Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydowana wegetarianka

czy mam szanse spotkac faceta ktory tez jest wegetarianinem?

Polecane posty

Gość Była wegetarianka ..
Może kupi jej nawet mądrzejszego psa, takiego trawożernego. :D

niezbytmily - poza tym nadludzie mają inne kryteria piękna. :P :D

Ha, wiedziałam że tak napiszesz, już miałam nawet napisać do tego chłopaka, że tak na pewno napiszecie. Czm - też tak napisze. Jesteście tacy kompatybilni. :D :P

czm - muszę Cię zmartwić, bo Twoja bogini... ma także innego. Takiego co siedzi w lesie... Ale dziadek z którym była, pewnie ten od cegieł już ją rzucił. :D Jak mówi starczy jej dla wielu... :D

Tamten dla ciała, Ciebie dla inteligencji... hahaha... :D

" 10:47 [zgłoś do usunięcia] Zbanowane Kciukiem " chociaz ... ona to ma dziedzicnze, bo pisala ze jej matka sie zastanbawiala czy jej nie usunąc..." a ty nie masz wyrzutow wpie**alając na obiad schabowego? to jedno i to samo." Uważaj na syna czm, bo dla niej nie ma żadnej różnicy między schabowym, a dzieckiem. Gratuluję nowej mamy :D Kiedy nawalisz się na dworcu, może zabić Ci syna.

I jak pisze dziecko zabije bez mrugnięcia okiem. Czyż nie jest cudowna?

Witaj Zbanowane Kciukiem :) Pardon! Kiedys przeoczylem Twoje pytanie i nie napisalem tego wprost. Taraz wszystko jest juz jasne - zasmucony krolik, to moja zona :) ... Dzielimy wspolne poglady, caly wolny czas, pasje... Jest wspaniale i tylko tak juz bedzie :) Mamy wrazenie jakbysmy ponownie "wskoczyli" na droge wspolnego przeznaczenia :) I wiesz, co w tym wszystkim jest tak bardzo niezwykle? Otoz TO stalo sie, kiedy rece mi juz opadaly, najzwyczajniej w swiecie, uciekaly gdzies sily i optymizm. Wiec teraz juz wiem, ze na szczescie zawsze jest dobry czas, ze w kazdej chwili moze na nas spasc, jak "jastrzab na kurczeta" (przepraszam za drastyczne porownanie - tak mawial, moj ulubieniec :D Alf...) Wlasnie takiego - nadajacego zyciu sens - szczescia, zycze Tobie i Autorce. Opowiadacie sie za dobrem i trzymacie strone slabszych, wiec badzcie dumne i zadziorne... :) PS ...i w ten sposob, niespodziewanie, wrocilem do tematu topicu :)

Gość Case Logic
zasmucony krolik - gratuluję urody :P

:D

"Dzielimy wspolne poglady, caly wolny czas, pasje..." Pasje macie wyjątkowe... :D Wigilia z wódą na dworcu, naprawdę pasjonujące. :D

"Mamy wrazenie jakbysmy ponownie "wskoczyli" na droge wspolnego przeznaczenia" A może chciałeś napisać leżeli na tym samym dworcu? A droga przeznaczenia to izba wytrzeźwień? :D Chyba lepszy od Ciebie poeta, niż ZK. :D

Wlasnie takiego - nadajacego zyciu sens - szczescia, zycze Tobie i Autorce. Opowiadacie sie za dobrem i trzymacie strone slabszych, wiec badzcie dumne i zadziorne..." Ale rozumiem, że nienarodzone dziecko nie jest tym słabszym? Tak jest na tyle zadziorna, że chętnie opisuje jak ma zamiar się skrobać. I tak w Twoim rozumieniu jest z siebie dumna.

ZB - chyba czm właśnie dał Ci kosza. Ostatnia nadzieja w tym z lasu. :D Przynajmniej oficjalnie, bo przecież czyta to żona. Prywatnie chętnie się umówi... ;) tylko wiesz, nie przy żonie...

czm - cóż za bogata filozofia i te Twoje autorytety Bundy i Alf. Widać, że preferujesz kulturę wysoką. :D

ZB - może zaproś go na topik o Twojej skrobance? Może tam żona jego nie bywa?

Bo przecież chętny jest ... :D

Ale Zbanowana Kciukiem jest obrzydliwa. Tutaj wypisuje takie dziwy, a sama dobiera się do rozporka faceta, który nie kryje, że poluje... 01:41 [zgłoś do usunięcia] Sacryficial Suicide Dzik miał być, ale nie będzie. Proponuję jelenia. 01:50 [zgłoś do usunięcia] Sacryficial Suicide starterka byłem pewien że poszłaś. Załatwiam jedzenie, bo te ochlej mordy tyko o alkoholu myślą 20:37 [zgłoś do usunięcia] Zbanowane Kciukiem SS ja tak nie chciałam, bo teraz sie wszystkie rzuciły i im też sie podobasz.a teraz to juz tak intrygujesz, że mi cie skradną a j sobie ciebie zaklepałam http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5057802&start=600

Ale porażka totalna. Jak ma coś w rozporku, to już nieważne, że morderca? czm - pisz jej dalej te mądrości, jest godną osobą.. hahahahaha... Ale śmiech na sali.

I to jest potwierdzenie, że ZK to tylko w dużych sztukach gustuje... hahahaha...

Czm - pewnie udasz, że tego nie widzisz. Norma... :D

Zakochany widzi tylko to co chce. :D Pisz dalej o jej pięknie i poezji wypływającej spod jej etycznych paluszków... hahahaha...

Zasmucony królik - współczuje tak naiwnego i zaślepionego męża.

Gdyby mój mąż pisał o takiej maszkerze, że jest taka piękna. To chyba, by mnie więcej nie zobaczył. Bo jak to świadczy o jego guście? Zasmucony Królik - jesteś w stanie konkurować z jej urodą? :D

A ta maszkara po tym, jak ją dziadek rzucił, każdemu do rozporka się dobiera. I jak widać, głupi to kupi... :D

Tutaj masz wyraźny test na Twoją inteligencję czm. :D Pod Twoim nosem Twoja przecudowna istota na siłę dobiera się do myśliwego. Ale pewnie i tak naiwności się nie wstydzisz? Bo masz klapki na oczach... :D

20.12.2011] 12:24 [zgłoś do usunięcia] Zbanowane Kciukiem KSU TIAAA, GADASZ Z PRINZ, MNIE MASZ GDZIES, TO JAK TO. o moj nr nawet nie zapytales i tak bede dalej SS podrywac" hahaha co za desperacja :D

Zbanowane Kciukiem moje i SSa nie, no nie licze na nic powaznego ,SS strasznie zamkniety jest na kobiety." Hahahahaha .. :D Może na wieloryby? Skąd wiesz, że na wszystkie?

Zbanowane Kciukiem tzn, nie bede uogolniac, SS jest strasznie zamkniety na moje zaloty. albo ja po prostu filtrowac nie potrafię" Kwiczę... i jakoś jedzenia jeleni jej nie przeszkadza, nawet jedzie do niego.