Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antycellulitowa kremówka

Najskutczniejszy krem na pociążowy cellulit na dupsku-który?

Polecane posty

Gość antycellulitowa kremówka

Jak wyżej, piszcie dziewczyny co używałyście po porodzie na cellulit, co pomogło a co okazało się lipą, podzielmy się informacjami :)

Gość po cesarce
up

Ja nie byłam w ciąży, ale za to cellulit na dupsku miałam, gdy ważyłam prawie 70 kg. Miałam taki żel LOREAL, ale kupiłam go w UK. Super mi pomógł.

Gość 1233210
Na celulit sam krem nie da rady. Trzeba ćwiczyć, zdrowo się odżywiać i wspomagać to kremem, to może wtedy coś pomoże.

Gość blumarine
Fakt, samo wcieranie kremów raczej nie pomaga. Warto też zaznaczyć, że najłatwiej zacząć walczyć z cellulitem jeszcze przed ciążą i w trakcie niej. Wówczas prawdopodibeństwo pojawienia się cellulitu, a potem jego zaawansowania będzie mniejsze. A jak wiadomo - im skórka pomarańczowa w mniej widocznym stadium tym szansa na całkowite zlikwidowanie jest mniejsze. Na cellulit na pośladkach mogą pomóc ćwiczenia, które wspomożemy kuracją kremami. Polecane są olejki antycellulitowe połączone z masażem. Ja osobiście nie stosowałam, ale siostra była zadowolona z efektów kuracji Mamamilem (dla zainteresowanych link http://mamamil.pl/). Co prawda cellulitowi nie udało się calkowcie zapobiec, ale jest niewielki, ledwo widoczny. Cały czas stosuje te specyfiki, dołączając do tego ćwiczenia. Zapisała się na fitness i śmiga na stepach. Jak całkowcie zredukuje cellulit, to was o tym powiadomię. O skuteczności innych kremów nie słyszałam, bo ja sama nie stosuję.