Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gneska82

Zima się zbliża, kilogramów przybywa:(

Polecane posty

Gość Gneska82

No i stało się. Moja ulubiona pora roku się zbliżazima!!!aaaaaa!!!! Wybaczcie histerię ale zeszłej zimy przybyło mi 8 kg! Tak tak, nie wiem co robić w sezonie zimowym, ani tu gdzieś wyjść, ani na rower, ani pobiegać i jeszcze motywacja spada do minimum:( Może ktoś mnie oświeci na tym forum?

Gość niewielkaa
Można poćwiczyć przecież w domu. Rozgrzać się trochę w zimne wieczory:) A z jedzeniem uważać po prostu, szczególnie tłustym i słodyczami. Na przekąski zawsze można wybierać suszone owoce zamiast czekolady i chipsów.

Gość julllija
Na basen chodź!

Gość Gneska82
Ale ja nie potrafię pływać:( a z deską prawie 30 letniej kobiecie czy to wypada??

Gość bardotkkkka
Gneska no jasne,że wypada z deską...a czym się przejmujesz? Ważniejsze jest dla ciebie co inni o tobie pomyslą czy bardziej ci zależy żeby zachować figurę? szoruj na basen bo to wspaniały sposób na utratę zbędnych kologramów i na modelowanie sylwetki....przecież zamiat pływać możesz uprawiać wodny aerobik to też super zajęcie

Gość odwrotnie...
A ja wlasnie w zime chudne,niemam ochoty na jedzenie,a tyje w lecie,ciagle mam na cos ochote a zwlaszcza lakomstwo dopada mnie na wakacjach,wszystkiego bym chciala sprobowac i w te wakacje przytylam 6kg!,to schudlam juz 3kg. Pod tym wzgledem zime lubie:)tylko pod tym...

Gość odpowiednia motywacja
Musisz wprowadzić odpowiednią dietę i nastawienie. W okresie zimowym pogoda nie skłania do aktywności na świeżym powietrzu, chyba że ktoś lubi łyżwy, narty itp. i ma warunki do uprawiania takich sportów. Sukces tkwi w diecie i pomysłu na siebie. Musisz być aktywna, wychodzić, spotykać sięidź na dyskotekę;) Tym bardziej, bo organizm podpowiada Ci, że zimą chcesz jeść więcej i więcej. Dobrze jest też mieć wsparcie innych osób Nie wiem czy Ci się podobają takie rzeczy, ale ja zalogowałam się na takim portalu www.zmiensienazdrowie.pl Mi to pomaga, bo jak już coś publicznie zdeklaruje to zaczyna mi to wychodzić. Poza tym wsparcie innych jest bardzo fajne i ułatwia dodatkowo.

Gość ankakkkhh
siłownia i kluby fintess istnieją ;> poza tym utrzymuj w domu w miarę przyjemną temperaturę, bo jak jest zimno to chce się bardziej kalorycznych rzeczy

Gość Kalinka790
Każdej kobiecie wypada pływać z deską!! Żadnej nie wypada siedzieć na tyłku i narzekać. Jest masa rzeczy, które możesz robić. Zapisz się na tańce, chodź na zimowe spacery, na siłownie, kup sobie rower treningowy do mieszkania, codziennie się rozciągaj i ćwicz w domu zmiensienazdrowie.pl... nie widziałem tej strony wcześniej, ale wydaję się fajnaznalazłam tam informację jak efektywnie ćwiczyć w domu. Można? Możnatrzeba tylko otworzyć się na świat i systematycznie pracować. Nie dość że nie przybędzie ci dodatkowych kilogramów, to może i jeszcze je stracisz.

Gość lura
ja polecam systematyczność!! postanowienia na kilka dni, tydzień, miesiąc nie dają żadnego efektu tylko irytują.. ćwiczyć, ćwiczyć ćwiczyć i jeszcze raz szukać nowych ćwiczeń :)

Gość miszekkkk
basen silownia areobik mamy juz polowe listopada wiec jakies 4 miechy sie przemeczysz to nie duza ja mam zamiar juz pod koniec marca zacząc biegac

Gość gdyby babcia miała wąsy
Chciałabym przytyć, oj chciałabym... Nawet sesja z tabliczką czekolady przed snem nie pomaga. I gdzie te wszystkie kalorie się podziewają???

Gość 423432523
Od kiedy to nie mozna wychodzic zima na rower? Ja popylam codziennie. A tacy Finowie to jezdza w 30 sstopniowych mrozach.

Gość basik_basik
Ciężko trochę, ale ostatnio zauważyłam że ubyło tak ze 2 kg. w ciągu 2 tyg. w sumie nie dużo ale zawsze coś. Zaczełam jeść częściej małymi porcjami to co do tej pory tylko częściei i mniej na jeden raz. Na kolacje nie jem już pieczywa tylko albo rybkę serek biały jajko wszystko prócz węgli.

Gość ale mnie zona wkurwila
musze sie napić.

Gość LenkaKam
Ja bym najchętniej całą zimę przejeździła na rowerze :( Ale przez zaspy nie chcę się przedzierać! Co to jest to Zmień się na Zdrowie? Próbował ktoś? Rejestrował się tam?

Gość Kalinka790
Ja się zarejestrowałam. Jak wiedzę przybywa osób z każdym dniem. Fajnie jest mieć wsparcie. Muszę przyznać, że to naprawdę działa:) Szczególnie, gdy widzę, że inni mają takie same problemy, jak ja. Naprawdę polecam:)

Zima?! Nie widzę problemu. Kluby fitness, baseny, siłownie, spacerować tez można, jakiś kurs tańca, po prostu częściej wychodzić z domu a mniej siedzieć przed tv żeby nie myśleć o jedzeniu.

Gość LenkaKam
Łatwo powiedzieć ruszać się, mi się z domu nie chce nosa wystawiać. Zmień się na zdrowie jest super, zarejestrowałam się, ćwiczę prawie regularnie w domu i biorę udział w konkursie :) Fajnie, że dowiedziałam się o tej stronie :)