Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu....

siedzę sama w domu i piję...

Polecane posty

Gość trzymaj się
A jak nie zawita to czystej z colą i lodem się napiję i też mi będzie fajnie he he...

Gość trzymaj się
Odezwijcie się jutro, pa.

wiecie co , tak fajnie graja ,że chyba podylam troche po pokoju . :D tylko musze słuchawki odkopać

niewidze problemu . zreszta pop stopce mogłam sie spodziewadz repertuaru . ja wyjatkowo nie jestem germanistka ., raczej , anglo .

tylko ten kawałek to taki wiejski trochę jest ale czasem mam takie naloty :) Ja już sobie nawet wymyśliłam że jak mnie stary porządnie wkó..wi to wyginam znów do niemiec :P

ja dylam najcze ściej z kaja i Gregowiciem . ruszaja mnie , rózne nowe kawałki , ale takie z charakterkiem , . lubie ruch bioder , niestety u nas nie ma szkoły tańca brzuchem , ale umiem to sama

tak ,ale żużel to nie moje cacko .ogólnie dupa- nawet mi sie nie chce łóżka zrobić dla samej siebie .11 lat po ślubie , a ja nawet chłopa powachać nie mogę ., kórwa jak bardzo sie trzeba ugryżć samej w dupę .

żużel kocham 😍 . My lat razem, po ślubie, ale nie jestem pewna czy tak do końca będzie. Nie ze względu na ostatnie jego wybryki. Tylko jakieś takie uczucie mam...

Jagódka ..> tylko żeby nie było na Zużel . ale słońce drogie zaczyna mnie rozkładac , i chyba musze Cie zostawić sama . Papatki 😘 na spanko . nie gniewaj sie .

Gość arekelblag
czemu same pijecie