Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uncas

gdzie zakładacie prezerwatywę ?

Polecane posty

Gość Uncas

no właśnie jak to robicie, gdzie i jak zakładacie prezerwatywę ? - siadacie tyłem do partnerki na łóżku i zakładacie ?? - wychodzicie do łazienki ?? by tam w spokoju założyć - zakładacie leżąc na łóżku - jest jeszcze pewnie kilka innych metod ale nie będę ich wymieniał jak to u was wygląda ??

Gość ołmajgad:P
"wychodzicie do łazienki ?? by tam w spokoju założyć" :D:D a nie fajnie by było, gdyby to ona zakładała Tobie ?

Gość na głowe i
robimy takie małe otworki na powietrze

Gość ja zawsze zakladam mojemu
meżczyznie i sądze, że tak powinno byc w każdym przypadku ;)

Gość jak wiec?
wiec jak:)? 1. siadacie tyłem 2. do łazienki 3. leżąc na łózku..

Gość Typ ciemna gwiazda
nie suchacie wogóle Papieża B16 w tym temacie! stop prezerwatywom.

Gość ja zakładam mężowi
taaaa i stop antykoncepcji :D

Gość shy_kochanki szukam:)
my bardzo rzadko używamy,ale jak już to ja zakładam.. wychodzenie z pokoju burzy całą atmosferę.. przecież to nic wstydliwego to dlaczego robić to po kryjomu??

Gość belindda
po to powinno byc tak;) Pan powinien panią całowac i w międzyczasie sobie zakładac:) Inaczje burzy się nastrój;)

Gość shy_kochanki szukam:)
właśnie..obojętne czy Ty sam,czy partnerka Tobie ale w przyjemny sposób.. ja czasem założyłam ustami a przy pierwszym razie to sporo śmiechu przy tym było:) czy Ty nie podchodzisz do tego aby za sztywno?? seks to przyjemność więc zakładanie prezerwatywy też powinno być w przyjemny sposób..

Gość gdzie? na penisa
"Wychodzicie do lazienki"??? OO kurka, to niezle bylo :D Ja mojemu nie nakladam, bo dla niego ten "proces" jest troche bolesny :( (ten moment przechodzenia gumki przez glowke, jak sie skora sciaga) i lepiej zeby sam mial wszystko pod kontrola.

"proces" jest troche bolesny (ten moment przechodzenia gumki przez glowke, jak sie skora sciaga" Stulejka!

Gość gdzie? na penisa
Stulejka? A to by nie dawalo jakichs innych skutkow ubocznych, np. bol podczas stosunku?

Stulejka bywa "różna". "Mniejsza", "większa". Jak mu skóra nie schodzi bez problemu i bez bólu to ja bym sugerowała konsultację z lekarzem, bo to może być lekka stulejka.

Gość gdzie? na penisa
To mnie teraz zestresowalas... To tylko ten jeden moment jest bolesny, potem juz wszystko jest ok. Pieszczoty innego typu tez sa bezbolesne. Uciazliwosc jest chyba zbyt drobna, by zmusic go do wizyty u lekarza. No ale juz tu sobie googluje to wszystko. Juz widze te rozmowe przy kolacji: "wiesz, siedzialam dzis troche w internecie i dziewczyna na kafeterii powiedziala mi, ze mozesz miec stulejke".

:D No to na pewno będzie trudne :) Ale nieleczona stulejka postępuje z tego co słyszałam :) Robią się jakieś mikrouszkodzenia, które się zabliźniają i jest coraz gorzej :) Wierzę, że uda Ci się jakoś subtelnie skłonić go przynajmniej do poczytania o tym :) Przy niewielkiej stulejce zazwyczaj nie potrzebna jest ingerencja chirurgiczna tylko jakieś tam ćwiczenia :)

Gość gdzie? na penisa
Haha, cwiczenia moga spotkac sie z wiekszym entuzjazmem ;)

Gość gdzie? na penisa
A tak w ogole: dzieki.

No wiadomo ;) Ale, czytałam też, że mogą zaszkodzić jeśli stulejka jest duża :) Moja wiedza opiera się tylko na tym co czytałam w necie, więc ostrożnie :) Najlepiej byłoby się skonsultować z lekarzem, ale wiem, że może być trudno go namówić ;)

Gość a jak skora sie w ogole
nie sciaga czyli stulejka calkowita - to jak sobie zakładacie?

Gość pęczek drutu
ta, co wymyśliła tą stulejkę, to chyba ma nie po kolei we łbie! weź sobie spróbuj naciągnąć gumę na miejsce gdzie masz delikatną skórę, ciekawe czy cię lekko nie zaboli. zastanów się zanim zaczniesz pisać bzdury. stulejka daje poważniejsze objawy, więc raczej ciężko nie zauważyć, że coś jest nie tak. ekspertka od siedmiu boleści!

Gość Czy może być żonaty
Do pęczek drutu nie wymadrzaj się bo t ty też masz stulejke, zakładanie gumy nie boli

Gość Esiaa
Oczywiscie w lozku:) po dobrej grze wstepnej.. ja zakladam mojemu skarbowi prezerwatywe:) to takie podniecajace:)