Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katiexx

Imie dla synka

Polecane posty

Gość Katiexx

Witam, Niedlugo rodze i bedzie to chlopiec. Jak go nazwac ? Myslalam nad Brajan, Maksymilian albo Kewin ale nie moge sie zdecydowac :( Niechce zeby to bylo popularne i pospolite imie. Chce sie choc troche wyruzniac sposrod tego pospolstwa i braku kultury w Polsce. Prosze doradzcie. Pozdrawiam.

Gość kkkkkkkkkkkkklllllllll
Smerfuś

Gość vfdbfgbfbg
boze kochany nastepna debilka, co ty z ameryki jests zeby dawac takie imiona dziecku? czemu tak nie daja np piotrus, kubus czy marcin. Jezu szalu mozna z wami dostac

no tym to sie napewno wyroznisz...uwierz ze napewno nie pozytywnie... zyjesz w Polsce a nie w Ameryce zauwaz to wreszcie,nasze kultury sie roznia i to jest piekne! wiesniackie jest takie zgapianie imion od zagranicznych państw..a tym bardziej takie tlumaczenie jak Twoje!

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,,,,,,,,,,
Sisiorek

Gość KEWIN BRAJAN DZON ELO
patologia jebana

no kewinem na pewno się wyróżnisz np. Kewin Ogórek :D \ ja jestem mama Beniamina imię oryginalne ale nie przykre

Gość facetprzypadkiem tutaj
ocena tematu 2/10 odrobine zabwene ale slaba prowokacja

vfdbfgbfbg boze kochany nastepna debilka, co ty z ameryki jests zeby dawac takie imiona dziecku? Boshe :O co za zaścianek :O No tak bo w zaściankowej Polsce wszyscy muszą mieć na imię Piotr, Jan, Paweł, Lech, Jarosław albo Karol... Wojtyła... :O Boshe, co za zaścianek :O

no nie najlepiej dac mu Brajan i do gnoju do pola ziemniaki zbierac:)hehehe Jest duuuzo fajnych polskich imion tylko ludzie chca pokazac co to oni nie sa i zgapiaja z Ameryki:)hehehe dajcie spokoj

Gość vfdbfgbfbg
nie chodzi mi zeby kazdy dawal takie same ale te imiona to juz jest przegiecie pały. trzeba byc w leb walnietym zeby tak skrzywdzic dziecko.

Droga autorko tez nie chce y moje dzieci miały pospolite imiona tylko że ja mieszkam za granica całe szcęscie mi osobiście każde z tych imion sie podoba ale prosze nie spolszcaj tych imion bo wtedy brzmią okrutnie Brayan ,Kevin, Maxsymilian od siebie proponuje Samuelm, Joachim Gabriel ,Markos ,

Gość janinina
Ludziom takie "zagraniczne" imiona kojarzą się z nizinami, które nie mają sie czym wybic, to chca choc imieniem przyszpanować. Takim jak z Beverly Hills 90210. Niekoniecznie musi tak być, ale często faktycznie jest. Poszukaj w kalendarzu albo w Biblii. Jest dużo imion rzadko uzywanych, a dobrze brzmiących w języku polskim. Jakoś Brajan, mimo ze można to imię odmieniać i jest wymawialne po polsku - kojarzy sie obco. Choć koniec końców lepszy brajan albo Kewin niż Dżejson czy Dżastin. Może by ci sie spodobało coś a la Tytus, Tymon, Robin, Emil, Jonasz, Eliasz

Gość czy wy nie widzicie
że to jest prowokacja??? No sorryy

Gość Karczemna Awantura
daj mu na imię Churchill, bardzo niepospolite, albo Napoleon, albo Smirnoff, albo Majkel, czy może Elton. Fajne są.