Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu....

siedzę sama w domu i piję...

Polecane posty

ja też chaiałam się zapisać na jakieś ruchliwe zajęcia ale tam zazwyczaj już szczupaki chodzą i nie chcę popaść w depresję :o Samej też mi się trochę nie chce :P Jak schudnę to się wybiorę tak dla sportu ;) A o dukanie myślę poważnie oczywiście po świętach bo wiem że mogę się skusić ;) Dopiero jak już zobaczę efekty to będzie mi się łatwiej opanować. A zrzucić chciałabym 30 kilo 😭

w mojej też mi wygodnie ale kasa mała no i po tym jak szef mi obiecał podwyżkę ( sam zaproponował) i słowa nie dotrzymał to nie chce mi się na nich patrzeć

No to świnia z niego. Nie lubię ludzi, którzy nie dotrzymują słowa, ja staram się dotrzymywać, jeśli już je dam oczywiście.

Tak sobie leżałam pod tymi lampami, na kacu zresztą, było tak miło i ciepło, że prawie usnęłam. Niestety pani mi wyłączyła:((( A zauważ, że dzisiaj nie ma nikogo nieszczęśliwego na topiku, tylko my dwie pykamy...

no to tym bardziej mnie dołuje że tylko my dwie tu urzędujemy ;) Robiłam przed chwilą test na stronie dukana i wyszlo mi ,że przy moim wzroście nie powinnam schodnąc więcej niż 25 kg i jeśli bym zaczęła jutro ( a wiadomo że nie zacznę ;) ) to w połowie maja była bym chodsza o 25 kg :D

I czy byłabym szczęśliwsz gdybym schudła? Wątpię. Wogóle życie jest ciężkie i do dupy to po co sobie je jeszcze utrudniać?

phi na święta dopiero. Był niedawno więc teraz 2 miesiące przerwy. Powiem Ci,że nawet mnie nie nosi żeby do niego pisać i dzwonić a to dziwnie okrutnie jak na mnie tymbardziej,że w domku siedzę

A mnie kusi, żeby napisać do mojego hm kolegi, który mnie komplementuje. Czuję się po rozmowach z nim dowartościowana jako kobieta. Brakuje mi tego.

Kurcze ja też tak mam, szczególnie po ostatnich wybrykach mojego. Tylko narazie nikt mi się nie nawinął kim byłabym zainteresowana ;) Mam kolegę z pracy , przystojniacha ale jakoś nie ma tego czegoś co mi by pozwalało nawet o nic pomyśleć inaczej niż o koledze :) Zresztą w pracy to nie zdrowe ;) A taki dreszczyk coraz bardziej mnie korci :P

Jestem niespełnioną miłością kolegi... ach to były czasy.. dzwoni czasami i mówi mi takie rzeczy, że aż mnie ciary przechodzą. Ale tylko tyle. Posłuchać mogę, fizycznie nie podchodzi mi... żonę ma i dzieci poza tym.

A ja jak głupia naczytam się książek wszelakich i potem tęsknię za ideałem i dreszczykami :) Czasem mam wrażenie że mój luby mnie ie docenia :o

Poezje łykałam kiedyś, internetu nie miałam... a taki kolega dobra rzecz, mówię Ci, fajny mamy układ. Czasami pracujemy razem, i jak widzę te jego spojrzenia... To chyba taka miłość z jego strony do momentu pierwszej konsumpcji. Czyli pyknięcia mnie:)))))

poezji nie czytam, raczej beletrystyka. Tak zazwyczaj bywa z tym dreszczykiem jest dopóki nie da się upustu emocjom :) Ale takiego wielbiciela ze wzajemnością to bym chciała teraz mieć nie powiem :P Ehh czas się chyba zbierać do spania bo głupoty zaczynam gadać :D