Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem pusta ale kocham pi

Prawda jest taka, że przyciągam debili - brzydkich facetów :( jeden był piękny

Polecane posty

Gość aquariuss
A ja szukam brzydkiej szarej myszki, przebranej za kostuchę nie żadnej wytapirowanej pindzi

wróciłam :D :)i nie było tego chłopaka ...

no aaadonis miałeś postarać się być a cie nie ma

dobra, widzę że nikogo nie ma , to sobie sama popiszę :D zawistny aquariussie aquariuss Prawda jest taka, że z pięknymi kobietami nie miałem w ogóle o czym porozmawiać. -- widocznie piękno w twoim mniemaniu to blachary :) albo się peszyłeś przy nich/chciałes zabłysnąć i cie olały Zawsze to tylko ja tamto ja to, naśmiewanie się z ludzi przez nią uważanych za brzydkich. -- generalizujesz... Generalnie dzisiaj dla mnie piękne = puste. Oraz ciągnie kasę, że hej! - takie laski znają swoje atuty , więc nie widzą potrzeby w np. edukowaniu się i prowadzeniu mądrych rozmów... Tak na marginesie - pieknę to również jest pojecie względne. Mogę się założyć, że te panienki co tak ochoczo pisza w tym topiku, że czekają na przytojniaków bo same są piękne w cale euforii nie wzbudzają. Zapewne przeciętniary z wytapetowaną mordą i zrobionymi włosami i ubrane na pink/white. - z tą mordą to przegiąłeś . twoja matka ma morde? troche kultury szczylu :/ no wyobraź sobie ja sie tak nie ubieram, nie robię włosów, nawet ostatnio sie nie maluję bo mi sie nie chce ;) zresztą pewnie jesteś pewnie zakłamany jak mój ex który mówił że nie lubi tapeciar a poleciał na taką kolagenową niunie...poza tym nikt mi nie zabroni tu "ochoczo pisać" . może i jestem przeciętniara, ale mam swoje ideały i nie wciskam kitu , że "wygląd nie ma znaczenia"

no ostatni up ;)

Piszesz "trochę kultury szczylu", bo chłopak użył słowa "morda", a w swoim pierwszym poście sama napisałaś: "teraz podrywają mnie jacys oblesni faceci, pryszczaci, czerwoni na mordzie" Niby dlaczego Ty możesz pisać, że ktoś ma morde, a jak ktoś inny tak samo napisze, to się oburzasz i piszesz o braku kultury? Czy Tobie samej przypadkiem jej nie zabrakło? Pozdrawiam :p

heheh :P ale ja tu piszę ogólnie...i o nikim z tego forum/tematu a ten koleś chciał obrażać ludzi stąd :) taka różnica. co innego obrażać abstrakcyjnie a co innego konkretnie , nie?

No ale ci faceci o których napisałaś istnieja naprawdę, tylko na tym forum ich nie ma :) Napisałaś o jakiś konkretnych facetach, którzy Cię podrywają, więc chyba nie tacy abstrakcyjni :P

A ja myslę, że piękno wypływa z naszego wnętrza i jest w pewnym sensie nieuchwytne, bo balansuje gdzieś pomiedzy sposobem spojrzenia, barwą głosu, uśmiechem, sposobem poruszania się itd. Można mieć klasyczne rysy, idealne ciało, ale wcale nie być pięknym, a nawet wręcz pospolitym. Sądzę, że na nic ładnie wyrzeźbione ciało i ładne rysy, jeśli np. ktoś taki, nie będzie promieniował jakąś taką aurą tajemnicy, miał puste spojrzenie, nie bedzie się uśmiechał, będzie ciągle ponury, nie będzie miał żadnych pasji, ani zainteresowań, a do tego jeszcze np. będzie zawistny.... Ktoś taki to jak chodzące puste, pudełko, które samo w sobie nie jest w stanie być interesujące, bo nic w sobie nie kryje. Pudełko, to zawsze tylko pudełko -staje się piękne, gdy odkrywamy, że kryje w sobie jakąś obiecujacą tajemnicę :) Uważam, że prawdziwe piękno zawsze jest kombinacją tego co na zewnątrz i tego co wewnątrz. Sądzę też, że jeśli ktoś jest szkaradny w środku, jest np. egoistą, obca mu wrazliwość i empatia, gardzi innymi ludźmi, jest złośliwy, krzywdzi innych -to niezależnie od tego, jakie ma rysy i ciało, nie jest w stanie być piękny. To tyle w temacie, pozdrawiam :)

ładnie powiedziane :) w sumie chłopak który mnie zagaduje, a jest bardzo nieurodziwy mógłby nawet wzbudzić moją sympatię ...chociaż chemii chyba nie da sie wymusić :( a wnętrze? ja jestem bardzo wrażliwa, empatyczna, szczególnie w stosunku do słabszych istot, zwierząt, staruszków, ale jakoś nie sądzę by ktorys facet na to poleciał, bo co mu po tym? przed kolegami woli pokazać cycatą zgrabną niunię a nie szarą myszkę z sercem :(

dalej nie ma nikogo ? :)

Gość knight rideR
Ja jestem kotem w potrzebie i szukam łagodnej pani...nikt nie okazuje mi serca od dawna :(

podbijam i szukam adonisa

Gość szukam aaadonisa

Gość dzamatasi
Ja nie wiem co ja mam ,że legną do mnie naprawdę brzydcy faceci.. Rozumiem ,że wygląd to nie wszystko ale do mnie naprawdę naprawdę sami brzydcy;o grubi ,mali jak "placki"wygladaja;o Niby ludzie mowia ze jestem b.ladna wiec dlaczego uwagę przyciągam takich mężczyzn??;o