Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostan tap madl

czy jest tu polina popierska?

Polecane posty

Gość ola12121
Wiecie co ludzie?Wstyd mi za was,jestescie zalosni. Latwo jest wysmiewac i oceniac. To moze pokazcie jak super sie porozumiecie po angielsku?? Wtyd ze jest sie polakiem normalnie.Pusci jestescie.

Gość zostan tap madl
get the fuck out of here bitch! you're no top model, you're an ugly skank just bitching around. you know who you're talking to? I'm the one and only Joanna Krupa - the national supermodel. wicisz? umiem po polsku i po english tez. musis byc bardzciej relaxed bo masz zmaśćki jak sie zlościsz.

Gość kurcze ja
w to wierze, bo gadasz jak ona hehe

Gość Ludzie piszacay na tym forum
Wiecie co jestescie jakimis idiotami. Jak mozna tak pisac? Noz mi sie w kieszeniu otwiera, gdy widze Wasza pisownię. I jak mozecie smiac sie z akcentu Joanny Krupy. Widac po Was, ze jestescie ptytkimi ludzmi. Czy tak ciezko Wam zrozumiec, ze Joanna od 5 roku zycie zyje w USA i mowi po angielsku?? Nic dziwnego, ze ma akcent i myli slowa.

Gość one zazdroszczą joaśce urody
dlatego tak piszą :P

Gość fascynujace, bo
ona zyje w stanach oid 19 roku zycia, wiec szybko cos jej sie ten "hamerykanski" akcent czepil :D

Gość Bedzie tak
Nie wiecie czy gdzieś można obejżeć odcinki tap madl?

Gość zostan tap madl
luzuj syski dźewczyno. to moja mission by roszpowszechnicz nowy stajl mowienia. no ale come on, gdzie jest ta polina? musimy ja znaleszcz fast fast fast!!!

Gość polina z tam madl
:D

Gość u la lala lala
Dzisiaj satuday, Polina poszla na shopping, za pieniadze z show, stać ją teraz na zajebiste clothes :D

Gość pi_szczałka
Nie mogę uwierzyć, że ja, skromna dziewczyna z malutkiej wioski, mogę być tap modl! Ojej!

Gość zostan tap madl
aniu piszczalko, dziszaj bylas zayebista w tap madl! w oczach mialas passion i sex. dżewczyny zewsi sa the best! polina jusz sie znalazla and did a great job podczas sesji! what a sexy girl! na jej twaszy byl emotion. niestety do domu poshla emylka :( take care of your baby, girl. masz jeszcze chances by zostac tap madl, try try try!!!

Gość ajem tap modl
:)

Gość Anikita22
be szcztrong Emylka! jesztes real fajter!!!

Gość od 3 roku zycia Joanna mieszka
w USA, a nie od 19, wiec ma prawo mowic z akcentem jesli rodzice nie przykladali sie do tego, zeby dziecko uczyc poprawnej polszczyzny

Gość wanda sranda
polina nie chce być tap madl, poniewasz nie sppeak inglisz. total olewka. za to kasia smolynska want to bi tap madl but ona jest zbyt anorexic!!!!

Gość wanda sranda
amilia yesterday poszla do domu, ona była very sexy but polina spierdliła i nie ma jej. dziefczyny ja wiem to jest big nagroda but nie możecie szmiać szie z ania pyszczałka to jest awful und horrible

Gość zostan tap madl
Dżewczyny! Stalo sie! Po obradach dziury wybrane sa czy dżewczyny i one of them zostanie Polish Tap Madl!!! a nasze kandidatki to: Polina Popierska - neszmiala dżewczyna with beautiful eyes and brown hair. Ona jest w final show because I was fighting for her! Pomuszcie jej zostac tap madl szeby nabrala pewnosci szebie!!! Ania Pishcialka - skromna dżewczyna z malej wszi ktora nawet nie maszyla ze bedzie tap madl! Udowodnijcie mi ze village girl tesz moze byc tap madl!!! Ola (I don't remember her last name) - wspaniala dżewczyna, troche anorexic ale ma fajna pupe. do programu schudla asz 13 kilos. czy to ona zostanie tap madl??? C'mon people!!! Let's VOTE VOTE VOTE!!!

Gość ania piszczalka best tap madl!
moje wlosy sa lekkie jakby.. byly stworzone specjalnie dla mnie!

Gość polina popierska....
ojejj pocieszcie mnie wszyscy jakos bo bardzo chce wygrac, nie wiem co bedzie jak przegram i wroce do mojego miasteczka :( jejku juz nie wiem co robic z tego stresu!! :(

Gość ania piszczalka best tap madl!
wygram JA bo szlam po wybiegu w Mediolanie prawie jak Anja Rubik :D zegnaj wsio, witaj wielki swiecie! ja chce high life!!!

Gość a ja szara myszka ze Zbaszynka
wroce do tej biedy :( Chlopak mnie rzucil i od poltora roku jestem sama buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość zostan tap madl
Polina fight!! we believe in you!! jak zostaniesz tap madl bedziesz miala best boyfriend in the world!!

Gość nmdjd
Super dżewczyny ;)

Gość uhuhuhuuuuuuuuuuu
polina mam nadzieje ze ju nie wygrasz i nie bedziesz polisz top madl