Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem pusta ale kocham pi

Prawda jest taka, że przyciągam debili - brzydkich facetów :( jeden był piękny

Polecane posty

mój były :( to było cudowne uczucie :( szybko sie wypaliło...razem bylismy ponad rok :( chyba nadal go kocham...był piękny, idealny... teraz podrywają mnie jacys oblesni faceci, pryszczaci, czerwoni na mordzie :( jeden piękny chlopak z mojej grupy na studiach...ale zbyt idealny i pewnie ma dziewczynę. czuję , że mogę byc szczesliwa tylko z przystojniiakiem

Gość shira123
ja tez przyciagam debili albo starszych panow...

Gość rodzyyynnneeekkk
a ja nawet bazienki nie przyciągam :( chyba się przerzucę na ładne kobiety

Gość niezalogowana furgonetka
ja myśle tak samo jak Ty, mój facet musi być piękny, a ex był:/

no i co zrobicie dziewczyny? a ten ex dobry był?? bo moj na początku to po prostu Anioł :( pozniej sie zmienil...rzucilam go przez jego zachowanie, ale ogolnie coś czuje że to była miłość mojego życia, że drugi tak piękny mnie nie zechce...nie mam szans :( :(

mój był piękny i w ogóel idelany przyjaciel, choć teraz moze troche idealizuje...ale chyba zbyt fajny, bo laske miała na pęczki, krętacz jeden, ja akuirat mam andziję , ze to nie była moja miłosć życia,

teraz zagne parol na 2 takich, się zobaczy króry coś zacznie, obaj przystojni , ze hej,

oj zazdroszczę Ci :D ja mam kilku "adoratorów" ale są tak brzydcy, że tylko ręce rozkładam :( już nawet myślałam że może poczekam na lepszą okazje, pobęde troche sama, ale źle mi. a moj ex własnie nie mial kolezanek ;/ nie kręcił z innymi...moze źle że go rzuciłam :(

Gość shira123
a co powiecie na to byly narkoman nawrocony nagle na wiare katolicka zakochal sie we mnie nie powiem brzydki nie byl ale dajcie spokoj

czemu dajcie spokoj? zerwał już z narkotykami, ja tam może naiwna jestem , ale wierzę w zmiany w ludziach, no i fajnie że sie nawrócił , o ile to nie pic na wodę, przystojny...to czego chcieć więcej ;) a zabiega o Ciebie? ma kontakt ze srodowiskiem narkomanów?

Gość maćek
Bo jesteście atrakcyjne i przystojniaki się boją ośmieszenia/niepowodzenia przy Was. :)

Gość jap........
nie jestem pusta ale kocham pi nie rozumiem "przystojniakiem" wyobrażam sobie zniewieściałą ciote włos na żel

u mnei brzydki chłopak nie ma szans, ładny tzn, mis ie musi podbać ,a le ja chyba lubię klasycznych przystojniaków...nie ma czego zazrościć, póki co był nbył tylko kontakt wzrokowy, wszytsko chyba zalezy od moejje odwagi...

hehehe :D nie tacy z żelem to trochę nie bardzo ;) pod pojęciem przystojniak dla mnie kryje się jakiś piękny, gładki młodzieniec, najlepiej o troszkę dłuższych włoskach (ale nie jak Justin bieber ;/ ) o niebieskich oczkach, ładnych usteczkach, białych ząbkach..nie znosze jak facet ma szare/brązowe zęby ;/ :( wiem , że sama nie jestem idealna, ale wlasnie taki piękniś mi sie marzy , juz nawet nie musi być wysoki...byle miał ładną twarz , i to coś w spojrzeniu (bo zdarzają się pusci...np . znalam kilku modeli wszyscy mowili "ale ciacho!" a ja nie widziałam w nich nic...)

ale skoro faect jest przystojny a my atsrkcyjne... przytsojniak pwoienien być peny siebie, nawet przy atrakcyjnej dziewczynie, dziwne że Ci brzydcy jakoś mają większą odwage

maćek Bo jesteście atrakcyjne i przystojniaki się boją ośmieszenia/niepowodzenia przy Was. - rozumiem , że jestes facetem?? skąd takie rozumowanie?! :( i dlatego startujecie do brzydszych? a ładne są same, bo czekają na pięknych :(

autorko a ska jesteś?

warszawa

Gość maćek
Coś za coś. Nie ma ideałów. Nie za dużo oczekujecie? Ma być "misterem" i podjechać mercedesem i z pewnością siebie zaprosić na kolację?

Gość shira123
nie jestem pusta-tak zerwal z narkotykami, fajnie ze sie zmienil itp. zaiegal o mnie badzo ale .ale nie w moim typie. poza tym, wogole nie pracowity/tylko spiewal pieknie/

Kobiety musicie cos zrozumiec. Faceci, ktorzy sie podobaja kobieta czesto w srodowisku meskim, sa uwazani za wcale nie takich pieknych (z tego co zauwazylem to zwykle sa uwazani za lalusiow albo pedalow, za to kobiety ich uwielbiaja). I odwrotnie, to ze nam sie podoba jakis typ kobiet nie znaczt, ze one sie beda uwazac za atrakcyjne. I to sie rozwija dalej. Zwykle te mniej atrakcyjne panie uwazaja sie niestety, za atrakcyjniejsze, licza wiec na cudownego faceta, ale on woli cos innego. No i, i tak sie to kreci. Mysle ze ma to sens ze wzgledow doboru biologicznego :P Ale zdaje sobie sprawe ze piszac w ten sposob zabijam iskierke magii, i wiele kobiecych teorii :P Przykro mi :P

Gość jap........
nie jestem pusta ale kocham pi szukasz mnie tylko że od chuja piwa pije masz coś przeciwko

Gość Pyszny Facet
JESLI PISZESZ ZE PRZYCIAGASZ DEBILI - "teraz podrywają mnie jacys oblesni faceci, pryszczaci, czerwoni na mordziE" Z TEGO WYNIKA ZE SAMA JESTES DEBILEM SKORO NIE ZNASZ ZNACZENIA TEGO SLOWA DEBILKO . To tyle w temacie :classic_cool:🖐️

no czyli romantyk - artysta? :) ja bym na takiego chyba poleciała :D strasznie lubię indie rock, alternatywe...niegrzecznych chlopców ... no ale jesli nie w Twoim stylu no to lipa maćek - nie lubie merców ;p nie no nie jestem blachara, idealny facet jak dla mnie może nawet nie mieć auta, byle miał prawko, bo facet bez prawka to jakby pokarany przez los, niedojda :(

Gość maćek
Hept ma rację co do słowa.

Gość shira123
facet nie musi byc superprzystojny, ale nie moze byc paskudny. musi mi sie podobac.lubie zwlaszcza blondynow, niebieskie oczy:)

shira123 ja tez;)

hept - fajna teoria :) nigdy o tym nie słyszalam, ale to bardzo możliwe, pewnie brzydsi faceci dewaluują ładniejszych kolegów mówiąc "pedał' , pewnie dowartosiowują sie w ten sposob, mimo wszystko ja wole tych ładnych, delikatnych niż spoconych macho z siłowni a co do drugiej połowy , to nie do konca tak jest. często widzę atrakcyjnego faceta z brzydką kobietą i na odwrót, cudną laskę z przychlastem... cóż, sama też nie jestem piękna szczególnie ale moj ex to było ciacho...chociaż on uważał, że się za brzydkiego a mnie za cudną :P jap..... piwo mi nie przeszkadza :D pijesz do lustra? ile masz lat :P

Gość shira123
no widzisz zakochalam sie kiedys w takim...niestety zonaty

Gość jap........
shira123 blondynom z niebieskimi oczami,podobają się blondynki z dużymi cyckami