Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasiedzialec krajowy

Czy Polki za granicą dają na prawo, lewo, do góry i na dół?

Polecane posty

Gość zasiedzialec krajowy

Gość we wszystkich pozycjach i bez
gumki.............

Gość mac von kruge
do tego dorzucić można sex na dwa baty oral anal szczególnie z murzynami i turkami

Gość mac von kruge
a w Polsce grają cnotki.

no nie powiem ciekawe zdanie macie o rodaczkach. Ja tam i w Pl i zagranicą zacowuje się tak samo. Jak dla mnie to poprostu rozpowszechnianie stereotypów:P

ja się nabijam:-D

Gość Miss Cole
To co mozna powiedziec o Polakach???

Gość Polki to
najwieksze kurwy na swiecie, pointeligentne, zawistne scierwa lecace na kase, i dajace kazdemu na prawo i lewo jesli okazja sie na darzy tak jest i to jest potwierdzone i tak bedzie, w zyciu bym Polki nie dotknal, co za syffffffffffffffffff

Gość erciaa
ja daje w Polsce na prawo i lewo ile tylko mi sie zamazy a za granica to dopiero moge poszalec bo nikt sie nie dowie, ostatnio mialam paru czarnuchow ktorzy mnie rzneli i spuszczali sie na moj polski ryj:-P

Gość Polki to
Ercia mam bardzo normalna kobiete i jest piekna ale nie jest Polka wiec spierdalaj w podskokach do swoich czarnych gangsta:D

he he he . czarnych, białych, żółtych, mlatów, arabów. co za różnica?:P

Gość erciaa
a najbardziej mazy mi sie seks z paroma arabami, bo jeszcze z nimi tego nie robilam i chialabym tego tez doswiadczyc:-P

Gość Polki to
nie jestem z Grenlandii:D a Ercia idz juz do tego gimnazium bo sie spoznisz, ok?

heh. z chęcią bym tam poszła ale od jakichś 10 lat już mnei tam nie wpuszczają:P Najbardziej rozwala mnie fakt że jak polak wiąże się z kobietą zinnego kraju to jest wszystko ok, ale jeśli to polka wiąże się z obcokrajowcem to już k..rwa, szmata, itp.

Gość sfsfsd
mysle ze sporo tak robi gdyz maja szczegolnie niska samoocena zwiazana z pozycja jaka maja za grqanica a dokladnie mimo ze sa ladniejsze od zagranicznych kobiet to sie czuja gorzej a zagraniczni chetnie zamocza co z tym zrobic? ano edukacja polek bo szkoda bo to inteligentne i lkadne niewiasty ale nad psycha trzeba popracowac bo to podstawa normalnego zycia

Gość Polki to
jesli rcia Polka wiaze sie z bialym to wszystko ok, ale z jakims czarnym albo ciapatym smieciem ktory tylko przyjechal tutaj i sie rzadzi jak u siebie w Indiach albo Somalii, to sorry takie zwiazki powinny byc pietnowane i sa kompletnie niedoppuszczalne, wogole najwstretniejsza rzecza jest mieszanie ras, bo co wychodzi pozniej jakies krzyzowki z psychicznymi odwalami, tak jak to ma miejsce u Hindusow bo przeciez oni wiaza sie ze soba w dosc bliskich rodzinach, a tak wogole to wszystkich czarnych, ciapatych i inne gowno powinno sie deportowac i wyslac z powrotem tam skad przybyli, i wszyscy to wiedza ale nikt nie mowi oprocz paru ludzi tego glosno bo przeciez to politycznie niepoprawne zeby sie skarzyc ze musze pracowac na muslimskie bachorki ktore za pare lat beda krzyczec jihad, jihad!!!!!

ehhh....ależ rasizmem zaleciało:P Ja tam w sume bym się bardziej martwiła o różnice kulturowe niż o kolor skóry:P

Gość To Polki
jakim rasizmem ercia?............jestem bialy ichce zeby przebywali kolo mnie tylko biali a nie polinteligentne malpy chcace na kazdym kroku cie wykorzystac. Ercia jak tolerancyjna jestes, tego was ucza w waszych gimnazjach tak?:-P

Gość poprawka24
jak to półinteligentne małpy to się dziwię że się dajesz wykorzystywać Oj coś kiepsko z twoja inteligencyją być musi

nastepny top sfrustrowanego prawika, ktory nie zdązyl sobie zwalic z rana, bo mamusia weszla do pokoju:D

gimnazjum to brzmi dumnie:D Dla ścisłości tego mnie nie uczyli w gimnajum, szkle średniej czy na studiach. Tego mnie życie nauczyło. Nie liczy się kolor skóry tylko to co dany człowiek ma w sercu. Znam nie jednego białego, czy ja to określiłeś ciapateo który kobiete traktuje gorzej niż ścierwo. Zna też białych i ciapatych ktrzy są dobrzy i skłonni pomóc wrazie potrzeby niczego w zamian nie chcąc.

Jest to syndrom ciekawości. Hiszpanki, Włoszki, Francuski niż Niemki nie mają tak mokro na widok Murzyna czy Araba, jak Polka czy Rosjanka z jednej przyczyny - u nas ich po prostu nie ma.

chyba nikt nie traktuje powaznie tego topiku:-D