Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość more and more....

Najprzystojniejszy chłopak z klasy popełnił samobójstwo :(

Polecane posty

niby tak, ale cialo leczy się szybciej i łatwiej, no i zna się je na wylot a "duszę" czyli mózg - dużo gorzej nie jest dobrze zbadany, nei znamy jego możliwości, chorób i sposobow leczenia, niestety to, co psychiatrzy leczą, psychologowie próbują załagodzić... to jest kropla w morzu

Gość autorko...lecz się
:o A! I jeszcze jedno; Twój IDEAŁ jako, że jest samobójcą, na pewno nie powiększył grona aniołków;):P

Poza tym ciężko leczyć kogoś kto nie widzi swojej choroby. { A! I jeszcze jedno; Twój IDEAŁ jako, że jest samobójcą, na pewno nie powiększył grona aniołków } A ty to skąd wiesz?

Gość substytucyjna
nie wiem, ale zawsze jak umiera ktoś piękny młody i zdolny to jakoś bardziej na sercu żal niż jeśli byłby brzydki i przeciętny. smutno mi się zrobiło po przeczytaniu twojego tematu

Gość more and more....
a ja myślę , że pójdzie do nieba, nigdy nikomu nie zrobił żadnej przykrości...dla wszystkich był koleżeński, nawet dla tych idiotów co robili mu jakieś docinki... on był ponad tym...nie wiem może nie pasował do tego świata...do wyścigu szczurów, do aroganckich japiszonów i wyzutych z uczuć dziwek :( mówią o takich osobach "sierota, niezaradny' ale po śmierci Bog nie będzie patrzył kto sie w życiu ustawił i kto jeździł najlepszym autem...po śmierci będą nas oceniać po uczynkach...po tym czy byleś gnojkiem czy może byłeś bez skazy :(

Gość Zapomniałam hasła do profilu
apuje z okazji święta zmarłych i halloween

Gość mi urosła w poprzek
more & more...idź dziecino do psychologa :D