Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eve22

brak zarodka w 6t i 4d

Polecane posty

chwileczke ,ja sie dowiedziałam ze jestem w ciazy i tego samego dnia poszłam sobie zrobic usg 7 tydzien ,dziewczyno lec do innego lekarza na samo usg serduszko musi bic w prawie 7 tygodniu,nie wiem na co czekasz

Tak właśnie się liczy. Będąc np. w pierwszym tygodniu ciąży tak naprawdę jesteś np. 3 dni w ciąży. I tak się liczy przez całą ciążę. Ja teraz jestem w 16 tygodniu a dokładnie 15tygodniu skończonym i 6 dniu.

Gość a ja ja jaja
kurde nie siejcie paniki, pójdzie za tydzień to się wtedy okaże

6w4d oznacza że tyle jest za nią czyli jest w skończonym 6 tygodniu a trwającym 7 a z tym liczeniem to jest różnie w zależności od lekarza ja w tej chwili jestem niby 37w5d ale według np ordynatora u nas w szpitalu to dopiero 37tc a według mojej lekarki to już 38tc :P pójdzie ponownie do lekarza to się przekona co i jak a myślę że jakby lekarz podejrzewał puste jajo to już wtedy by dostała skierowanie na obserwację do szpitala a nie za dwa tygodnie dopiero kazał się zgłosić :P

Gość michalina07052010
AB liczy się skończone tygodnie! Jesteś w 15tc.

wybaczcie. nie chcialam wzbudzac klotni. po prostu myslalam ze sa tu dziewczyny z podobnymi przypadkami. nie chce sobie robic zludnej nadziei tylko pytalam czy jest szansa ze serduszko sie pojawi. 6t 4d czyli to byl 7tc a teraz zaczelam 8tc chyba ze zle licze ale ostatnia miesiaczke mialam 09.09

a nie prawda ze liczy sie skonczone tyg. mozna mowic ze sie jest w 37 tyg. (np 36, 5 dni) lub ze sie skonczylo 36 tydzien ;)

michalina nie zgadzam się z tobą. Dobrze napisała laporushi27. Jestem teraz w 16 tygodniu. A skończony mam 15 :)

Gość boszeeeeeeeeeeeeee
evi, zyczę Ci z całego serca żeby się pojawił zarodek z bijącym serduszkiem. zapytałaś o doświadczenia, także ja z doświadczenia odpisałam Ci żebyś nie robiła sobie nadziei. podobno ona (nadzieja) umiera ostatnia. powodzenia.

chcialam tylko poinformowac, ze ciaza rozwija sie prawidlowo:) bylam wczoraj na usg i juz widzialam fikajacego bobaska:) niedlugo koncze l trymestr. a jednak cuda sie zdarzaja:)