Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka1987

na jakiej zasadzie dziala karta kredytowa?

Polecane posty

Gość mvcvf
hehe jak wyplacisz z niej kase to ci dowala takie odsetki ze sie posrasz :) mozesz nia placic i ja splacasz co miesiac

Gość golciaa
splacasz 5% od wykorzystanej kwoty tz. wyplaty z bankomatu np wyplacisz 2tys to w przyszlym mc masz rachunek od nich do zaplaty 100zl plus odsetki i transakcja czyli wyplata z bankomatu,jak placisz karta za zakupy np. w sklepie to masz 56dni zeby splacic calosc rachunku i bank nie nalicza ci odsetek wtedy, a jak nie to po prostu dolicza odsetki i wystawia rachunek do zaplaty ale raz w mc .jest to bagno wiec nie radze sie bawic w karty kredytowe jesli zarabiasz mniej niz 3tys zl

Gość golciaa
zaluje ze sie skusilam na ta karte fakt kasa zawsze pod reka jak niemasz gotowki ale splata i odsetki to kosmos cos w stylu providwnta

Gość kiok
nie potrafie zrozumiec fenomenu kart kredytowych. Przeciez tak naprawde to wysoko oprocentowana pozyczka, a ludziska maja chyba wrazenie, ze ktos za darmo im daje kase:O

Gość ale jak to to
e tam ;) ja uzywam karty kredytowej bardzo czesto i dziwie sie ze piszecie o odsetkach , problemach ze splata etc . Przeciez jest na splate 50 dni - gdzie nie nalicza sie _zadnych_ odsetek. Wiadomo ze w ciagu 50 dni jest pensja wiec gdzie tu odsetki duze czy cos to nie wiem.

Gość ja mam karte od kilku lat
ale uzywam jej rzadko, przewaznie do rezerwacji biletow lotniczych, place nia za granica,ale zawsze splacam w terminie i zadnych odsetek nie mialam

Gość PKO ma teraz
Bank PKO ma teraz taka kartę normalną płatniczą już z opcją paypass i możliwością płacenia przez internet(karta wypukła) tak jak w przypadku kredytowej tyle ze to jest nasza normalna karta do bankomatu

Gość kaham2122
Przecież każdy bank ma swoje zasady co funkcjonowania takiej karty więc wydaje mi się że najlepiej będzie porównać różne oferty ze sobą i wybrać tą najbardziej korzystną. Ale z tego co czytam w internecie to najlepiej sprawa wygląda na https://www.santanderconsumer.pl/karty-kredytowe/ i faktycznie jak tylko bliżej zapoznałam się z ich ofertą to okazała się na prawdę dla mnie korzystna. A Wy co o tym sądzicie ?