Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uderzonazraniona

UDERZYŁ MNIE...

Polecane posty

Gość uderzonazraniona

mój facet. Od jakiegoś czasu nam się nie układa, a wczoraj doszło do poważnej kłótni, bo mu nie uwierzyłam, gdy powiedział, że spędził kilka godzin z kumplem. Ja twierdziłam, że z nieznajomą mi dziewczyną. On się wściekł, że mu nie wierzę i mnie spoliczkował. Sekundę później zaczął mnie przepraszać chyba za sto razy, jednak ja kazałam mu się wynosić. Dzisiaj napisał mi kilkanaście sms'ów i prosi o rozmowę. Nie wiem co robić... Doradźcie.

Gość ołmajgad:P
nie wiesz co robic...? chyba za słabo dostałas..:O

Gość Doradczyni
Witaj. Rozumiem Twoje zmartwienie i to, że boisz się o swojego chłopaka. Zrozumiałe jest to, że każdy chciałby być nie oszukiwany w związku. Ale nie możesz go osądzać, że spędził te kilka godzin z jakąś kobietą nie mając dowodów. Umów się z nim i porozmawiajcie na spokojnie. Bez kłótni i krzyków. Powodzenia

Gość Doradczyni
Jeśli on faktycznie mówił prawdę, zrozumiałe jest to że go mogłaś wkurzyć. Ale jesli Cie przepraszał, zadaj sobie pytanie. Czy szczerze przepraszał?

Gość ołmajgad:P
"Jeśli on faktycznie mówił prawdę, zrozumiałe jest to że go mogłaś wkurzyć" i w zwiazku z tym miał prawo jej obic twarz ? matko, jakie baby sa durne..:O

Gość uderzonazraniona
Po prostu go kocham i się zastanawiam, czy nie dać mu szansy rozmowy. On z natury nie jest porywczy i brutalny, a troskliwy. Wiem, że go sprowokowałam, a nie powinnam.

Gość .NATALA..............
Uderzył raz. zrobi to drugi.Nie miał by u mnie szans

Gość wikki77
Jeśli się jeszcze zastanawiasz nam daniem mu szansy jesteś po prostu głupia i naiwna , chyba , że zgadzasz się na takie traktowanie przez faceta, w związkach to , że ktoś kogoś wyprowadza z równowagi zdarza się nader często i co wtedy gdy to ty go wyprowadzisz z równowagi po prostu Ci przyleje , chyba , ze masz zamiar być potulna jak baran , dziewczyno nie bądź durna, uwierz mi ja znam życie.