Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatni porzadny facet

Watek o porzadnych facetach

Polecane posty

Wy wszyscy tacy porządni jak ja, jakby nie wiedzieli, że facet to najstarsze dziecko kobiety, ona będzie go ubierać, wychowywać i parę rzeczy jeszcze, a jak tańczył jak ona zagra to nie będzie dlań inteligentny to fora ze dwora.

mam zasady, traktuje innych tak jak chciałbym aby traktowano mnie, nigdy niczego nie obiecuję i nie wymagam obiecywania mi czegokolwiek, w końcu różnie w życiu bywa, to nie kwalifikuje się na porządnego?

Każda kobieta ceni porządnego faceta, ktoś utożsamiał porządnego ze spokojnym, a to nie jest synonim, tylko szczególny przypadek, spokojny też moze robić świnstwa na boku :)

"mam zasady, traktuje innych tak jak chciałbym aby traktowano " również traktuję ludzi tak jak na to zasługują z tym, że czasem próbują schować swe prawdziwe oblicze pod maskami. Zdemaskowana osoba dostanie to czego chce. Dziala to niekiedy jak kubeł zimnej wody i pobudke ze snu do rzeczywistości. Porządny facet nie musi oznaczać przymilającego się do wszystkich. Można czasem pełnić rolę kata. kuźwa a obiecałem nie być taki surowy przepraszam ;)