Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

corii

Chciałem dziecka a nie ciebie- trzymiesięczna córeczka i rozstanie

Polecane posty

Gość To nie prowokacja bo znam
laskę z innego topu, ma stały nick tutaj. A prawda leży pośrodku, choć bardziej zdecydowanie po stronie mężusia-mięczaka (mięczaka, bo niepotrzebnie dał się wmanewrować w ślub z pospolitą suczą). Niestety, taka jest prawda o corii, która wyraźnie tu wyszła. Dziewczyna jest amoralna, zepsuta, zauroczona dwoma wartościami, czyi kasą i urodą. Myślicie, że ona kocha tego chłopa? Nie, on jej tylko pasi, bo jest przystojny i bogaty i ładnie wyglądają razem na zdjęciach. To jest sposób rozumowania corii. Ewidentnie laska ma jakiś emocjonalny niedorozwój, idący wręcz w kierunku rysu psychopatycznego (manipulowanie, wykorzystywanie, egoizm) i trochę się boję, że dziecko też będzie taką laleczką dla niej, bardziej do tworzenie udawanego obrazka ślicznej rodzinki, niż do prawdziwego kochania. Jej by nawet nie przeszkadzało, żeby koleś bzykał tamtą laskę, byle dalej mogli udawać przed światem śliczną rodzinkę z obrazka. Myślicie, że jakby go kochała, to by go na zimno zdradziła, a teraz dopuszczała jego romans, byle by tylko został? Nie. Także uważam jednak, że facet totalnie wtopił i współczuję mu, choć to frajer (po co się z nią żenił?)

e macie tylko cywilny slub. dla mnie nie to nie slub, rozwod w pare miesiecy i koniec. nie wiem po co sie z Toba wiazal, po co go na dziecko lapalas OO

To powyżej to jest już świństwo :O Też znam corii z tego tematu, ale nie napisalam tego, bo to podłe (choć tak się chwali tu swoją urodą, a krytykuje tamtą dziewczynę, że brzydka)

Gość Cześć Łysku-The Truth
No Corii CZEKAMY! Jakie włosy ma ukochana Twojego męża? Biedna dziewczyna z rynsztoka z cięzko pracujacej rodziny?!!!!! Ma łyse placki jak Ty czy miękkie fale? Myslisz, że jak będą się kochać to będzie czuł ich zapach....?

Do osoby nade mną: twoje uwagi nie wnoszą nic konstruktywnego do dyskusji. Żartowanie z czyjejś bolesnej przypadłości, upokarzanie takiej osoby, jest bezduszne. To, że autorka sama nie grzeszy nadmiarem altruizmu nie znaczy jeszcze, że można z jej wstydliwej choroby robić tematu do kpin.

Też tak uważam, więc już skończ, człowieku. Choć corii sama litością nad innymi nie grzeszy i jest totalnym narcyzem, to nie znaczy, że mamy się zniżać do takiego poziomu :O

Gość !!!!!!!!!!!
Czyli :):):),Russel Crove Corii nie zagra bo on ma włosy. :( Corii- czemu odrazu nam nie powiedizałaś....?

Gość łoooo matko
hahahahaha

Gość gość
Zdradziłaś to masz to, na co zasłużyłaś! :)

Gość MłodaJeszczeeeee
To musi byc prowokacja bo nie wierze,że taka patologia jak ty istnieje! Choć hm...gdby sie glebiej zastanowić mi mój ex zrobil dziecko bo byłam bogatej rodziny a on był chory umysłowo... Nie nawidze takich p o j e bo w co specjalnie sobie robią dzieci żeby na siłe kogoś usidlić szok :-(

"Zrobić dziecko" to jedno. Ciąg dalszy, to drugie. Nie trzeba od razu wychodzić za mąż za płodziciela. Odebrać prawa do dziecka też można. Zwłaszcza, że tatuś niepełnosprawny umysłowo.

Gość brak mi słów.......
,, zwykła szmata Jeśli rozbija twoje małżeństwo. Mąż się oapmiętai zostanie z Wami.,, CO ZA BZDURA !!!!!!!!!!!!!

Gość !!!!!!!!!!!
Czemu mamy kończyć? Prawda podobno nas wyzwala. Corii chciała odegrać piekność a teraz to ja bym się nie zdziwił jesli dziewczyna męża byłaby sliczna. Tylko kto zagra corii.....? Bo rozumiem że do roli męża i laleczki typujemy osoby z ...pieknymi włosami?

Gość Do !!!!!!!!!!!
Do roli męża i jego girl typujemy osoby z włosami wogóle (najlepiej z ładnymi). Do roli corii cóż...ogolona Britney:):):)Jej też jakos odwaliło po porodzie.

Gość PRZESTAŃ
Mówię do !!!! Dla mnie Corii mogłby zagrać Demi More. Jeśli tak by typowac. Silna, niezależna, opanowana. Tyle w temacie bo ja też lubie i mogę pożartować byle z klasą.

Gość !!!!!!!!!!!!!!
Nie corii ma grać facet! A laskę jej męża Kirsten Stewart:):):) Czemu....? Bo ma ładne włosy...(nie żeby to była aluzja że corka nie ma ładnych)

"Dla mnie Corii mogłby zagrać Demi More. Jeśli tak by typowac. Silna, niezależna, opanowana" - chyba troszkę Cię poniosło. Ani silna, ani niezależna, ani opanowana :) Raczej na odwrót.

|szczerze mowiac kompletnie mnie nie interesuje czy szanowalas, czy szanujesz i czy bedziesz szanowac" - to się daje wyczuć :-o. Nie kumam jednak się mylił. Pozdrowienia od niego.

Gość yesayre
o matko, brak mi słów co za pustaczysko

Nie kumam jednak się mylił. Pozdrowienia od niego. pozdrawiam i jego, fajny facet, ktory z tego co pamietam nie wyjezdzalby tesktem "szanowalem do tej pory" to takie melodramatyczne:-)

Wiele osób sie zorientowało- tak zarejestrowałam sie na forum łysienie. Tak włosy wypadaja mi pasmami i wealczę z tym ale będe łysa- dziękuję że typujecie mogących grać mnie mężczyzn. Tego oczekiwałam zakładajac top. Tak- dziewczyna która rozbije moje małżeństwo ma włosy jak modelki Victoria's Secret. Tak wiem, że mój mąż pewnie uwielbia ich dotykać Uwielbia dotykać jej PIĘKNYCH WŁOSÓW zamiast moich dotkniętych plackowatym rozlanym łysieniem. Teraz brzydzę się sobą- macie rację, 10 stron racji. Zaręczynyslub, dziecko. Przegrałam. Nie myslałam, że ktoś wyciagnie że łysieję, tam pisałam trochę mniej o swoim życiu. Więc do "!!!!!!" Tak ona ma BOSKIE włosy. Mam nadzieję że jesteś zadowolony z odpowiedzi.