolny zawód więc nawet co drugi dzień się widują. Nie wiem jak mogłabym mu utrudnić. On kocha dziecko, jest świetnym ojcem. A gdby był ze mną to znienawidziby mnie. Smutna prawda. Nie mozna nic na siłę. W razie takiej niespodziewanej ciąży lepiej poczkeać aż urodzi sie dziecko (to dziś żaden wstyd) i potem wziąć slub a nie tak jak tutaj. Ślub nie ucieknie. Potem zostaje niesmak.

Gość jksdgflsgf;
cyrk na kółkach :D z dzieckiem w tle i te wasze komentarze - najlepszy Kristofeles ike dotrzymuje kroku ech, kafe bez ciebie nuuuudy by były

ike gotowy autorkę zadusić za jej niewiernego małżonka Ike on jej NIE KOCHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niewiernego ? Kocha inną i uczciwie chce się rozwieść , a nie zdradza ją za plecami ukrywając wszystko !!!!!!!!!!!!!!!!! Autorka jest popierdolona i zamiast porozmawiać z nim o wszystkim jak mąż z żoną to zachowuje się jak gówniara i mamusia ją trzyma za rączkę !!!!!!!!!! Wpadła z mamusią na cudowny pomysł dopierdalania się do innej kobiety, którą po prostu KOCHA jej mąż i z którą chce być. Ma do tego prawo. Postępuje uczciwie. Chce się rozwieść i być z tamtą, a nie grać na dwa fronty !!!!!