Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna sranna

9 miesięczne dziecko budzi sie nawet po 6-7 razy! o co chodzi?!

Polecane posty

Gość anna sranna
wiesz co, mysle, ze to ten czopek... sinlac to musi chyba kilka dni "wyczyscic sie" z organizmu? kaszki ryżowe sa smakowe? fajnie :) musze poczytac w necie jaki mam wybor

Gość właśnie dlatego
mi się wydaje,że ten sinlac mógł być jednak przyczyną,bo wcześniej pisałaś,że się prężył i wzdęcia miał, a teraz nic takiego nie piszesz; na pewno większość wydalił wczoraj w ciągu dnia

Gość anna sranna
a tu masz racje, nie było żadnego prężenia, wyginania w "łuk" :) w kazdym razie odstawiam ten sinlac! a jak twoja noc?

Gość właśnie dlatego
u mnie dobrze, cała noc przespana bez pobudki na jedzenie:) właśnie niedługo idziemy na spacer:) ciekawa bardzo jestem jak dziś w nocy Wam pójdzie:)

Gość anna sranna
hej, mąż własnie usypia małego. drze sie od 40 minut i nie chce spac. cholera... czopka nie dałam ale chyba zaraz wkrocze do akcji. siedze tu jak na szpilkach ale mąż zabronił mi wchodzić do pokoju. wypił mleczko z kleikiem. chyba zęby? pojde i podrzuce żel na dziąsła... zobaczymy jaka będzie noc...

Gość anna sranna
synek usnał bez czopka i bez żelu i bez mojej obecnosci :) mam wielkiego meza :)

moja do tej pory sie budzi w nocy :( ale to zalerzy od dziecka jakie jest :) trzeba byc cierpliwym mine po jakims czasie

Gość anna sranna
bambarka- żyje tą mysla, ze to minie ale ciagle szukam jakiegos pomyslu, zeby pomoc małemu i w koncu sobie... synek obudził sie i znowu płacz, kwękanie. Dalismy Viburcol. Zwalam to na zęby :(

Gość właśnie dlatego
cześć dziewczyny :) anna-jak noc minęła?

Gość właśnie dlatego
halo,jest tu kto?

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
ANNA SRANNA CZY VIBURCOL POMAGA TWOJEMU MALUSZKOWI BO JA PODAŁAM MOJEJ MAŁEJ DRUGI RAZ NA NOC I BEZ EFEKTU.BUDZI SIĘ NADAL,ŻADNEJ POPRAWY.

Gość anna sranna
witam- jeśli jest jeszcze kogo? :) miałam dzis cały dzien dla siebie, maz siedział z małym a ja szalałam- poszłam do fryzjera, zrobiłam zakupy, sprzatnełam troche w domu. noc poprzednia średnia, położyliśm synka bez czopka ale o 23 obudził sie z okropnym płaczem! dalismy czopek , wysmarowaliśmy dziasła i usnał. spał do 6.40! obudził sie tylko raz czy dwa nawet nie pamietam tak dobrze spałam! dzis poszedł spac bez czopka. zobaczymy o ktorej i w jakim stanie obudzi sie. Mamo Wiki- nam viburcol jak widac pomaga i to baaaaardzo! mały budził po kilkanascie razy a po tym czopku dosłownie dwa trzy razy i to na sekunde, zeby dac mu smoka. Mojej kolezanki córka tez nie reaguje na ten czopek. Moze w waszym przypadku trzeb podac go czesciej? np. podczas dnia? i w nocy drugi raz?

Gość gość
witam dziewczyny takie budzenie w nocy pelzanie po lozeczku itp.moga byc objawem owsikow lub innych pasozytow tymbardziej iz 9mies to wiek w ktorym sie raczkuje dotyka dywanow ,podłóg i wkłada rączki do buzi, przebadajcie swoje dzieci.

znam ten problem.. polecilam juz moim kolezankom ktorych dzieci tez czesto sie budzily, ja bym zainwestowala w tkaiego pluszaka, Owieczka z bijącym serduszkiem, imituje bicie serca i dziecko spi spokojniej, nie budzi sie wiecej niz 1-2 max. w nocy..