Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atium

Pościel dla dziecka

Polecane posty

Gość atium

Potrzebuje kupić pościel dla dziecka i zastanawiam się jaką. Czy macie może jakieś pomysły?

Gość bopik
A dla jakiego dziecka chcesz kupić tę pościel?

Gość aniakna
Dla synka mojej siostry, który ma niecały roczek :) Nie wiem za bardzo czym się kierować podczas zakupu takich rzeczy.

Gość bitonia
Zwróć uwagę przede wszystkim na materiał z jakiego będzie on wykonany. Ważne aby nie był w jakiś sposób szkodliwy dla dziecka, bo to oczywiście może wywołać różne alergiczne objawy.

Gość atium
To dobrze, ze to przeczytałem, bo przecież to ważna informacja. Poszukam sobie zaraz jakiś informacji w sieci. Na co jeszcze powinienem zwrócić uwagę?

Gość bitonia
No na pewno na to czy jest pościel po prostu ciepła i czy przepuszcza powietrze. To jest jedna z ważniejszych rzeczy moim zdaniem podczas takiego wyboru.

Gość atium
A to robią jeszcze pościele, które nie przepuszczają powietrza? Myślałem, ze to kiedyś były takie pierzyny:)

Gość bitonia
No i tu się zdziwisz. Problem u dziecka jest taki, że ono nie może się przykryć jak mu będzie za gorąco i się odkryje. To jest duży problem, bo może się w ten sposób bardzo łatwo przeziębić.

Gość atium
O to tego nie widziałem. Dobrze, ze powiedziałeś, żebym zwrócił na to uwagę.

Gość bitonia
Generalnie przeglądałem pościel Feretti i Nino. Nie wiem tylko za bardzo którą wybrać. Testowałeś obie?

Gość atium
Testowałem obie i obie moim zdaniem sa bardzo dobre. Aczkolwiek mi style Feretti jeżeli chodzi o wzory bardziej pasuje. Tutaj jest to kwestia gustu.

Gość bitonia
Szukałem ostatnio opinii w sieci na ten temat i Feretti ma bardzo dobre opinie jeżeli chodzi o jakość. Tutaj nie można się przyczepić.

Gość atium
Feretti jak sobie wejdziesz na ich stronę to zobaczysz, ze dostali wiele różnego rodzaju nagród za swoją pościel, w tym "Certyfikat Bezpieczne dla dziecka".

Gość bitonia
O, to fajnie. Tak jak znam mało certyfikatów, tak ten znam i wiem, ze to dobre wyróżnienie. Widzę, ze faktycznie sporo tych nagród mają.

Gość atium
Na polskim rynku istnieją już od 2004 rok wiec mieli okazje, aby się pokazać i zaprezentować naszym rodakom. Z tego co mi wiadomo, to ich pościel jest w czołówce polskich marek.

Gość bitonia
Jak istnieje firma tyle lat to na pewno musi coś sobą reprezentować. Inaczej szybko by zniknęła z polskiego rynku. Generalnie coraz bardziej się skłaniam ku nim.:)

Gość atium
Moim zdaniem warto kupić ich pościel i mieć poczucie dobrego zakupu dla dziecka niż w jakikolwiek sposób na tym oszczędzać.

Gość bitonia
Pewnie, że tak. Idę jutro do sklepu i zobaczę co mi w nim powiedzą. Jak powiedzą to samo to pewnie kupię na miejscu.

Gość atium
I jak ? Kupiona pościel dla dzieciaczka?

Gość bitonia
Tak:) Babka mnie tylko utwierdziła w tym co wiedziałem i postanowiłem od razu kupić na miejscu, żeby już nie tracić czasu.

Gość atium
Na pewno nie będziesz żałować tego wyboru, a raczej dzieciaczek :)

Gość bitonia
Dzieki wielkie za pomoc w wyborze pościeli! Naprawdę wiele mnie nauczyła ta rozmowa.

Gość anna_fontanna
Zawsze ma wybór, albo kupić jakąkolwiek pościel, sugerując się niską ceną, albo fajnym motywem, albo zainwestować w porządną jakościowo, bawełnianą pościel. My jesteśmy wierni tylko dwóm producentom dziecięcej pościeli- Nino i Feretti.

Gość mamaignasiowa12
my mamy feretti kupujemy już od 5 lat/2 dzieci/ i jest super.

Gość janeee
Ale tak naprawdę jak ktoś przy zakupie pościeli sugeruje się tylko niską ceną, to w efekcie wydaje więcej na pościel, bo szybciej się ona zużywa. Taka zwykła pościel z supermarketu już po kilku praniach nie nadaje się do użytku.

Gość black_velvet
A te firmy, o których piszecie mają w ofercie śpiworki? Potrzebuję kupić na prezent coś takiego. Nie mam dzieci i też niespecjalnie zorientowana jestem w temacie :)

Gość anna_fontanna
Tak, mają cały asortyment pościelowy dla dzieci. Śpiworki i rożki też. Dla wymagających nawet baldachimy do łóżeczek. Gdybyśmy mieli dziewczynkę, może bym się skusiła, dla synka tak średnio ;)

Gość bufiastaa^^
zobacz tu : tiny.pl/hwwpm ciekawe są : DD

dla dziewczynki polecam http://forkidi.pl/p/115/110/posciel-elf-posciel-i-poszewki-dekoracje-do-pokoju.html a dla chłopców http://forkidi.pl/p/115/112/posciel-garaz-posciel-i-poszewki-dekoracje-do-pokoju.html. Ja kupiłam tą pierwszą. Cudo, jeszcze lepsza niż na zdjęciach. No i oczywiście musi byc zawsze 100% bawełna jak juz wcześniej zostało napisane

Gość denver73
bardzo ładnie pociagniety watek reklamowy przez firme Feretti :) feretti i nino - to ta sama firma wystarczy porównać telefony kontaktowe lub zapytać sprzedawce w sklepie; jedna i ta sama Chinska produkcja :) to ich INGEO to tez WIELKA sciema, dodaja dotego poliester - sa na to badania; coz pewnie sprzedaz spada i trzeba lapać sie kryptoreklamay !!!