Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasiedzialec krajowy

Czy Polki za granicą dają na prawo, lewo, do góry i na dół?

Polecane posty

Gość ganges
ercia Nie liczy się kolor skóry tylko to co dany człowiek ma w sercu na 1000% nie miałaś nigdy z nimi kontaktu, chyba ze lubisz byc traktowana jak worek(białego) mięsa ps. naprawdę myślisz ze tylko kolr skóry? to pokaż mi bialasa z takimi warami, nochalem czy wlosami jak u murzynka🖐️

Gość Do Stalingrad
Wiesz chlopow dzieli siena, azjatycznych-bardzo malych Europejczykow- sredniej jakosci Arabow- okazali, pelna rozkosz. Dodam, za( polki to wiedza i czuja) sa czysci i wypielegnowani Poprostu czekoladowe ciacha.

Gość to jaaaa agnieszkaaa
haha kolejny zazdrosny fagas, ze jakaś kobieta wybrała obcokrajowca, a go olała, nuuuudni już jesteście 🖐️

ganges- kontaktu sexualnego z nmi nie miałam. :P Ale jak już mówiłam nie należy gneralizować. Jak pies mnie ugryzie to mam zaraz nie lubić wzystkich psów?? biały czy murzyn jak jest spaczony to traktuj kobety jak mięso. To nie zależy od koloru skóry tlko od psychiki ewntualnie wychowania:P

Gość Obiektywnie mowie
nigdy nie poczulam od Araba zapachu potu, w tak cieplym kraju Ani innych nieprzyjemnych zapachow, do tego maja czyste biale zeby i czyste buty. Czego nie mozna powiedziec o polakach, szczegolnie w komunikacji miejskiej.