Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna na dnie

Zycie mi sie sypie... Brak pieniedzy, zdrowia. Jestem zalamana

Polecane posty

Gość dziewczyna na dnie
przeciez ja nikogo o kase nie prosze! Nie wypisuj takich bredni. A co ty myslisz ze siedze i placze. Skoro pisze ze szukam pracy to szukam. Mam teraz wyjsc z domu i drzec sie na ulicy dajcie mi prace? Bylam gdzie trzeba, zostawilam cv, napisalam ogloszenia i czekam. Co mam jeszcze zrobic?

Gość wczoraj było wczoraj
obleciałaś dzis wszystkie możliwe sklepy i restauracje??? strasznie szybka jestes

Gość dziewczyna na dnie
wlasnie mialam stypendium, ale jak dostalam prace to w tym roku juz nie skladalam papierow o stypendium, bo mialam dochody i by mi nie przyznali. A teraz jak sie dowiedzialam za pozno o skladanie wnioskow

Gość taa niedobra pupa
Ja dzis wystawiam niepotrzebne rzeczy na allegro.... Radze ci zrobic to samo, z ta uczelnia to chyba nie taki zly pomysl.

Gość dziewczyna na dnie
wyobraz sobie ze wszystkie restauracje w centrum oblecialam, w zadnej nawet cv nie chcieli. Zostawilam tylko w 2 sklepach w wiekszosci to mowili ze nie szukaja pracownikow w najblizszym czasie

Gość dziewczyna na dnie
to juz pisalam ze dzis mam zamiar wystawic pare ciuchow

A nie możesz zapytać na uczelni? Przecież jednorazową zapomogę mogą Ci przyznać.

Zarejestruj się w Urzędzie Pracy to zasiłek Ci przyznają. A tam byłaś szukać ofert?

Gość taa niedobra pupa
no wlasnie, cos jak zailek celowy w zakladach pracy, moze na uczelni tez maja cos takiego...

Gość dziewczyna na dnie
ja wczoraj bylam na uczelni, rano sie dowiedzialam ze nie mam juz pracy i poszlam na uczelnie od razu. Mialam nadzieje ze pozwola mi zlozyc wniosek o stypendium socjalne ale powiedzieli ze juz za pozno bo juz wnioski sa rozpatrzone i studenci odebrali decyzje

Gość dziewczyna na dnie
wlasnie nie wiem jak to jest. Bo wydawalo mi sie ze w UP nie zarejestruja mnie jako bezrobotna dopoki jestem studentka. Bylam tam czytac ogloszenia ale nic nie bylo.

Droga autorko na pocieszenie powiem Ci, że u mnie też się nie układa, co prawda mam pracę ale ogromny dług wiecej niz 2000, po 4 latach rzucil mnie facet i nie mogę się pozbierać od 5 miesiecy,po raz kolejny nie zdalam prawa jazdy i moga mnie za to wywalic z pracy, nie mam kasy,zeby dkononczyc szkole i prawo ajzdy a to warunek utrzymania pracy a jestem w kiepskiej formie psychicznej do tego....wspolczuje i wiem co czujesz bo 4 meisice temu mialam taka sama sytuacje jak Ty. Ciężko uwierzyc w to,ze sie cos ulozy szczegolnie jak sie kiepsko wiedzie

to obleć restauracje i sklepy poza centrum, skoro jestes w takiej trudnej sytuacji to chyba nie powinnas z wygody ograniczac sie tylko do centrum

Jak nie wiesz, to trzeba się było zapytać na miejscu :o Jak nie było ofert? Tam jest w cholerę ofert, tylko może troszkę mniej interesujących.

Gość przeciez nawet jak dzisiaj
dostanie prace to wyplaty przed 15 nie ujrzy, nie? Ja tez rozumiem ludzi, ktorzy w takich sytuacjach popelniaja samobojstwa...

A powiedziałaś na uczelni jaką masz dokładnie sytuację? Może coś by wymyślili.

Gość nic w glowie buu
napisz moze z jakiego miasta jestes..moze ktos pomoze Ci prace znalesc..i przede wszystkim nie wolno Ci sie zalamac!!!!! ja 3mam kciuki..bedzie dobrze:-)

natka* nasze dobre rady nie mają sensu mnie się coraz bardziej wydaje że autorka jest z tych, którzy mają podejście "czy się stoi czy się leży, .... się należy".... ja nie lubię i nie jest mi szkoda takich osób, które nie potrafią wziąć życia w swoje ręce

i to odsylanie do kosciola. Nie wiem czy ktos kiedykolwiek otrzymal tam pomoc :O Ksiadz jeszcze gotow nawrzeszczec, zamknac drzwi przed nosem, psa spuscic albo policje wezwac...

Gość dziewczyna na dnie
jejku ludzie ja wczoraj dowiedzialam sie o wszystkim. Dowiedzialam sie o stracie pracy, poszlam na uczelnie, potem poszlam w sprawie kredytu, szukalam pracy wczoraj, dzis. Nie moge sie przeciez rozdwoic. Z tego co wiem to w UP i tak by mnie nie zarejstrowali bo nie jestem tu zameldowana. Moga (o ile studena moga) zarejestrowac mnie w Up w regionie gdzie jestem zameldowana.

uczelnia tez srednio zainteresowana jest problemami studentow. Raczej nikt nie bedzie zainteresowany Twoja sytuacja autorko, poza Toba sama. No i paru kafeteriuszy zainteresowalas - ale z rego zadnej konkretnej pomocy miec nie bedziesz.

Gość dziewczyna na dnie
ok, zmykam bo widze ze najlepsze rady udzielaja ci co nie sa w takiej sytuacji. Oczywiscie ze na uczelni przedstawilam sytuacje. Mam 100 razy pisac to samo? Wspolczuje tym, ktorzy tez sa w takiej badz gorszej sytuacji.

Czy mi się wydaje, czy oczekiwałaś tylko pocieszenia? :) Bo rad nie przyjmujesz. To ok, dasz sobie radę i pamiętaj, że inni mają gorzej ;)

Gość nic w glowie buu
nie uciekaj chce Ci pomoc ..napisz mi tylko skad jestes? gdzie studiujesz?

Gość anikaaaaa
a dlaczego z góry zakłądas zze tu ci nie pomoga tam ci nie pomoga itd? byłas, próbowałas w kosciele np??? widac ze dostałas tutaj bardzo duzo rad, pomysłów...ale zauwaz ze ty kazda odrzucasz? wiesz co, moze daj ogłoszenie po prostu ze szukasz sponsora:nie narobisz sie, napalonych starych gosci ejst pełno i moze sie dorobisz... jedyna beznadziejna rada:/

moze zamiesc ogloszenie o sprzataniu grobow? ponoc na to sa chetni i mozna niezle zarobic :) A teraz dobry okres.

Gość dziewczyna na dnie
nic z gory nie przyjelam. Napisalam ogloszenie ze przyjme kazda (prawie) prace. Nie bede na forum pisac skad jestem bo chce pozostac anonimowa. Moje ogloszenie jest zamieszczone w internecie na kilku stronach i tam pisalam ze moge i posprzatac i okna umyc i zaopiekowac sie dzieckiem. Wiec jak ktos z mojego miasta szukalby kogos do tego typu prac to z pewnoscia natrafilby na moje ogloszenie. Podany jest numer telefonu i jestem ciagle dostepna. Do tej pory nikt zadzwonil