Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydowana wegetarianka

czy mam szanse spotkac faceta ktory tez jest wegetarianinem?

Polecane posty

Gość Była wegetarianka...
Zbanowane Kciukiem - tak się zastanawiam, gdzie pracujesz i myślę, że to pewnie ochrona. Takim wyglądem wszystkich odstraszysz. Przy okazji tylko stwierdzę, że skoro Twoi faceci to budowlańcy (robotnicy) to nie jest elita intelektualna - którą próbowałaś udawać.

elita intelektualna - to grupa ludzi związana z kulturą, nauką, publistyką itd.

*publicystyką

Zbanowane Kciukiem - czyli neta w domu nie posiadasz. Zresztą zbyt zajęta jesteś gotowaniem ... zupek chińskich. :D

Teraz mi się także przypomniało, że mordercą, podczłowiekiem i bez zasad etycznych był Jan Paweł II w Waszym mniemaniu. Natomiast Hitler w Waszym mniemaniu to człowiek mega etyczny i z pewnością nie morderca. Bo w końcu dla ludzi można być bez litości. Więc wszystko się zgadza. Mega etyczny człowiek w porównaniu z Janem Pawłem II. czm - wyprzedzam twoje wpisy o kościele. Jan Paweł II był i poza kościołem wielkim człowiekiem. Świętym!

Pogratulować kryteriów oceny!

Dalajlama - to kolejny niedorozwój duchowy w Waszym mniemaniu! Morderca i człowiek bez zasad etycznych. Jak dobrze, że macie tego Hitlera... :D

I Jan Paweł II... i Dalajlama nosili buty ze skóry naturalnej. A to niedorozwoje duchowi! :P

Gość 33 stopień, szkocki ryt
Oczywiście, wystarczy pójść na kurs jogi dla facetów i wybrać sobie jednego! Możesz też poszukać wsród wyznawców buddyzmu lub hinduizmu, ziomków na przystanku woodstock, na wykładach guru new age, wsród greenpeace'owców, wśród zwolenników Ruchu Palikota lub SLD itp. Teraz takich pełno więc szanse na to, że takiego znajdziesz wzrastają!

Zawsze może próbować wskrzesić Hitlera, był wzorem. :D

Na babskich forach też sporo facetów wegetarian kwitnie. :D Po soi, to wszystko możliwe..

I to są tacy faceci, że ho ho! Przy nich to tacy, jak Dalajlama, czy Jan Paweł II to śmiecie.

W końcu to wszyscy trzej ''Oni'' byli/jest wysoko wtajemniczeni!

Mylisz się, Ci dwaj to mordercy bez żadnych zasad etycznych, tacy podludzie, których trzeba traktować z wyższością. Podziw i etyczność bez zarzutu należy się tylko i wyłącznie z tych trzech Hitlerowi. (Ludzi zabijać można, bo litość zbyteczna wobec podludzi).

Nie pisz mnie gojko w czym się mylę, a w czym nie! Ludzie nie dzielą się na nadludzi i podludzi, tylko na wtajemniczonych i bydło, które nie myśli!

W takim razie poprawiam się. Jan Paweł II to bydło, które nie myślało. Drugim znanym bydlęciem jest Dalajlama. Też nie można go podejrzewać o myślenie. A fuuuj.. Jutro na szczęście jak będzie ZK to opowie wszystkim, jak będzie robiła z Dalajlamy rosół i jak będzie się babrać w jego wnętrznościach. Pewnie większość nie może się tego doczekać. Bardzo lubią to czytać. To takie piękne i zdradza taką wzniosłość duchową.

Dusza wegetarian się raduje, jak można wnioskować po wpisach.

masz cos z gowa. jak mozna pisac do siebie i zeby nie bylo wetknac dwie wypowiedzi , ale pod innym orange nickiem. mialam co czytac do kolacji:D ALEZ mi pojechalas po ambicji, oj, zamkne sie w domu i z rozpaczy nie wyjde juz nigdy:) zazdroscisz czegos? boli cie cos, bo strasznie duzo o mnie tworzysz. to ci jeszcze dam po glowie. mam dwie prace, spelniam sie, do tego zajebistego faceta, ktory juz nie pracuje w budowlance, ale mial etap, czego nie ma sie wstydzic i ogolnie jestem zadowolona ze swojego zycia , wygladu a takze pwoli spelniam najwieksz swoje marzenie. a twoje fastamagorie ozesz sobie wepchnac w obzarty miesem ryj. dla mnie jestes smieciem i morderca. teraz tylko czekac, az twoje wywody dosiegna 40stej strony;D

Zbanowane Kciukiem - ta masz 110 etatów i jesteś piękna. A twoje włosy czyste. Masz faceta inteligenta i jak na każdego inteligenta przystało cegłę nosi dzielnie.

widze, ze twoje zycie cie pochlania i ciezko cie znalezc na kafe. \nie, dwa starcza, mam ambicje. i mnie sie udalo, bo nie siedze cala dobe tu i nie klikam do siebie, a te 5h w pracy:)

Owszem mam widocznie, co pisać. A Ty sobie będziesz pisać dalej .. rzucając mięsem. Zachwycaj się sobą dalej.. :D Nikt nie jest tak ślepy, ani głupi jak Ci się wydaje. Też przewidziałam, że nic nowego w temat nadal wnieść nie potrafisz. Tylko to samo bredzisz, jak psychopata...

Zbanowane Kciukiem - z pewnością tu siedzisz bez przerwy. Drugi etap, to etap stracha na wróble, a może straszysz na zamku? :D

ja sobie pusze dla przyjemnosci. a ty pieprzysz do siebie jak potluczona. jada tu po tobie nawet b inteligentni jak CZM , bo pomijam te zniemociale pomarancze co rzucaja tylko haslem ,,jestes suka'' itp a i tak ksiadz swoje, organista swoje. a ja sobie tu siedze, bo topik jest zgodny z moimi prekoaniami, a ty nie masz sie czy zajac

Zbanowane Kciukiem - z pewnością tu siedzisz bez przerwy. Drugi etap, to etap stracha na wróble, a może straszysz na zamku? acha, to mial byc tez zart/ upewnij mnie, bo nie wiem kiedy mam sie smiac

"tego zaj**istego faceta, ktory juz nie pracuje w budowlance, ale mial etap, czego nie ma sie wstydzic" Nikomu nie wmówisz, że inteligent poleci na taką rynsztokówę w mowie i wyglądzie. Wstydzić może i nie ma się czego, ale nazywając to elitą intelektualną z pewnością nie można. Ja się przyglądałam budowlańcom, gdy budowali mój dom...to swoje zdanie mam ...

Gość myszaaaaaaaaaaa
Właśnie tym wegetarianie zniechęcają innych do przejścia na ich styl życia - tym ociekającym nienawiścią i brakiem tolerancji sposobem bycia.

twoje zdanie to ogolowi kolo d.. lata. a to jak pisze, jak polykam litery i jak sie wyrazam w necie, to co innego niz w realu. jak u kazdej jednostki piszacej na jakimkolwiek forum. przynajmniej ja swoje o sobie wiem i nie mam sie czego wstydzic. a ty tylko szczekasz i sie glupkowato bronisz

"jada tu po tobie nawet b inteligentni jak CZM" - skąd ty możesz wiedzieć jak inteligent prawdziwy pisze? Jak twój od cegieł? Jan Paweł II nie był podczłowiekiem, ani mordercą i nie zasługiwał na traktowanie go z wyższością, bez względu co by nie napisał inteligent czm. To jest bezdyskusyjne i tutaj nie ma o czym pisać. Dalajlama też nie jest niedorozwojem duchowym. Czm może sobie pisać do woli. Nikogo naprawdę inteligentnego nie przekona tym.