Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem pusta ale kocham pi

Prawda jest taka, że przyciągam debili - brzydkich facetów :( jeden był piękny

Polecane posty

zaraz sobie pomyślę ,że ktoś ze znajomych mnie wkręca :) to na którą jutro masz? albo zapytaj mnie o ten szczegół :) albo w sumie szkoda by było jakby się jednak okazało , że nie jesteś nim :P

Chyba każda wolna i niezakochana kobieta ma ten problem, że "przyciąga tylko debili". Wcale tak nie jest. Po prostu trzeba umieć zauważyć zalety faceta. Nawet tego nieatrakcyjnego. Piękny charakter może otworzyć oczy na piękno zewnętrzne bo tak na prawdę nie ma ludzi brzydkich, każdy człowiek ma w sobie coś ładnego, coś co może przyciągać i rekompensować inne niedoskonałości.

Gość aaadonis
właśnie dlatego moęe taki szczegół sobie podaruje i nie będe się pytał... a jutro... nie idę akurat na zajęcia... więc będziesz wiedziała sama...

Gość aaadonis
choć ma to teraz taki pewien urok... 2 osoby które łączy 'sieć'... szkoda, ze się nie zatrzasnęliśmy w windzie i ie mozemy przymusowo na żywo tak pogadać.. ;) heh

w sumie to nie wiem czy będę wiedziała, bo to dość nudny wykład i wiele osób nie przychodzi ...

no ma urok ;) chociaż nei wiem czy, jakbys sie ze mną zatrzasnął to nie wolałbyś uciec gdzie pieprz rośnie :P tak to przynajmniej możesz sobie imaginować mnie jako ładną laskę...a ja ciebie jako ciacho ze studiów... i jest milo ;)

Gość aaadonis
jak nudny to popołudniem siedzieć na wykładzie....

Gość aaadonis
nie ma sensu.... :)

Gość Zagnica
ja tez tak mialam.... i w koncu taki jeden sie mnie czepil,,,, tak przeokrutnie mnie wkurzal.... ze az sie w nim zakochalam. debilem byl....(nieco zmadrzal heheh) ale kochamy sie nad zycie juz tyle lat. i nie wyobrazam sobie innego, nawet najprzystojniejszego obok mnie.

Zagnica ja tez tak mialam.... i w koncu taki jeden sie mnie czepil,,,, tak przeokrutnie mnie wkurzal.... ze az sie w nim zakochalam. debilem byl....(nieco zmadrzal heheh) ale kochamy sie nad zycie juz tyle lat. i nie wyobrazam sobie innego, nawet najprzystojniejszego obok mnie. czyli taki mechanizm też działa ;) w sumie brzydki by sie o mnie bardziej starał...a taki ładny to ma wzięcie i nie musi nic robic...

Gość aaadonis
chyba, że się ten łądny wstydzi bardziej od brzydszego.... :]

Gość aaadonis
dooobra. na którą wykład?

dobra idę spać i może nie zgłupieję z tym adonisem :P raczej mało prawdopodobne by najprzystojniejszy chłopak na roku siedział na kafeterii i ze mną gadał ;) wrócę koło 14-15 i napiszę, czy był czy nie bylo go :D :)

wykład w samo południe ;)

Gość Zagnica
ogolnie jest tak ze od brzydszego zawsze jestes ladniejsza i jestes jego boginia, a przy pieknisiu czasem nie da sie byc soba....nawet sobie baka puscic nie mozna;]

hehe z tymi bąkami to pojechałaś :P mój ex zaczął puszczać bąki po kilku miesiącach...to czułam, że sie uczucie wypala...zachowywał sie przy mnie jak glupi kolega a nie chlopak...rozumiem problem żołądkowy ale nie żeby pierdzieć mi na zlośc 😠

Gość aaadonis
jak to nie,,, dziewczyny ja chcę waszych bąków...:D spadam dobrej nocy piękne Panie

Gość aaadonis
o tych bąkach opowiedzcie swoim wybrankom, niech wiedzą na co się piszą.... :d hahaha... (a z wykładem to się niestety zgadza... ale na niego nie idę...;))... to do 14-15 ..... ;) adieu

dobranoc adonisku :D wrócisz jutro na ten topik?

Gość A ja bym chciała takiego
co ma dużo miłości której mi tak brak. Oczywiście nie tylko miłość się liczy bo samą miłością nie da się życ ale ona jest dla mnie na pierwszym miejscu. Niestety nie mam szczęścia w miłości. Czuje sie taka samotna. Facet mógłby nawet nie być urodny żebym z nim była. No, może skrajnie brzydcy u mnie odpadają ale to już musi być jakiś wyjatkowy brzydal.

ej no to ja tu roztaczam aurę romansu a wy o bąkach :o zabraniam poruszania tego tematu :P

Gość aaadonis
a żebys wiedziała, ze postaram się być... muszę się przekonać o co tu chodzi... trochę to wszystko podejrzane... jednak jestem romantykiem

Gość Zagnica
jesli facet potrafi kochac i walczyc o swoja kobiete, zrobi wszystko zeby byla szczesliwa.... to uroda nie ma tu nic do rzeczy.... no chyba ze pusty jest;d

strzelam z palca pod zdjecia Adama Lamberta 🖐️

Gość aquariuss
Prawda jest taka, że z pięknymi kobietami nie miałem w ogóle o czym porozmawiać. Zawsze to tylko ja tamto ja to, naśmiewanie się z ludzi przez nią uważanych za brzydkich. Generalnie dzisiaj dla mnie piękne = puste. Oraz ciągnie kasę, że hej! Tak na marginesie - pieknę to również jest pojecie względne. Mogę się założyć, że te panienki co tak ochoczo pisza w tym topiku, że czekają na przytojniaków bo same są piękne w cale euforii nie wzbudzają. Zapewne przeciętniary z wytapetowaną mordą i zrobionymi włosami i ubrane na pink/white.

A ja odzyskałam mojego ślicznego eks :D Na mnie też lecą same pasztety i panowie +30 :D a on jeden .. przystojny, przyjacielski, dowcipny, z zasadami, mądry ... jest MÓJ !:D

Gość masta eljan
znajdźcie sobie męża w chicago albo northampton czy londynie (tyle, ze tam sami konfidenci siedza) konfitury rozhechały się też po hiszpanii, niemczech czy norwegii by uciekać przed grypserą, gitami i policją, bo w sądach oszukali ziomali!

Gość aquariuss
Nie miałem okazji przebywać z pięknymi , ale za to z silnymi. Prawdziwe kobiety pchały mój wózek inwalidzki podczas gdy piękne koleżanki odmawiały tłumacząc złamaniem tipsa :(