Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem pusta ale kocham pi

Prawda jest taka, że przyciągam debili - brzydkich facetów :( jeden był piękny

Polecane posty

shira i niezalogowana, ja też:D :D chociaż ostatecznie może być niebieskooki brunet, albo brązowooki blondyn... za to nie przepadam za ciemnymi :( a tacy na mnie lecą ostatnio niestety ;/ ciemnoocy bruneci...z drugiej strony ja też brunetka...to może i lepiej...jakby miała z takim miec dziecko to przynajmniej rude nie będzie :D

Gość shira123
jep- no to nie ja :) z tych co na mnie lecial, ''najlepszy'' byl facet-30 lat starszy zonaty, dzieci /pisze to z ironia/no pecha mam po prostu

nie jestem pusta ale kocham pi to nie teoria, to fakty wynikajace z doboru biologicznego po prostu :) To tak musi dzialac, ludzie "podobni" czyli np. jednakowo ladni szukaja odmiennosci, zeby geny zawieraly jak najbardziej rozne elementy, aby potomstwo bylo przygotowane na jak najwiecej. Dlatego np. biale kobiety maja slabosc do kolorowych facetow i odwrotnie. Wiadomo ze najzdrowsze sa "kundelki" ;-) Co do dewaluowania ladniejszych kolegow to czesciowo tak faktycznie jest. Ale tylko czesciowo. Po prostu taki chlopiec z obrazka instynktownei jest zle odbierany, to wynika scisle z historycznej postawy faceta, ktory sam ma polowac na obiad, a kobieta ma wygladac pieknei. Facet, ktoryw yglada pieknie wsrod innych facetow jest traktowany jak odmieniec po prostu. Tez kwestia biologii :) Przykro mi ale ludzie to malo skomplikowane zwierzeta, ktore po prostu kochaja sobie dorabiac ideologie do wszystkiego. Za duze mozgi chyba mamy, zeby zaakceptowac stan rzeczy, jakim po prostu jest.

ale wiecie co zauważyłam.? jak jakiś facet jest fajny i uda mi się go poderwać to okazuję się nudny i zakochuje się szybko... ehh no ale ile moża czekac aż jakis facet sam mnie poderwie i jeszcez żeby jakoś wygladał... ja też brunetka

Gość maćek
To ja poczekam aż mnie ładna dziewczyna sama poderwie. :D

ja wąłsnie słyszłam, ze powinno szukać się partnera o takim samamym stopniu atrakcyjnosći... wieć czemu faceci tego nie przestrezgają... chyba się przeceniają...:/

Gość aaadonis
zagadaj do tego "zbyt idealnego" na studiach... z doświadczenia wiem, że brakuje nam Adonisom odwagi.... bardzo często.... niestety... nie myśl, ze ma laske albo i nie ma, podejdź i zagadaj...;)

też wierzę w te ewolucyjne mądrosci, troche czytałam ostatnio o tym... ale sama nie wiem...mogę się związać z pewnym chłopakiem , rozum mówi 'okej' ale serce-oczy mowi 'nie' , chyba wolę szukać mocnych wrażen, silnych emocji, wywoływanych przez nic innego a bodźce zewnętrzne w postaci pięknego faceta...ale przecież z brzydkim też mogłabym sobie ułożyć życie i być szczęsliwa...czy może nie?? bo do tej pory zdarzaly mi sie związki gdzie była silna chemia, popęd...może spokojny związek nieoparty na pociągu fizycznym bedzie trwalszy?

Gość shira123
z brzydkim bym nie mogla chyba. nie mowie o ksieciu z bajki moze byc przecietny ale nie brzydal

Gość jap........
a ja jestem blądyn tylko trochę ciemny a oczy se zmienie

aaadonis fajny nick :D kojarzy mi się własnie z kims takim jak ten chlopak ze studiów :P problem w tym , że on sie obraca w innym towarzystwie,takim jakby zamkniętym...nie jest raczej z tych co to chcą poznawać więcej nowych osób, zadaje sie z kilkoma i tyle... no i jeszcze pali ...

nie myśl tak, jak nie ma chemii to nie ma nic, jak chcesz się znim kochać??mieć dzieci?? aaadoni a jak mozna np zagadac do kelnera obsługującego przy cieście i ekpsresie???

Gość maćek
Czyli takie myśli są przeszkodą dla dziewczyn przed podrywaniem... Zawieszę sobie kartkę na plecach z napisem "jestem wolny". :) Ja zbyt wygórowanych wymagań nie mam, ale szukam cały czas tej idealnej (dla mnie).

Gość shira123
maciek, ale to ty masz podrywac a nie byc podrywany :)

Gość maćek
Nie mam tyle odwagi jak na razie. Może znajdę więcej, gdy trafię na taką, która mnie olśni. :P

Gość aaadonis
kurde! to może jestem ja - ten chłopak ze studiów... z opisu by się zgadzało.... tego by jeszcze brakowało ... ;D

nie wiem cz dla wszystkich dziewczyn, kiedys bylam inna, ale teraz wiem, że nie chciałabym komuś rozwalić związku , więc to jest dość ważne,zeby facet byl wolny. ale druga sprawa to czy miałabym szansę, bo może dla takiego pięknego jestem przeciętna albo i gorzej...chociaż czasem piękni są z brzydkimi więc kto wie ;) moj były mógł mieć ładniejszą , ale wolał mnie ze względu na charakter...to, że byłam dobra,kochająca, a nie piękna zimna suka

Gość aaadonis
a co do tej tezy, zeby ułożyć sobie życie z brzydszym, ale za to spokojny związek to jakiś koszmar... OSZUKIWANIE SIEBIE SAMEJ.

Mi sie "adonis" kojarzy z nazwa cypryjskiej brandy l-) Bardzo lubie :) nie jestem pusta ale kocham pi - chemia byc musi, nie da sie byc z kims, z kim najpierw nie polacza jakies emocje. Natomiast ine jest wazne czy Ci faceci, ktorych uwazasz za ladnych sa za takich uwazani czy nie. Grunt zeby byla ta chemia i tyle. A pozniej to juz trzeba troche popracowac zeby razem isc przez zycie. Obojgu musi na tym zalezec, i trzeba nad tym troche posiedziec. Samo uczucie nie wystarczy.

adonis skąd wiesz, jaki ja tu opis podałam? :D czy naprawdę taki atrakcyjny chłopiec siedziałby po nocy na damskim forum zamiast sie wysypiać :D zresztą może jutro go zobaczę :P

ale mnie nie obchodzi co inni będą o nim myslec...to mi sie ma podobać :) a co do chemii...ten z którym ostatnio kręciłam...co prawda urodą nie grzeszy, ale mimo wszystko nie jest na tyle odpychający bym nie chciała się z nim przespac...chociaż może jestem zdesperowana i hormony buzują... ważne też by oprócz urody , był slodkim , kochającym misiem :)

Gość aaadonis
opis tego chłopaka: pali, w zamkniętym gronie....itd. to by się zgadzało... a co do siedzenia na damskim forum - to jest encyklopedia wiedzy i zachowań... polecam wszytkim... Poza tym kocham wszystkie kobiety bo są wspaniałe a ja tylko cichym Adonisem... ;)

Gość maćek
I faceci, czy znaleźli swoje ciasteczka...

Gość aaadonis
jestem atrakcyjny ale niedoceniony ... och dziewczynyy...

fajnie , ja też dodałam :) zobaczymy jak to będzie, aaadonisie zaintrygowałeś mnie :D najlepsze jest to, że na początku podobał mi sie inny ze studiów , taki względnie ładny , ale skromniejszy, otwarty na innych chyba i nieśmiały...ale nie zagadałam ani nic...a teraz dzisiaj dostrzegłam , że podoba mi sie ten niebieskooki ;)

" encyklopedia wiedzy i zachowań" takie zainteresowania...to by nawet pasowało do mojego kierunku studiów ;p

Gość aaadonis
ty mnie też zaintrygowałaś... hmmm... zapytałbym Cię o jakiś szczegół, ale może sobie daruje... może pogadamy na żywo... ? ;) jutro..? ? może w piątek? :)

hah :D czyżbyś w czwartki też nie miał zajęć?

Gość aaadonis
.... yhm... robi się ciekawie...